Çok şey yazarım ama uzatmayayım, bana göre yanlış başlıktasınız! Nokta.
Printable View
Hocam beni kastederek yazmış iseniz bu yorumu cevap vereyim. Bahse konu elinde dolar olan sen ben yada ky değil.. yurt dışına çıkarılan mahkemelere konu olmuş büyük dolar yatırımcıları.. Tabi ki bende doların düşmesini dört gözle bekleyenlerdenim çün ki dolar ile maaş almıyorum.
Arkadaşlar temenni başka gerçekler başka.Misal şeker hastalığına gidiyorsun,şişmanlamışsın,doktor gizli şeker var sizde demiş.Ya şu şeker hastalığı olmasa ne güzel olurdu,ah şeker hastası olmasam keşke falan mı denir,sıkı rejime girip,kilo verilir, spora falan mı başlanır.Bizde yok ovp yok yep yok enflasyonla mücadele,yok bronson hep çevre yollara sapıyoruz hedefe giden yolda ilerlemiyoruz.Bu dolar borcumuz varken fed de habire faiz artırırken dolar düşemez.Önce bunu kabullenelim.Yoksa dolar düşse şöyle olur falan boş işler bence,düşmez,düşemez.
Yok hocam size hitaben yazmadım alıntı yapmadığım için karışıklık oldu zaten yazdığım kişiye ulaştı.
dolar 5 70 olacakmış olabilir bir zamanlarda 1 tl olacaktı. ben grafiklere bakarım ve öylede yaptım 12 ocak ta 3 77 dolar aldım bakan mehmet şimşekte fırtına geliyor deyip beni teyit etti, şimdi yine grafiklerimi çizittiriyorum 2001 ve 2008 aklıma geliyor şimdi 2 liradan 7 liraya çıkmışsa gözünüde 10 a filan dikmişse 5 70 düşmesi normal değilmi. para piyasalarında öyle düzetlmeler yapmayan enstürüman varmı, bu arada biraz zamansızda olsa büyük ölçüde altına yöneldim,
Çok normal bir durum dediğiniz gibi zaten sürekli yükselen bir enstrüman olsa herkes gider onu alır. Yükselecek, düşecek önemli olan uzun trend ama en azından kısa vadeli bir nefes aldırır diye temenni ediyorum zira psikolojiler çok bozuk. Bu süreç illaki bitecek yine yükseliş olacaktır.
Ülkenin, özellikle ekonomi yönetiminin gidişatını görüp de altın & döviz vs. güvenli limanlara yatırım yapmayanların; hele ki borçla büyüme trenine son vagondan atlayıp geçtiğimiz yıllarda özellikle FED parasal genişlemeyi sonlandırıp faiz artırımlarına başladığı halde dövizle borçlanmaya devam edenlerin morali & psikolojisi mutlaka bozulacaktır bugünlerde elbette...
5.9721'i vurdu...
rahibi salsınlar diye piyasalara mesaj veriyorlar
82 ye inen dolar 97 oldu
96 üstü olan borsa 94 altına indi
Malum bankanın tahtası mı kapatılmış?
Sonuçlandı galiba dava.
Bankalara bir anda %6 verince n'oluyoruz dedim adamlar resmen bu işi al sat için bahane yapmışlar.
aktif piyasanın 0,050 krş üstünde dolar alış yazıyor.
YTD
Halkbank devre kesici
A haber Ajan Brunson diyor :)
YTD
bence rahibi suudi arabistan elçiliğinin bahçesine atsınlar ya yerler ya öldürür gömerler yada öldürür parçalar bavullara koyup arabistana götürürler
:kahkah::kahkah::ss:
Neyse fikri bile kötü
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonuca yayın yasağı mı geldi, eğer geldiyse büyük ihtimal serbest bırakılır, çünkü vatandaşın bunu konuşmasını istemezler.
Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür "Brunson'un serbest bırakılacağını bekliyorum"
Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür "Brunson'un serbest bırakılacağını bekliyorum"12 Ekim 2018
Rahip Brunson davasının dördündü duruşması başladı. Sabah saatlerinde Aliağa'ya getirilen Brunson şu sıralarda mahkemede ifade veriyor. İzmir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Rahip Brunson davası resmen başladı. Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, A Haber canlı yayınında Rahip Brunson davasını yorumladı ve Burnson için "Serbest bırakılacağını bekliyorum" dedi.
https://m.sabah.com.tr/webtv/turkiye...ini-bekliyorum
Merkez Bankası: Fiyat istikrarı için tüm araçlar kullanılacak
https://sptnkne.ws/jJZR
Yine fazi mi geliyor yoksa?
Merkez çok büyük bir fırsat yakaladı. Ufak bir faiz ütülemesi ile son darbeyi vurabilir. Eğer bundan imtina ederse hayvanı canlı bırakmış olur ki bu riske bence değmez. %46'lık ÜFE orada dururken %25'lik TÜFE'ye olan geçişkenliğe ancak önden yüklemeli bir sıkı para politikası ile set çekilebilir.
Para politikası güncel enflasyon verileri ile önden yüklemeli konumunu kaybetmiş durumda.
25 Ekim'de 125 baz puanlık dengeli bir faiz artışı bekliyorum.
İslami usüllere göre kesilirse sorun olmaz her halde. Yoksa mındar olur sarı öküz.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Papaz davasına 1 saat ara verilmiş.
İsmet paşa'nın hapse atmış olduğu brunson'ı çıkararak ülkeyi krizden kurtaracaklar.
a haberde bile şuan ajan kelimesi yerine papaz brunson deniyor.
yüksek ihtimal bırakılacak.
tahminim ne sis yansin ne kebap tarzinda bir karar cikacak..
Bu da ev hapsinin sonlandirilmasi ama yargilama sona erene kadar yurtdisi cikis yasaginin devam etmesi seklinde bir karar bekliyorum..
Buna Amerika'nin tepkisi, piyasanin tepkisi ne olur, ona bakmak lazim..
Amerika secim oncesi ucaga binip gelmesini bekliyor, kasimdaki secimden sonra gelmesinin onlar icin cok onemi yok bence..
Yurtdisi yasagi devam karari cikarsa, Amerika yine tepki verecektir..Dolarin atesi dusmeyecektir bence..
Yatirim tavsiyesi degildir..
tanıklar
aleyhte ifadeleri geri çekmiş.
tahminim ne sis yansin ne kebap tarzinda bir karar cikacak..
Bu da ev hapsinin sonlandirilmasi ama yargilama sona erene kadar yurtdisi cikis yasaginin devam etmesi seklinde bir karar bekliyorum..
Buna Amerika'nin tepkisi, piyasanin tepkisi ne olur, ona bakmak lazim..
Amerika secim oncesi ucaga binip gelmesini bekliyor, kasimdaki secimden sonra gelmesinin onlar icin cok onemi yok bence..
Yurtdisi yasagi devam karari cikarsa, Amerika yine tepki verecektir..Dolarin atesi dusmeyecektir bence..
Yatirim tavsiyesi degildir..
Ifade geri çekme oluyormu mahkemede..ne sacma....ben adam cinayet islerken gordum diyorum...bir dahaki durusmada gormedim yanlisyanlışlık olmus diyorum....tiyatro
mu burasi