hisse başı ne kadar temettü ödenecek acaba bilieniniz veya tahmininiz varmı?
Printable View
hisse başı ne kadar temettü ödenecek acaba bilieniniz veya tahmininiz varmı?
Bu kar 2016 yılından dağıtılacak.2017 yılı karı ise normal şartlar altında 2018 yılı mayıs ayı gibi dağıtılabilir(Tahmini=Kesinlik ifade etmez)Yani yarın hisse alan yaklaşık net 50 krş.temettü alabilir önümüzdeki 6 ay içinde.
Ne dükkan ne de daire alsanız bu kadar süre içerisinde amorti etmez.(Yatırım tavsiyesi değildir.Onu uzmanından alın)
Yapi kredi ve deniz alislari benim.
Su habere kagidi goturmuyor herif ver ulan verdigin her lotu alicam
Su habere grafige nasil gitmiyor aklimi yitirecegim
millet semsiye formasyonlu hisselere yoneliyor. bizimkide elbet gidecek
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/PODE97.png
30 kasım'da hayırlısı ile 25 krş daha KAR PAYI verecek.Maşallah diyeyim nazar değmesin.
Hiç yükselmesin her sene böyle temettü versin.
YTD
Ford Otosan kar payı ödemeye başlıyor. Şirket 1 TL nominal değerli pay için 1.11 lira brüt kar payı ödeyecek. Ödeme bugün (31/10/2017) tarihi itibariyle başlayacak.
Temettü nedeniyle teorik fiyat 50.64 lira oldu.
http://www.borsagundem.com/haber/for...eyecek/1244333
DOĞAN GAZETE ile alakalı DEĞİLDİR.TEMETTÜYE EMSAL OLARAK PAYLAŞTIM..!!
YTD
Arkadaşlar Merhaba, fiyatla karlılık ve temettü oranı arasındaki çelişkiye dikkat çekmişsiniz haklı olarak; maalesef borsa da mantık yok 18 milyon kar, 3.85 Fk 4,43 defter değeri olan ve sürekli temettü ödeyen şirket fiyatı burada bu da çok sinir bozucu. İnşallah güçlü bir el yeter artık der. hak ettiği yere gider.
https://i.hizliresim.com/YO6Mpj.png
FK.3.99
YTD
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c56f12dea4.jpg
millet uyanmadan biraz daha alalim[emoji6]
Keske bedelsiz oylansaydi. %15 devlet kesintisi olmazdi. Boyle guzel bir haber bile tepki gormedi. Milletmi cok akilli bizmi cok salagiz bilemedim. Neyse biz kendimize bulalim. Biriktirmeye devam.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi sağmal bir ineğe benzetebilirsiniz.İneğin değeri artmıyor ama sütünden (Temettüden)para kazanıyorsunuz.Önümüzdeki 6 ay içinde biri kesin biri benim tahminim 2 kere kar payı yani süt alacaksınız.Bugün hisse alanlar 10 yıl içinde amorti edecek.Bu kadar kısa amortisman süresi ne arsada var ne de diğer emlak çeşitlerinde.Bir dükkan veya daire alıyorsunuz 20 senede amorti ediyor en az.Hepimiz biliyoruzki hak ettiği yerde değil.Çünkü g.t bir speği var.Müdür benim diyor.P....nk.Bugün gördünüz temettü haberinden sonra nerdeyse eksi kapattırıyordu müdür.Biri demişki bedelsiz haberi gelse müdür bunu yapamazdı.Seni ne sandın burada son sözü o söyler sen boşa konuşursun.(Yatırım tavsiyesi değildir)
Bugun kimse uyanmamis guzel.herkese hayirli olsun
uzuldum bu cikisa daha alamak istedigim lot sayisina ulasamadim. yarin insallah.
Caktirmayin hissede tobo horuntusu var. 3.5 uzeri hedef[emoji12] millet uyanmadin[emoji4]
Iki gunde toplam teb ve osmanlinin topladigi 122 bin oldu sabirla disiplinle profesyonelce yapiliyor az daha sabir
Caktirmayin osmanli teb devam;)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8eaea7da0c.jpg
Bunlarda numara tükenmez.Geçen yılın 80 milyon kar güme gitti.Yıllardır düzenli temettü ödeyen bir şirketin hisseleri yerlerde sürünüyor.Bu borsda hissenin yükselmesi için temelin güçlü olması yetmiyor.İyi bir spekülatörünün olması gerekiyor.Baksanıza dobur bu sene panda (Speği) sayesinde 7 lirayı gördü.Halbuki doburun ciddi bir varlığı yok.3-5 dergisi var.DGZTE ise özsermayesi amiral gemisi denilen Hürriyetten daha fazla.Yaklaşık 450 milyon TL özsermayesi var.
rahat ol toba var hissede 3.6 gozuyle bak fiyata.[emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6] ay sonu
para tukendi. destek atacak can kalmadi. 0 tukettik. 30 da gelen temettu parasiyla yukleniriz artik. % 7 hisse artisi demek oluyor. umarim bolunme oncesi 3.25 civari olurda hisse 3 altina inmemis olur.
3 destek verdik ama son 1 lotla kapanışı yapan arkadaşa ayrica teşekkür ederim. Hos olmadi bugun.
Temettuye az kaldı.tek artımız
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Moralinizi bozmayın.Kendisi değerli olmasa bile temettüsü ile yaklaşık 12 yılda kendini amorti eden başka hisse,gayrimenkul veya benzeri bir yatırım aracı yok.Temettüyü alıp şahsen tekrar bu para ile aynı hisseden alacağım(Yatırım tavsiyesi değildir)Muhtemelen 2017 yılı karından temettüyü de nisan mayıs gibi alırız.Yok böyle başka bir hisse.Balon hisseleri alıp korkulu rüya görmektense ben burada rahat uyuyorum.
On numara kağıt kağıda yüklü girip alanda kenara çekilip mındar olmasını izliyor.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Çok şerefli kagidimizdan çok şerefli bir kapanış yine.piyasa değeri defter değeri fiyatı ve temettuleri ile al beni diyor.alanın ırzına geçiyorlar pustlar
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gunu atlatirsak birdaha bir bok olmaz bu hisseye. Kademeler cok bok. Satmayin beyler biz daha buradayiz. 25 de genelkurulu 30 da alacagimiz guzel temettuyu dusunun. 10 yilda temettu ile kendini amorti ediyor. Bistin en iyi yatirimi. Diger hisselerimi sattim ama bunu satmam. [emoji4] 7bin temettu gelecek mis gibi[emoji12] . 6 ay sonta yine gelir.
Bu fiyattan temettü verince 2.61 den açılır temettüden sonra.Çokda cazip seviyelere gelmiş olur.yaklaşık bi 6 ay sonra yeniden 2017 temettüsünü verme kıvamına gelebilir.Yatırım tavsiyesi değil.
hap ictim sende gecen seneye bi bak temettü vereceği son gün ne yapmışlar.duyummu değilmi bi kontrol et istersen
3 senedir hissedeyim bana her yil temmettu geliyor. Gecen sene hisse basi 35kr verdi. Ne olmus anlatta bir hatirlat. 5bine yakin para aldim o zamanda.
Taka sana yaramaz bu hisse sen git beyaz flap al. Gecen sene 1.90 tl aldim + temettusunu de aldim bugun itibariyla bu kotu kosullarda 2.90 ustunde ve daha gercek fiyatindan 1.5 tl ucuz. Ustune temettu verimliligine gore 12tl uzeri olmasi gerek. Her yil surekli kar ediyor. Hemde gostermelik degil saglam. Daha ne olsun.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cf8fbef7d8.jpg
3 senedirmi burdasın yoksa 3 aymı ? yorum yapmama bile gerek yok demişsin bencede yapma ..mehmet tereci abimiz vardı acaba diablo omu diyordum ama kesin o değil çünkü o abimiz sallamazdı .sen istersen bu forumun ilk sayfalarını 1 den 20 sayfasaına kadar bir göz at senin şu yukarıda gösterdigin temettü nereye gitmiş bir incele.evet senin gösterdiğin bu tablo doğru.eger senin cebine girdiyse bende dava acacam sana yansıyorda bu temettü bize niye yansımamış ??? - Vergi Mevzuatı kapsamında ve T.C. Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan Tek Düzen Hesap Planı'na göre tutulan kayıtlarımızda ise 01.01.2016-31.12.2016 hesap döneminde 39.446.076,10 Türk Lirası tutarında "Net Dönem Karı" oluştuğu; bu tutardan TTK'nun 519'uncu maddesinin (1)'inci fıkrası uyarınca 1.972.303,81 Türk Lirası tutarında "Genel Kanuni Yedek Akçe" ve 213 sayılı Vergi Usul Kanunun 325'inci maddesinin (a) bendi uyarınca 5.000.000.Türk Lirası tutarında "Girişim Sermayesi Fonu" ayrıldıktan sonra 32.473.772,30 Türk Lirası "Net Dağıtılabilir Dönem Karı" hesaplandığı
görülerek; her ne kadar 27.01.2014 tarih ve 2014/2 sayılı SPK Haftalık Bülteni'nde ilan edilen "Kar Payı Rehberi"nde belirlenen esaslar dahilinde, daha düşük olması nedeniyle, Vergi Mevzuatı kapsamında ve T.C. Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan Tek Düzen Hesap Planı'na uygun olarak tutulan yasal kayıtlarımıza göre hesaplanan "Net Dağıtılabilir Dönem Karı" (32.473.772,30 Türk Lirası)'nın kar dağıtımında esas alınması gerekmekle birlikte, son dönemde Şirketimiz'in kontrolü dışında piyasalarda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle, genel ekonomideki ve sektörümüzdeki gelişmelere bağlı olarak, içinde bulunduğumuz hesap döneminde kar dağıtımı yapılıp yapılmayacağı hususunun daha sonra tekrar değerlendirilmesine ve bu çerçevede mevcut durum itibariyle kar dağıtımı yapılmamasının Genel Kurul'un onayına sunulmasına,