5.70 5.70 5.70
İnşallah bu düşüşlerin reel ekonomiye ve insanların moraline olumlu etkisi olur.
5.70 5.70 5.70
İnşallah bu düşüşlerin reel ekonomiye ve insanların moraline olumlu etkisi olur.
En azından bu başlıkta olmaz... Tabii ki biz de ülkemiz için en iyisini isteriz; ancak ekonomi bariz şekilde kötü yönetildiğinden dolayı bazı önlemler almak zorunda kalmış insanların buluşma noktası bana göre bu başlık... Ve ekonomi yönetimindeki tüm bu faciaya rağmen olağan dışı fiyatlamalar gerçekleşir ve tüm öngörülerimize rağmen bir şekilde terste kalırsak nasıl moralimiz düzelebilir ki!
Size tavsiyem bu temennilerinizi diğer topikte belirtin lütfen, keza amiyane tabirle buraya gelip "Dolarcılar size nasıl geçirdik" tadında yazan yazarlardan hiçbir farkınız kalmıyor gözümüzde...
Benim elimde dolar olmadığını nereden biliyorsunuz. Ayrıca aklı başında ve tüm yatırımını tek enstrümana yapmamış bir kişinin dolar maaş almıyorsa doların düşüsüne üzüleceğini sanmıyorum.
Öngörülerinize rağmen testle kalıyorsanız yanlış öngörü yapmışsınız demektir moralinizi bozmayın. Nereye ne yazılacağı ile ilgili konuyu devam ettirmeyelim lütfen, gözünüze ne görünüyor hiçte merak ettiğim birşey değil. Bol kazançlar.
Hocam beni kastederek yazmış iseniz bu yorumu cevap vereyim. Bahse konu elinde dolar olan sen ben yada ky değil.. yurt dışına çıkarılan mahkemelere konu olmuş büyük dolar yatırımcıları.. Tabi ki bende doların düşmesini dört gözle bekleyenlerdenim çün ki dolar ile maaş almıyorum.
Yok hocam size hitaben yazmadım alıntı yapmadığım için karışıklık oldu zaten yazdığım kişiye ulaştı.
Yer İmleri