Sayfa 68/188 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1503 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Ben karışmam, hisse işi patron işi
    hisseni satan, sen sattıktan sonra da tavan tavana gider benim yüzümden üzülmeni istemem.

Bana kalırsa hisse ile duygusal bağ kurmamak lazım,kar gördünnü yapıştırıp gidecen, başka hisse mi yok piyasada derim ama gönül ferman dinlemiyor. Fazla beklentiye girersen
    ters durumda psikolojik travma yaşatır hayatın alt üst olur

Benim üüüyle oldu.
    tamam abi aldım tiyoyu. bankalarda düzeltme bitti sanayi ve holdinglerde zaten bitmişti artık silkeleme olsada yukarı gideriz taşımaya devam demek istemişsin teşekkür ederim. viopta işlem yapıp tokat manyağı olmamak en iyisi haklısın. ben zaten uzak duruyorum viopa.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Çok basit, konuşurken bir tane patlat, tam suratının ortasına ama muhakkak ğözlerinin içine bak, anlar o, sonra ilk ödemeyi alırsın
    Görürsen yaparsın. Abi adı M Ali den uzak dur. Benim çevremde adı bundan olup doğru düzgün olan bir tane yok. Bir sürü açığı var bir şikayet etsem milyonluk ceza yer. O korku ona yeter mi bakacağız

3. Endeks gider gitmez bilemem ama bu üç harfli büyük bakkal endeksin başına Büyük bela olacak ben bofa bin zarar ettiğini hiç görmedim onun şortları mutlaka çalışır

4.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    tamam abi aldım tiyoyu. bankalarda düzeltme bitti sanayi ve holdinglerde zaten bitmişti artık silkeleme olsada yukarı gideriz taşımaya devam demek istemişsin teşekkür ederim. viopta işlem yapıp tokat manyağı olmamak en iyisi haklısın. ben zaten uzak duruyorum viopa.
    Ayı piyasası başlayınca sayfayı kapatırız

Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum.

Başlık olarak,
    Konsepte uygun olsun
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayı piyasası başlayınca sayfayı kapatırız

Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum.

Başlık olarak,
    Konsepte uygun olsun
    Ayı eşek kedi köpek hangi piyasa da olursam olalım topik açık kalsın müşterilerin ayakları alıştı iyicene

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayı eşek kedi köpek hangi piyasa da olursam olalım topik açık kalsın müşterilerin ayakları alıştı iyicene
    Olsa dükkan senin dayucuğum ama

Bear bull

Piyasa Ya düşer ya yükselir

Belkim şu şekilde bi başlık açarız,
    Endekis düşerken Ayasofya nın hissesi yükselir
    Hamdım Piştim Yandım

7. tepe dip durumu var mı Bozkurt patron .. market baya sıkıcı bugün ?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olsa dükkan senin dayucuğum ama

Bear bull

Piyasa Ya düşer ya yükselir

Belkim şu şekilde bi başlık açarız,
    Endekis düşerken Ayasofya nın hissesi yükselir
    Bir iki haftaya benim para bedelli askerlik için jübile yapacak bir arkadaşım 75 k gönderdi onunla al sat yapacağım artık ne kadar kazanırsak ne verirse bahşiş onunla idare edeceğim. Ama bir şey farkettim para 50 de olsa 250 de olsa kazanç aynı hatta az olunca daha iyi kazanıyorum. Çok olunca robotun radarına giriyorum bir şekilde beni bir yerde kıstırıp öpüyor. Şuan hisse yok

Sayfa 68/188 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •