İstisnalar kaideyi bozmuyor, sen Ayasofya bahriyeli bulursunuz bunda 1 iddiam yok :)
Ben icci abi birde mandradasutvar bulamıyok :drunk:
Reis bazen Shortlari bazen longları giyiyorsun ya. Bahriyeli abinin sana giydirdiği elbiseyi niye beğenmeyip topigi kapattın. Sen bahriyeli abiye düşman mısın
Senin rakkamda tam nokta atışı olmuş abi :bravo:
Ben karışmam, hisse işi patron işi
hisseni satan, sen sattıktan sonra da tavan tavana gider benim yüzümden üzülmeni istemem.
Bana kalırsa hisse ile duygusal bağ kurmamak lazım,kar gördünnü yapıştırıp gidecen, başka hisse mi yok piyasada derim ama gönül ferman dinlemiyor. Fazla beklentiye girersen
ters durumda psikolojik travma yaşatır hayatın alt üst olur
Benim üüüyle oldu.
Benim moralim sıfır. Bu kayınço şeref fukarası parasını aldığı iki işimden birini bir yıldır bekletiyor değerini Nisan da iki sene olacak bekletiyor bende dün bu hafta mühlet verdim işi gücü bırakıp onunla uğraşacağımı söyledim SGK maliye vs her yere şikayet edecem dedim. Bakalım biraz tırstı.
Petoşta tahtacısı ayıptır söylemesi öpünce,,hatta öpmekten de ileri gitmiş olmalı ki :)spotçulara cephe aldı
severiz kendisini
neyse bu kadar şamata yeter gideyim işlerime bakayım
Reyiz endex sana emanet :hi:
Biraz da sizi güldüreyim. Şu denizde sahilde balık simit yiyen kuşun hissesi aynı isimle GYO sunu halka arz etmişti. 1000 lot talep ettim parayı yatırdım %35 den fazla vermişti ayikmadik. Hissesi açıldı bizim martı tavan keyfimden çikolatalı gofret yiyorum. Biraz tavanda durdu pat diye dip oldu bir anda. Nasıl bir heyecan yaşadım başımdan soğuk sular döküldü. Biraz sonra gofretin ambalajı aradım çöplere baktım yok. Etrafa baktım yok. Dip olunca ambalajı da yemişim
Seni bilmem de endekis vobdan her gün herifi tırtıklamak çok kolay
Ama hisse seçimi çok zor
İyi araştırmak gerekir,
Endekis 10bine dayandı, düşüşünün çoğunu geri aldı, biraz daha zorlarsa belki de yeni zirvesini tazeleyecek.
Peki soruyorum size
Sizin hisse, düşüşünün çoğunu geri alabildi mi yada zirveye yaklaştı mı :rules:
Ama şunu bil ki
Endekis düşerken sizin hisseler en önden koşar
Asla bu soyguncular ile başedemezsiniz.
Bu arada sayfa ismi hit olucak ilerleyen zamanlarda :yahoo:
tamam abi aldım tiyoyu. bankalarda düzeltme bitti sanayi ve holdinglerde zaten bitmişti artık silkeleme olsada yukarı gideriz taşımaya devam demek istemişsin teşekkür ederim. viopta işlem yapıp tokat manyağı olmamak en iyisi haklısın. ben zaten uzak duruyorum viopa.
Endeks gider gitmez bilemem ama bu üç harfli büyük bakkal endeksin başına Büyük bela olacak ben bofa bin zarar ettiğini hiç görmedim onun şortları mutlaka çalışır
tepe dip durumu var mı Bozkurt patron .. market baya sıkıcı bugün ?
Bir iki haftaya benim para bedelli askerlik için jübile yapacak bir arkadaşım 75 k gönderdi onunla al sat yapacağım artık ne kadar kazanırsak ne verirse bahşiş onunla idare edeceğim. Ama bir şey farkettim para 50 de olsa 250 de olsa kazanç aynı hatta az olunca daha iyi kazanıyorum. Çok olunca robotun radarına giriyorum bir şekilde beni bir yerde kıstırıp öpüyor. Şuan hisse yok
Bıst 100 Buraya kadar kadar gelmişken 10028.31 denemesi yapar diye düşünüyorum ama ..
dur bakalım
Yaw Bozkurt açtığından beri boyuna kapatacam kapatacam
sırtında yükmü taşıyosun dükkan kirasımı ödüyosun allaşkına :)
derdin ne sayfalarlan
bana devret
kaç para istiyon hava parası :)
Şimdi değil, ayı piyasası başlayınca bu sayfayı kapatıp yerine yeniden bir sayfa açıcaz. Ve böylece ücgen biciminde hareket ederek, hem trendin yönü nü hemide daha çok müşteriye ulaşmış olucaz. Tabii bu boğa piyasası belkide ücbeş sene sürer, bilemeyiz.
Şimdiden doğmamış çocuğa isim bulduk :kahkah:
Ayasofya başlık ismine bişii demediğine göre onay vermiş saydım.
Başlığın ismi
Endekis düşebilür ama Ayasofya nın hissesi yükselir
Dayucuğum
Daytradeci olaraktan endekis vobda beni kimse yenemez di ama artık yeniyorlar, o yüzden ortavadeli öngörü ile yenemezler diyerek daytrade işini bitirdik.
Malesef robotlar ensemizde gram koklatmıyor, sende de mi aynı durum mevcut
Bugün siftah yok mu :)
Başlığı değiştir başlığın adı yanlış ,,başlığı gören takara tukaraya gelir elbet
VİOP - SPOT TREND MY FREND ..öyle bir aklıma geldi mesela
Daha gerçekçi başka birşeyde olabilir
Tohatlı dayucuğum, herifin 8 dene lönkü duruy, ve maliyeti oldukça aşalarda
Rallinin en başında 26 lönkü vardı, tutsaydı şimdiye köşeydi ama o da bilmiyordu ki buraya kadar fışkırttıracağını
Artık 8 dene lönk ile gıbraşmadan bekler muhtemelen
Valla herkez bir şey bekliyor
Karaduman 5500 ü bekliyor
Bozkurt 3-5 sene sürer boğalar diyor
Beriki farklı destek –direnç hedef koymuş kendine
Gönüllerdeki aslanlar farklı ..herkesin gönlüne göre olsun deyip yuvarlayıp geçecem ama
Olamıyor işte:)
bekleyenler bekleyedursun nihai olarak üst aklın insiyatifi belirleyecek :)
https://i.hizliresim.com/qybp194.png
herif niyeti bozuyo gibi
demir tava geldi kömür bitti
pala gaza geldi para bitti
Yau adam odunu almış eline
Yin mi yimen mi formasyonu peşinde
Sen hala sayfayı kapatsammı kapatmasammı derdinde
E kapat rahatla ne diyeyim :drunk:
Endekis yeşil dayu,kaptan gemiyi en son terkeder. Biraz daha açık kalsın :kahkah:
Şekerleri cuma hutbesinden sonra okuturum, öncede olabilir tabi,