Sayfa 67/998 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 529 - 536 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sn Batman koooşşşş

Paramızla bile pompalamıyorlar.

Benzin Benzin
    Paranın geçmediği durumlardan biri galiba...

2. Enflasyonla mücadeleymiş kamuda tasarrufmuş dün geceden beri apartmanda bavulunu alan tatile gitti sabah 40 dairelik otopark da 4 tane araba kalmıştı

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://x.com/yazg_l481/status/18010...ppIavMEAw&s=08

tınaz abi bu matkaplar hep konyadan mı çıkıyor yaşlıyım diyo ama iş bitmemiş

hilti mübarek, darbeli matkap.
    Haberde ''Sahte şeyh'' demiş. Gerçek şeyh nasıl oluyor acaba, sahtesi ile gerçeği nasıl ayırt ediliyor? darbeli, darbesiz?
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Hayali senaryomdur.
    Özgür gir gir.Bak şimdi özgür senden önceki iki eleman deşifre oldu.Malum bizim asıl eleman gene sıkıntıda.Sana büyük iş düşüyor.Zaten son seçimde de kel olmasa son gece o al takke ver külah olmasaydı kk ya rağmen bizim eleman seçimi kaybettiydi.Bu kk görevini tamamladı,ondan artık bir halt olmaz.Sen şimdi üç yıl toplumun gazını alıyorsun ,iki konu dışında serbesttsin.Biri mülteci konusu ikincisi erken seçim.Git miting falan yap ,bizimkine çık salla küfür et ne bileyim serbestsin işte herşeyi yap milletin gazını al.KK kendini gider devlet kurumlarının kapısından falan kovdururdu,yaratıcı adamdı,hele durup duruken aleviyim demesi seccadeye basması ,seçimde oy kullanmayı unutması falan dahiyane buluşlardı.Sen de düşün taşın yap bişiler.Halk iki yıl daha sokağa dökülmesin ondan sonrası için zaten var bir planımız global olarak fişi çekeceğiz,ama iki yıl daha lazım ona göre hadi bakim göreyim seni evladım,anladın di mi konuyu.Tamam aferin anlamışsın çıkabilirsin evladım.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Shell, bugün bana kurşunsuz benzin vermedi.
    Yok dedi.
    Zam falan mı gelecek de ondan mı vermediler?
    Şikayet formu oluşturdum ve dönüş istedim.
    Bakalım ne diyecekler?
    Bir kere başıma geldi.

Pompacı benzin bitti yok demişti!

Nasıl yani dedim!

Bitti yok kalmadı diyerek devam etmişti.

Has turizm diyerek ayrılmıştım!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi geçen adamın biri anlatıyor üst komşumuz bayan geceleri "aşkım doymuyorum" diye bağırıyor

bu millet nasıl bu hallere düştü diye bir düşünmek lazım. Açlık çok zor bişey.
    Şanssız kadın. Halbuki bizim matkap Cihangir kardeş ile komşu olsa Hilti ile doyururdu. Aşırı sürtünme tahribatı yüzünden hastanede yoğun bakıma giderdi.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://x.com/yazg_l481/status/18010...ppIavMEAw&s=08

tınaz abi bu matkaplar hep konyadan mı çıkıyor yaşlıyım diyo ama iş bitmemiş

hilti mübarek, darbeli matkap.
    Şeyh demese yaşlı demese matkap Cihangir diyecem ama o iki kelime beni yanıltıyor. Bu sahte şeyh Konyalı değildir Urfalı olma ihtimali var.

8. Benim Konya'da yakın çevremde o kadar çok batan var ki ya da batmak üzere olan. Hepsi akp ve RTE ye çok tepkili. En son çalıştığım patronum beni aradı. Benim haklı olduğumu. Bu adamın ülkeyi mahvettiğini söyledi. Benim patronun rte den önce 100 dairesi, işhanı fabrika da hissesi Konya bedestende iki katlı dükkan vs vardı. Yaptığı iş medikal hastane sektörü. Şuan oturduğu ev kira bana göre teknik olarak iflas etmiş durumda. Kredi çekip takla attırıyor. Batma sebebinin bir tanesi hastaneler ihaleye üç ay sonra ödeme diye çıkıyor. 1-2 yıl sonra ödüyorlar. Sağlık ocaklarının tahlillerinin yapıldığı laboratuvar eskiden bir ay sonra eğitim araştırma hastanesi en fazla üç ay içinde ödüyordu. Kur farkı ve faiz sebebiyle battı. Benim çalıştığım zaman girdiğimiz ihale öncesi kur 1,7 faiz %10 patron kuru ihale boyunca en fazla 2,5 olur beklentisi ile ihaleyi aldı ve o güzel adam teknik olarak iflas etti. Bu adam çalışanların maaşını ay bitmeden peşin ödüyordu. Tatil parası veriyordu. Ben zam konusunda fazla zam verdiğini daha az zam yapması gerektiğini söylüyordum tartışıyorduk. Adam öyle iyi bir insandı ki benim çocuğumu özel okula göndermek istiyordu. Ayrıca çalışan her elemanını kendi cebinden umre ve hacca götürdü. Konya'da en iyi maaşı veren biriydi. Çalışanların hepsinin birer ikişer evi vardı. Benim kaza sonrası maaş bağlanıncaya kadar maaşımı ödedi.

Sayfa 67/998 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •