Sayfa 68/305 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 537 - 544 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. Aynen %50 bedelsiz temettü sonrası güzel olur

2. Bedelsiz vermesin..sermaye artacağı için yapmış olduğu kar görünmez değersiz kılar...keşke 40 milyon sermayeli olsaydı...yapacağı kar ile şuan 7-8 tl olacaktı....sermaye artarsa 1 li fiyatlardan sittin sene kurtulamaz....her sene temettü iyidir candır...lidfa pahalı deniyor ama hiçte öyle değil...bir kaç sene sonra lidfa sermayesi kadar kar eden şirket olabilir ve 10 TL'yi rahat geçer....

Bedelsiz kadar saçma bi şey Yok..1 ekmeği 10 dilime bölmek gibi bir şey....

30 milyonu geçerse bu seneki karı 3.00-3.5 tl leri hedefleyebiliriz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 1.60 dan CRDFA alan bi yatırımcı kasımda alacağı temettü ile maliyeti düşecek...şirket belki tekrar her sene olduğu gibi mayıs ayında ödemeye başlayacak temettüleri..2017 nin temettüsünü de Mayıs'ta aldığımızı düşünelim maliyet cok daha azalacak nerdeyse 1.00 civarı olacak.....4 yıl sonra da maliyet 0...dünkü hacime biraz katkım oldu...bundan sonra da olacak 0.52 dolar cok önemli

4. 2.ceyreği ne zaman açıklanacak ?

5. 09.08.2017 tarihinde acık lancak o tarihden sonra 2018 temeddü beklentisi icin hızlı yükselir.

6.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    1.60 dan CRDFA alan bi yatırımcı kasımda alacağı temettü ile maliyeti düşecek...şirket belki tekrar her sene olduğu gibi mayıs ayında ödemeye başlayacak temettüleri..2017 nin temettüsünü de Mayıs'ta aldığımızı düşünelim maliyet cok daha azalacak nerdeyse 1.00 civarı olacak.....4 yıl sonra da maliyet 0...dünkü hacime biraz katkım oldu...bundan sonra da olacak 0.52 dolar cok önemli

Bu kaar durumu devam ederse 4 yılda maliyeti sıfırlamak zor. Yıllık ortalama 20 krs temettü verdiğini düşünsek 1.60 maliyet 8 yılda çıkar. Hersene temettü ile tekrar hisse alınsa bu süre biraz daha kısalır.

Ben bu ve işyat gibi hisseleri Bes e altarnatif görüyorum.
    10 yıl boyunca çok iyi yerlerden maliyet yapılırsa emekli maaşına yakın bir getirisi ve kenarda bir yatırım rakamı olmuş olur.
    Tabii şirketi yönetenler agrasif büyüme sağlar kaar artarsa hissenin yapacağı primde cabası

7.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Bu kaar durumu devam ederse 4 yılda maliyeti sıfırlamak zor. Yıllık ortalama 20 krs temettü verdiğini düşünsek 1.60 maliyet 8 yılda çıkar. Hersene temettü ile tekrar hisse alınsa bu süre biraz daha kısalır.

Ben bu ve işyat gibi hisseleri Bes e altarnatif görüyorum.
    10 yıl boyunca çok iyi yerlerden maliyet yapılırsa emekli maaşına yakın bir getirisi ve kenarda bir yatırım rakamı olmuş olur.
    Tabii şirketi yönetenler agrasif büyüme sağlar kaar artarsa hissenin yapacağı primde cabası
    Dostum açıklamamı iyi okursan daha iti anlarsın...kasımda 0.23 krş verecek...eğer tekrar Mayıs'ta dağıtmaya karar verirse 6 ay sonra yine temettü alıcaz..ve 2017 yıl karı 2016 yıl karından fazla olacak şimdiden % 12 karını artırmış durumda...ben 2017 yıl net 0.27 0.30 krş arası bi temettü bekliyorum....6 ayda etti mi sana 0.52 krş....1.60 dan alan birinin maliyeti 1.08 e iner...her sene 0.25 krş dağıtsa 4 senede 0 olur....bir de 6 ay var 4.5 sene....tabi bu beni bağlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Dostum açıklamamı iyi okursan daha iti anlarsın...kasımda 0.23 krş verecek...eğer tekrar Mayıs'ta dağıtmaya karar verirse 6 ay sonra yine temettü alıcaz..ve 2017 yıl karı 2016 yıl karından fazla olacak şimdiden % 12 karını artırmış durumda...ben 2017 yıl net 0.27 0.30 krş arası bi temettü bekliyorum....6 ayda etti mi sana 0.52 krş....1.60 dan alan birinin maliyeti 1.08 e iner...her sene 0.25 krş dağıtsa 4 senede 0 olur....bir de 6 ay var 4.5 sene....tabi bu beni bağlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynı düşünceyle aldım...emekli olana kadar bekleyeceğim.

Sayfa 68/305 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •