uzuldum bu cikisa daha alamak istedigim lot sayisina ulasamadim. yarin insallah.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzuldum bu cikisa daha alamak istedigim lot sayisina ulasamadim. yarin insallah.
Caktirmayin hissede tobo horuntusu var. 3.5 uzeri hedef[emoji12] millet uyanmadin[emoji4]
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iki gunde toplam teb ve osmanlinin topladigi 122 bin oldu sabirla disiplinle profesyonelce yapiliyor az daha sabir
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Caktirmayin osmanli teb devam;)
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bunlarda numara tükenmez.Geçen yılın 80 milyon kar güme gitti.Yıllardır düzenli temettü ödeyen bir şirketin hisseleri yerlerde sürünüyor.Bu borsda hissenin yükselmesi için temelin güçlü olması yetmiyor.İyi bir spekülatörünün olması gerekiyor.Baksanıza dobur bu sene panda (Speği) sayesinde 7 lirayı gördü.Halbuki doburun ciddi bir varlığı yok.3-5 dergisi var.DGZTE ise özsermayesi amiral gemisi denilen Hürriyetten daha fazla.Yaklaşık 450 milyon TL özsermayesi var.
rahat ol toba var hissede 3.6 gozuyle bak fiyata.[emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6] ay sonu
Yer İmleri