Arkadaşlar bakın demedi demeyin papaz salınsa da salınmasa da ilk tepki hareketi kısa süreli olur sonrasında dolar aynen devam eder,üstelik papaz umudu ve bu olayın olay etkisi beklentisi biteceğinden kendi gerçeklerimize döneriz ,o gerçeklerde malum hoş değil.Amerika ne dedi papaz salınsın sonra diğer konuları konuşuruz,diğer konular ne s400,iran ambargosu ve kürdistanın kurulması e bu konularda bu gavurlarla ne konuşulacak bunlar boş işler.
Papazın çıkışından önce, Doların girişi oldu ülkeye...Ver parayı al papazı![]()
En azından bu başlıkta olmaz... Tabii ki biz de ülkemiz için en iyisini isteriz; ancak ekonomi bariz şekilde kötü yönetildiğinden dolayı bazı önlemler almak zorunda kalmış insanların buluşma noktası bana göre bu başlık... Ve ekonomi yönetimindeki tüm bu faciaya rağmen olağan dışı fiyatlamalar gerçekleşir ve tüm öngörülerimize rağmen bir şekilde terste kalırsak nasıl moralimiz düzelebilir ki!
Size tavsiyem bu temennilerinizi diğer topikte belirtin lütfen, keza amiyane tabirle buraya gelip "Dolarcılar size nasıl geçirdik" tadında yazan yazarlardan hiçbir farkınız kalmıyor gözümüzde...
elinde dolar olan çoğunluk kim ? bunlar doların düşmesini ister mi sizce ?
Milletin elindeki dolarları ucuzdan topluyorlar işte, amerika'nın rahip bırakılınca bize bakışı değişecek mi, sanki iki dost ülke olacağız, en iyi olduğumuz zamanlarda güneydoğu'da terör zirveye ulaşmıştı, amerika'dan türkiye'ye dost falan olmaz, onlar doğrudan veya dolaylı olarak bizi sürekli sömürürler.
Cari fazlamış varmış biz bence buna bakalım, yükselen petrol fiyatları, iran ambargosu sonrası kış aylarının gelmesiyle artacak enerji ihtiyacı bu cari fazlayı nasıl etkiler bir görelim bakalım, ithalat yapmadan nasıl üretim yapıp bunu ihracaata yönlendireceğiz, var mı böyle bir alt yapı?
Arkadaşlar elinize bir bardak alın havada bırakın ne oldu yere düştü di mi.Neden düştü ,çünkü fizik kanunları var, yerçekimi var düşmek zorunda))))) Ben dolar işini bir nevi böyle görüyorum,çıkmak zorunda başka senaryo olamaz.Dünyanın gidişatı gelişmekte olan ülkelerin aleyhine fed faiz artırdıkça dolar artacak.Bunun aksi ne olacak da dolar düşecek diye düşünülebiliyor cidden aklım almıyor.
Benim elimde dolar olmadığını nereden biliyorsunuz. Ayrıca aklı başında ve tüm yatırımını tek enstrümana yapmamış bir kişinin dolar maaş almıyorsa doların düşüsüne üzüleceğini sanmıyorum.
Öngörülerinize rağmen testle kalıyorsanız yanlış öngörü yapmışsınız demektir moralinizi bozmayın. Nereye ne yazılacağı ile ilgili konuyu devam ettirmeyelim lütfen, gözünüze ne görünüyor hiçte merak ettiğim birşey değil. Bol kazançlar.
Yer İmleri