Paramı %50 si garfa da sen canını sık ma[emoji41]
Paranın tamamını 1 hisseye yatırırsan cok beklersin
Printable View
Bistin en çok temettü veren hisselerinden... bunun gibi hisseler çoktan uçtu. Buda uçacak mecbur kişisel görüş ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zamandır takipte idim. Hoşuma gitti bugün aranıza geldim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce bazı arkadaşlar şirketin kurumsallığını ve ciddiyeti konusunda eleştiri getirmişlerdi. Sonuna kadar haklılar.
2017 nin yarısından fazlası bitti, bunlar 2016 nın temettü tarihini belirleyemediler.
21 kasım geç olmamak şartı ile yönetime yetki verildi. Sanki uzaya gemi gönderecekler. Açıkla kardeşime 21 kasım sa onu söyle.
Garan sattım crdfa aldım sabreden kazanır şuan işlem hacminegöre ay lık sürekli hisse sabırsıs ların elindeki günlük alsat cılar işlem yapıyo ellerindekini 1.75 kaptırsınlar yarın dizlerinidöver gelir 4 liradan alır 3 liradan gerisatar.
Benim bir beklentim yok.
Temettü öncesi bir pik yapacaktır. Sonra salına salına aşağıya.
Sonra 1 sene yatış tekrar. Klasik davranışı böyle.
2018 de temettüyü zamanında, nisanda civarı verirse belki o zaman bugünkü fiyata göre 2~2.50 arasını görebiliriz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
İki gün takip ediyorum hisseyi gün sonuna kadar 1.74 e kadar çekiyor, kırmızı bir tablo sunuyor. Sonra nötr 1.76 dan kapatıyor.
Bekliyoruz varsın kasım 21 olsun şurda 4 ay kaldı temettüye
Borsa 70 bindeyken 1.50 tl fiyat daydı bugün 1.80 tl temeddü cık fiyat 1.50 borsanın gerisinde kaldı borsada şuan enucuz ucuzun ucuzu oldu
Aranıza hoşgeldim....
yıllar sonra yıne daldık hayırlısı
kafama göre döndünya
Safları sıkı tutalım..birlikten kuvvet doğar..
Bilanço ne gelebilir ?? Tahmini olanlar
Bilanco rutin her 3 aya 7,8 milyon koy benim beklentim 2 üstüne giderse temettü sonrası bedelsiz gündeme gelir her 4 yılda bedelsiz vermiş
Şuan ki sermaye 80 bin 50 bin yasal ker yede ayırmış durumda yüzde elli yükseldebilir sermayesi güclü
Aynen %50 bedelsiz temettü sonrası güzel olur
Bedelsiz vermesin..sermaye artacağı için yapmış olduğu kar görünmez değersiz kılar...keşke 40 milyon sermayeli olsaydı...yapacağı kar ile şuan 7-8 tl olacaktı....sermaye artarsa 1 li fiyatlardan sittin sene kurtulamaz....her sene temettü iyidir candır...lidfa pahalı deniyor ama hiçte öyle değil...bir kaç sene sonra lidfa sermayesi kadar kar eden şirket olabilir ve 10 TL'yi rahat geçer....
Bedelsiz kadar saçma bi şey Yok..1 ekmeği 10 dilime bölmek gibi bir şey....
30 milyonu geçerse bu seneki karı 3.00-3.5 tl leri hedefleyebiliriz
1.60 dan CRDFA alan bi yatırımcı kasımda alacağı temettü ile maliyeti düşecek...şirket belki tekrar her sene olduğu gibi mayıs ayında ödemeye başlayacak temettüleri..2017 nin temettüsünü de Mayıs'ta aldığımızı düşünelim maliyet cok daha azalacak nerdeyse 1.00 civarı olacak.....4 yıl sonra da maliyet 0...dünkü hacime biraz katkım oldu...bundan sonra da olacak 0.52 dolar cok önemli
2.ceyreği ne zaman açıklanacak ?
09.08.2017 tarihinde acık lancak o tarihden sonra 2018 temeddü beklentisi icin hızlı yükselir.
Bu kaar durumu devam ederse 4 yılda maliyeti sıfırlamak zor. Yıllık ortalama 20 krs temettü verdiğini düşünsek 1.60 maliyet 8 yılda çıkar. Hersene temettü ile tekrar hisse alınsa bu süre biraz daha kısalır.
Ben bu ve işyat gibi hisseleri Bes e altarnatif görüyorum.
10 yıl boyunca çok iyi yerlerden maliyet yapılırsa emekli maaşına yakın bir getirisi ve kenarda bir yatırım rakamı olmuş olur.
Tabii şirketi yönetenler agrasif büyüme sağlar kaar artarsa hissenin yapacağı primde cabası
Dostum açıklamamı iyi okursan daha iti anlarsın...kasımda 0.23 krş verecek...eğer tekrar Mayıs'ta dağıtmaya karar verirse 6 ay sonra yine temettü alıcaz..ve 2017 yıl karı 2016 yıl karından fazla olacak şimdiden % 12 karını artırmış durumda...ben 2017 yıl net 0.27 0.30 krş arası bi temettü bekliyorum....6 ayda etti mi sana 0.52 krş....1.60 dan alan birinin maliyeti 1.08 e iner...her sene 0.25 krş dağıtsa 4 senede 0 olur....bir de 6 ay var 4.5 sene....tabi bu beni bağlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettülerin yanında ara ara bedelsizleri verdiği zaman daha da tatlı duruma gelecek...yaklaşık 4 sene önce verdi...bir bedelsiz eli kulayında...hele şirketten süpriz karlar gelirse 3,4 ler ufak kalır
Şirketin büyüme politikası yok. Lidfa piyasaya çalışırken crdfa nın müşteri ağırlığı kamu bildiğim kadarıyla. Bunu değiştirmek gibi bir amaç ben göremiyorum.
Dolayısıyla beklentisi yok şirketin. Aynı işi yaparak yıllardır karda ne artma ne azalma var.
Benim gözümde yerinde sayan bir şirket. Bu nedenle 1 liraya fiyatı düşsün. Bir sorun yok. Daha iyi olur. Temettü getiri oranı yeni alanlar için yüksek olur.
Küçük birikimlerin değerlendirmek temettü oranı düşmedigi sürece ideal.
Sadece temettü önemli bu hisse açısından. Onuda vermezse borsada olmasada olur şirketin.
Daha öncede yazmıştım. Büyüme ve temettü istiyorsanız bu hisse doğru bir hisse değil. Sadece temettü diyorsanız bu hisse.
Bugün çıldırt bizi:whistling:
Bu fiyatlara elinizdeki malı vermeyin piyasada ucuz hisse kalmadı cok yolu varbunu.
Ben senin 2 tl üstü olma ihtimalini sevdim.
2.14 tavan olabilir bugün
İyi misin sen ya ? Bu şirket 7-8 ay önce 1.30 liraydı....suan 1.87 ve daha temettü vermemiş.% 40 üzeri bi getiri sağlamış şimdiden kasımda da güzel temettü daha ne istiyorsun....
Arkadaşım iyiyim. 10 yıldır da bu kağıdı tutuyorum.
Maliyetim maksimum 0.90 lar civarı.
Dediğin gibi 7~8 ay önceki fiyatla benim maliyetimi karşılaştır. Yazdıklarımı öyle oku.
Borsanın geldiği yerle bir karşılaştır.
İyi misin falan gibi saçma sapan yazacaksan benim yazdıklarımı okuma, engelle beni. Benim seni engellediğim gibi.
Millet hisse düştü mu sinirlenir, bizim ki tam tersi hisse yukselmeye baslayinca sinirleniyorlar...
10 yıldır tutuyorsun ve maliyetim 0.90 öyle mi ? Bırak bence sen borsayı..10 yılda senin maliyet 0 olması lazımdı neyse sen takıl buralarda
Engellemiş arkadaş beni...doğruları yazınca engellersin tabi....10 yılda maliyet eksiye geçer verdiği temettülerle..sen kimi kandırıyprsun ve arkadaşın maliyet 0.90 a anca düşmüş..ulan büyüme Yok diyorsun gelip burda 10 yıldır elimde diyorsun...çocuk mu kandırıyprsun git büyüme ve temettü olan şirkete yaz buraya yazma
Kasım ayına bir şey kalmadı