ekonomi platformunda Siyasi yorum yapmayı pek sevmeyen biri olarak; mualif biri olduğumuda dile getirerek şu yorumu yapmak istiyorum ekonomik açıdan...hükümet son aylarda abd ile yakınlaşma sinyalleri vermekte idi...sanırım bu yakınlaşma sert kanat olan mhpnin pek kabul edebildiği bir durum değil idi...diğer yandan af ittifak yerel seçimler derken iktidar önüne bakamıyor ve geriliyor idi...güven ortamı liberal ekonomi için önem arzetmekte...sanırım hükümet yükünü atmanın sevinci içerisinde olacaktır...syn c.b. liberal ekonomik tarafta olmayı herzaman seçmiş bir figür olarak bence ittifakın bozulması konusunda çok endişeli değilmiş gibi...erken yerel seçim ve syn bahçelinin acaba bu gün ne süprizle gelecek gibi korkulu bekleyişler sona erecektir diye düşünüyorum...ittifakın bozulması büyük ihtimalle hükümete yarayacaktır diye düşünüyorum; ittifaktan dolayı kendi tabanıylada zorluklar yaşayan hükümet nefes alma imkanı bulacak gibi...kısa vadede piyasalar şoku atlattığında yeniden abd müttefiki bir Türkiye dünyaya göz kırpacak gibi ;) liberal ekonominin sinyalleri bu yönde...avrupa birliği ve abd yakınlaşmasının bir teyidi olarak görüyorum ülkemizin şahin kanadıyla hükümetin ayrışmasını dauchenin alımlarını buna bağlıyorum iyimserliğimle
...bakalım zaman ne gösterecek...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Yer İmleri