Kahpece pusu kurarak gencecik bir adami oldür, sonra Türkiye üzerine kirli oyunlar iyice azgınlaşmış durumdadır diye aciklama getir.
Bir cinayet sebekesinin, bir katiller surusunun bu kadar yuzsuz olanina ilk kez rastladim.
Printable View
Kahpece pusu kurarak gencecik bir adami oldür, sonra Türkiye üzerine kirli oyunlar iyice azgınlaşmış durumdadır diye aciklama getir.
Bir cinayet sebekesinin, bir katiller surusunun bu kadar yuzsuz olanina ilk kez rastladim.
CHP Gençlik Kolları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşımda, MHP li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter in CHP Genel Başkanı Özgür Özel e yönelik hakaret ve tehditlerine sert bir yanıt verdi.
Paylaşımda,Kendini kurt zanneden çakallara,
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün koltuğunda oturan Genel Başkanımız Özgür Özel, Türkiye nin 1. partisinin genel başkanı ve milyonların iradesidir.
Kanlı ellerinizle bastığınız klavye tuşlarının verdiği komik özgüvene hodri meydan! ifadelerine yer verildi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Çin Ticaret Bakanlığı:
- Türkiye'ye ayrımcı tarifeleri kaldırma çağrısı yapıyoruz
- Türkiye'nin elektrikli otomobil tarifesine dair aldığı karara şiddetle karşıyız
- Firmalarımızın haklarını savunmak için gerekeni yapacağız-BN/Bloomberg HT
Shell, bugün bana kurşunsuz benzin vermedi.
Yok dedi.
Zam falan mı gelecek de ondan mı vermediler?
Şikayet formu oluşturdum ve dönüş istedim.
Bakalım ne diyecekler?
Sn Batman koooşşşş
Paramızla bile pompalamıyorlar.
Benzin Benzin
https://x.com/yazg_l481/status/18010...ppIavMEAw&s=08
tınaz abi bu matkaplar hep konyadan mı çıkıyor yaşlıyım diyo ama iş bitmemiş
hilti mübarek, darbeli matkap.
Enflasyonla mücadeleymiş kamuda tasarrufmuş dün geceden beri apartmanda bavulunu alan tatile gitti sabah 40 dairelik otopark da 4 tane araba kalmıştı
Hayali senaryomdur.
Özgür gir gir.Bak şimdi özgür senden önceki iki eleman deşifre oldu.Malum bizim asıl eleman gene sıkıntıda.Sana büyük iş düşüyor.Zaten son seçimde de kel olmasa son gece o al takke ver külah olmasaydı kk ya rağmen bizim eleman seçimi kaybettiydi.Bu kk görevini tamamladı,ondan artık bir halt olmaz.Sen şimdi üç yıl toplumun gazını alıyorsun ,iki konu dışında serbesttsin.Biri mülteci konusu ikincisi erken seçim.Git miting falan yap ,bizimkine çık salla küfür et ne bileyim serbestsin işte herşeyi yap milletin gazını al.KK kendini gider devlet kurumlarının kapısından falan kovdururdu,yaratıcı adamdı,hele durup duruken aleviyim demesi seccadeye basması ,seçimde oy kullanmayı unutması falan dahiyane buluşlardı.Sen de düşün taşın yap bişiler.Halk iki yıl daha sokağa dökülmesin ondan sonrası için zaten var bir planımız global olarak fişi çekeceğiz,ama iki yıl daha lazım ona göre hadi bakim göreyim seni evladım,anladın di mi konuyu.Tamam aferin anlamışsın çıkabilirsin evladım.
Benim Konya'da yakın çevremde o kadar çok batan var ki ya da batmak üzere olan. Hepsi akp ve RTE ye çok tepkili. En son çalıştığım patronum beni aradı. Benim haklı olduğumu. Bu adamın ülkeyi mahvettiğini söyledi. Benim patronun rte den önce 100 dairesi, işhanı fabrika da hissesi Konya bedestende iki katlı dükkan vs vardı. Yaptığı iş medikal hastane sektörü. Şuan oturduğu ev kira bana göre teknik olarak iflas etmiş durumda. Kredi çekip takla attırıyor. Batma sebebinin bir tanesi hastaneler ihaleye üç ay sonra ödeme diye çıkıyor. 1-2 yıl sonra ödüyorlar. Sağlık ocaklarının tahlillerinin yapıldığı laboratuvar eskiden bir ay sonra eğitim araştırma hastanesi en fazla üç ay içinde ödüyordu. Kur farkı ve faiz sebebiyle battı. Benim çalıştığım zaman girdiğimiz ihale öncesi kur 1,7 faiz %10 patron kuru ihale boyunca en fazla 2,5 olur beklentisi ile ihaleyi aldı ve o güzel adam teknik olarak iflas etti. Bu adam çalışanların maaşını ay bitmeden peşin ödüyordu. Tatil parası veriyordu. Ben zam konusunda fazla zam verdiğini daha az zam yapması gerektiğini söylüyordum tartışıyorduk. Adam öyle iyi bir insandı ki benim çocuğumu özel okula göndermek istiyordu. Ayrıca çalışan her elemanını kendi cebinden umre ve hacca götürdü. Konya'da en iyi maaşı veren biriydi. Çalışanların hepsinin birer ikişer evi vardı. Benim kaza sonrası maaş bağlanıncaya kadar maaşımı ödedi.
Maliye den yurtdışı çıkış harcına zam hazırlığı: Tam 10 kat artırılacak!
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa
Gelecek yil Borsa'da dolar bazli %25 ilave getiri.
Uzeyir DOGAN
https://x.com/tarihenstitu/status/18...WU71N4Asg&s=08
abi TR yi gezdiniz bitti mi yurt dışının derdindeyiz
gidin bakın 11 bin yıl öncesinden iki eliyle şeyini doğrultan heykeli falan görün, düşünün üzerine
atalarımız ne demiş bakın bu adamlar iki eliyle bi şeyini doğrultamadı diye heykelini yapmış komuş oraya
https://x.com/tarihenstitu/status/18...WU71N4Asg&s=08
cihangirin urfalı ataları.
ulan oraya yazdım buraya çizdim bi yerleşik hayata tarım toplumuna geçemediniz koyiiiim dio
Burada uzun uzun yazdik gecmiste anlattik.
Eski Turkiye diyorlar pandemi oncesi doneme.
Eger mevcut imkanlarinla eski Turkiye'de yasamak istiyorsan Batum'a goceceksin.
Acara Ozerk Cumhuriyeti, merkezi Batum.
Gurcistan diye kafan karismasin.
Hem paranin adam gibi alim gucu olsun, hem gercekten saglikli yasa.
Ya da otur burada cete soysun.
Ne diyelim.
Gittik 50.000 dolara konut aldik, denize 40 adim, bir rezidansin 3.kati.
Dunyanin en guzel iklimi, Rize ile ayni.
20 dakikada in Hopa'ya cayini ic.
Azami 10.000 dolara aracin kralini al.
Araclarin direksiyonu hem sagda hem solda, ozgurlugun krali var.
AB ye girdiler, tam uyelik icin son imzayi bekliyorlar.
Rusya'nin tavri bu sureci hizlandiriyor.
Ayni hissede sordugu gibi, garanti mi ?
Burada da soruyor, ya Rusya saldirirsa.
Acara Ozerk Cumhuriyeti diyoruz, Turkiye'nin garantorlugu var, Rusya saldirsa, Tiflis'e saldirir, Batum'a saldiramaz.
Kaldi ki halen zaten soyguncularin saldirisi altinda degilmisin.
Ne vize derdin var ne pasaport, yuru git.
Aslinda bizim Cihangir Batuma gelse var ya, kafayi tumden duzeltir.
Gurcu mu istesin, Rus'mu, Ukraynali mi.
Hatta bu konuda ayrim bile yaptim.
Yatilacak kadinlar, tapilacak kadinlar diye.
Diyanet ihbar etti, Türk hacılar Suudi yönetimince sınırdışı edildi
Diyanetten kaçar mı hiç, kendileri bedavaya hacca gidip üste yurtdışı harcıhahı alırlar.
Haaa... Bu haber nedense tek bir yandaş basında yok, 25 bin kişiden bahsediliyor.
Ha gidersem, ne olacak Konya diyorsan, endise etme, onlar ne yapar ederler, bir soyguncu tarikat secerler yonetecek.
Döviz cinsinden gelirime güvensem bir de bu vergi meseleleri falan karışmayacağını bilsem düşünürüm... Siz sadece oturum mu aldınız, vatandaşlık geçişi yaptınız mı
Oturum gerekmiyor, her giris tarihinden sonra 1 yil oturumun var.
Turkiye gir cik 1 saatlik is.
Ben Kanada Pasaportu kullandigim icin vatandaslik gecisi gerekmiyor.
Kaldi ki Turk Pasaportu kullanan arkadaslarin tek problemi bu cikista odedikleri harc.
Baska hic bir menfi yonu yok TC kimliginin.
Süpermiş.. :ok: kafa ütüleyen.. pardon düzelten kadınlar her daim her yerde bulunur.. :kalp:
İki tane kafa olunca.. :he: Oralet Emmi de bahsediyordu 4toto topiğinde : "Sırıkla uzun atlayan rus kadınların güzelliğinden.." :cck:
"Rus'mu" ne ya.. :)
Ehtiyarın kafa gitmiş.. both of them.
Valla bilmiyorum daraldım da, işte nereye doğru gidiyorum emin değilim. Bir enerji bir sinerji bir işaret de gelmiyor... Anca ortalığa koyup duruyorum 😏
Yine de tum bu gerceklere ragmen ulkenin bence en ustun ozelligi sokakta degnekci, mafya, dayi, hirtaboz yok.
Kanun hakimiyeti mukemmel.
Kimse kimseye dokunamiyor.
Geceleri sokakta cocuklu aileler kucuk yasta cocuklar rahat rahat gezebiliyor.
Sokakta parklarda zaten o cocuklari gorunce, baska bir gezegene geldiginizi dusunuyorsunuz.
Trafik felaket, bizde olsa levye yetmez ama Italyanlar kadar bile tartismiyorlar, tebessum edip geciyorlar.
Bir de ulkeye herkesi almiyorlar, mesela Hintli, Pakistanli Iranli sokmuyorlar.
Siyahi, Afrikali yok.
Bunu nasil beceriyorlar bilmiyorum,gordugumuzu anlatiyoruz.
Gelmeyi dusunen olursa, tek tavsiyem kumardan ve kumarhanelerden uzak durmalari.
Ocagi sonen cok Turk var burada.
Cok luks kumarhaneler, muhtesem yemek bedava.
Bi yemek yer cikarim diye dusunuldugu icin giren kimseyi kacirmiyor Kumarhaneler.
Ben hic gitmedim mesela, arkadaslardan ya 20 dolarla 3 saat vakit gecirirsin deselerde gitmedim, gitmem.