Sozcu deki o teyzeyi dinleme hocam bos teneke cok ses cikarirmis
Printable View
Dolar cinsi yabancı para zorunlu ve serbest hesaplara ödenecek gecelik faiz oranı yüzde 2,00'ye yükseltildi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), ABD doları cinsinden tutulan zorunlu karşılıklara, rezerv opsiyonlarına ve serbest hesaplara uygulanan gecelik faiz oranını bugünden itibaren yüzde 2,00'ye çıkardı.
Banka 18 Aralık 2017 tarihinden bu yana faiz oranını yüzde 1,50 olarak uyguluyordu.
Uygulanacak faiz oranı değişen küresel ve yerel finansal piyasa koşulları çerçevesinde günlük olarak belirleniyor.
Kendi appeali tamam da, karsi taraf ceker mi ki? Mahkemeye tweetleyen katibe sordum bakalim yururuluge sokmuslar mi savcilar appeali.
Tahtada hala hic alip tutan yok. Credit dun verdiklerini bugun yerine koyuyor. Herkes boyle.
http://share.matriksdata.com/Images/...1010049799.png
Doce aldi. O herif de 10 kademe ustten basiyor.
http://share.matriksdata.com/Images/...1023585615.png
En son topa cia başkanının da girmesi, basit bir cinayetten çok daha ciddi şeyler olduğunu düşündürüyor. Ne zaman ki sayın cb salı günü açıklayacağım dedi, trump pompeo en sonda cia başkanı devreye girdi. Anlaşılan siyasilerin elindeki koz büyük ve pazarlık sıkı... Dolarda çekilen hareketi birazda aba altından sopa göstermek olarak yorumlamak mümkün...
halkbank gyo ya alt tarafı inşaat şirketine arsa ya binaya yatırım yaptım. cia başkanını takip ediyorum. ülkede yatırım yapanın cezasız kalmadığı bir örnek paramız pul oldu.
Sen CIA baskanini takip etmekten bahsediyorsun, biz sabahlara kadar mahkeme izledik her gece!
http://share.matriksdata.com/Images/...1052428154.png
tbmm tv izliyorum şuan mhp var.
Dovizle borsayla para piyasaları ile oynayan siyasetcinin
iddia oynayan futbolcudan farkı yoktur..
yani şike
hepsinin hesap vereceği günlerin gelmesi için hepbirlikte dua edelim
yapacak başka bişey yok cünkü
memlekette resmen silahlı soygun var
karşı cıkanı içeri atıyorlar dikkat etmek lazım
dua yani bed dua etmek lazım mutlaka tutar hafife almayın bed duayı
Ornek: Allah gani gani belalarını versin hepsinin memleketi satanın ky nın parasını iç edenin
halkı yaşadığına pişman edenin hepsinin
anırarak gebermelerini nasip etsin inşallah Amin..
bahçeli köprüleri attı. ortaklık yok dedi. ittifa yok dedi.
Bahçeli ipleri attı, herşey bir salı günü 11 suların da erken seçim çıkışı ile bozulmuştu, şimdi aynı gün aynı saat ve piyasayı bastılar aşağı. Marta kadar borsadan birşey beklemiyorum ben artık
başkanlık erken seçiminin önü açıldı. ülkeye bak
haziranda seçilen başkan 1 yılı tamamlayamadan çarşı karıştı. bizde yatırım yapıyoruz.
Onu senin biat ettiğin patronların yaptı
Biz hem o namuzsuzlara hem de sizlere hep muhalif olduk
biat etmeyen milyonları cukura attınız ve hala atmaya calışıyorsunuz
yanacaksınız Feto ****** cocuklarıyla birlikte
Herkes safını tam gostersin de ak got kara got tam belli olsun. Erkek gibi acıklayın biz Ataturk u bu ulkeden silecez diye bakın bakalım neler olacak.. maskeli fetoculer sizi..hepiniz yanacaqksınız şahit olacaz
Aynen katılıyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ittifak dağıldı İŞ BANKASI önü açıldı.
20 dakka 6.95'te biraktik. 6.75'te bulduk.
Tacirlere koymuslar bu sefer. 7.20'den almisti onlari.
http://share.matriksdata.com/Images/...1156342619.png
....memleketi satanın ky nın parasını iç edenin
halkı yaşadığına pişman edenin hepsinin
anırarak gebermelerini nasip etsin inşallah Amin..
Karşı cıkılan dua ya bakın
demekki neymiş kafalar calışmaz hale gelmiş neden?
okumamaktan beyni calıştırmamaktan A haber izlemekten..
bu yuzden iş imkansız
bunlar her dua edeni ya feto cu ya da kendileri gibi biatcı yandaş sanıyorlar
cunku o kadar calısıyor yaoacak cok fazla bişey yok..
Bunlar kasitli yapiliyor. Daha once yazmistik "ustumuze oynuyorlar" diye.
Sonra da Eng16 arkadasimiz birseyi getirmisti buraya. Deli sacmasi diye gecmistik. Ne kadar da dogruymus.
3.5 ay once yazmisti bunu. Bu ulkede normal birinin "deli sacmasi" dedigi hersey teker teker gerceklesti.
ekonomi platformunda Siyasi yorum yapmayı pek sevmeyen biri olarak; mualif biri olduğumuda dile getirerek şu yorumu yapmak istiyorum ekonomik açıdan...hükümet son aylarda abd ile yakınlaşma sinyalleri vermekte idi...sanırım bu yakınlaşma sert kanat olan mhpnin pek kabul edebildiği bir durum değil idi...diğer yandan af ittifak yerel seçimler derken iktidar önüne bakamıyor ve geriliyor idi...güven ortamı liberal ekonomi için önem arzetmekte...sanırım hükümet yükünü atmanın sevinci içerisinde olacaktır...syn c.b. liberal ekonomik tarafta olmayı herzaman seçmiş bir figür olarak bence ittifakın bozulması konusunda çok endişeli değilmiş gibi...erken yerel seçim ve syn bahçelinin acaba bu gün ne süprizle gelecek gibi korkulu bekleyişler sona erecektir diye düşünüyorum...ittifakın bozulması büyük ihtimalle hükümete yarayacaktır diye düşünüyorum; ittifaktan dolayı kendi tabanıylada zorluklar yaşayan hükümet nefes alma imkanı bulacak gibi...kısa vadede piyasalar şoku atlattığında yeniden abd müttefiki bir Türkiye dünyaya göz kırpacak gibi ;) liberal ekonominin sinyalleri bu yönde...avrupa birliği ve abd yakınlaşmasının bir teyidi olarak görüyorum ülkemizin şahin kanadıyla hükümetin ayrışmasını dauchenin alımlarını buna bağlıyorum iyimserliğimle :) ...bakalım zaman ne gösterecek...
meclis tv akp başladı
Ihale konsolosa kaldı...
Konsolozsa gene iyi. bu işler genelde bahçıvan ve kapıcıya kalırdı
Sayın cb kral hazretlerine olan güvenini de dile getirdi. Sayın trump'la benzer argümanlar... Sıkıntı yok arkadaşlar... Bahçelinin de hassasiyetleri gözetilir kaldığımız yerden devam ederiz tahtada öyle diyor şu an...
Dogru diyorsun. Tam millet lanet olsun deyip cikacak, kafasfini kaldiriyor kurbagayi haslamak icin. 6.70 calisti.
http://share.matriksdata.com/Images/...1256402628.png
Reis büyük siyasetçi.her türlü adamı işine geldiği zaman kullanır sonrada çöpe atar.yoluna devam eder.mhp yoksa yoluna yeni bir çözüm süreci çıkarır.
Yabancı alıyor 7 üstü kapatırız diye düşünüyorum. Allah mahçup etmesin...
cumhur devam dedi sadece yerel seçimmiş. dolar gevşer şuan bi sıkıntı yok ters bişey demediler.
halkbank gyo da tüm yatrımım. kredi verip alamama maliyet altına girme gibi büyük riskleri olduğu için banka yerine binaya yatırım yaptım. halkbank gyo yatırımımı düşünerek sağlam bir kazık olarak gördüğüm için oraya bağladım defter değeri yerlerde olduğu için. ama malesef kazık bana kaçtı. dahada ucuzladı. halkbank gyo yu kar etmeden değiştirmem. kar edip değiştireceğim gün ise bir daha borsaya uğramam.
https://i.hizliresim.com/3zmO1r.png
Timini trolleri dirence kadar gider sanırım aklı ya alttarafta ya nasıl yalarım da baska calışmıyor
makarna puskevit gecer sanırım direnci şahsi fikrim.. tabandan dondu bence gidecek bu kagıt bulaştık bikere
surekli alttan ortalama dusurmeye devam bide benimki fici katmerli bakalım nolacak
Deutsche, merrill, credit, citi ... ilk dört alıcı. Bence gerisi hikaye