Riski en yüksek enstrümanları seç. Ya herro Ya merro. Ya çok kazanırsın ya çok kaybedersin. Kazanırsan kısa sürede zengin olursun, kaybedersen de paranın çoğu gider fakat üzülmezsin hayat tecrübesi olur.
Printable View
Çok haklısınız.
Twitterdan ya da orada burada herhangi bir konuya devlet beba el atsın dendiğinde tüylerim diken diken olur.
Bu beba bizim bildiğimiz bebalardan değil.
İçip içip evde çoluğa çocuğa el kaldıran bebalardan malesef.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hisse fonlarımın ortalaması rekor derecede altında kaldı endeksin cuma gününe göre :(
Tkf eksi, vay emenike
ıpb de -0.75 % yapmış.
Belki merak edenler vardır diye paylaşıyorum
VIOP MK oranlar(%5 stopajlı MK)
7.Eki 11.43 8.Eki 11.81 12.Eki 11.81 13.Eki 11.77 14.Eki 11.77 15.Eki 11.77 16.Eki 11.85 19.Eki 11.91
tefas'ta bazı fonların (örneğin TTE, AFT, GMA) bugünkü fiyatları açıklanmamış... nedeni hakkında bilgisi olan var mı?
Cimere yazalim
satış saati geçecek hala getirisi belli değil
Foreks'in uygulamasi daha sağlıklı. Guzel bir widgetlari da var.
https://play.google.com/store/apps/d...foreks.android
Ama tefas'in gelmişine geçmişine topluca sovecegimiz bir toplu hareket yapsak fena olmaz. Yıllardır rezil site.Ek 26142
Yine iş bilmeyen kisileri yetkin konumlara getirmisler.Her alanda oldugu gibi.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla tefaş iletişimden yazın, arayın, daraltın hocam biraz. Ben öyle yapıyorum. her kanaldan, her iletişim kanalından neden güncellemiyorsunuz diye dönüş yapın. Burası Ortadoğu, burada ağlamayana meme yok. Bir sürü yan platformda güncellendi fiyatlar.
Bankalar iyi gidiyor maşallah diyelim.
MAC son günlerde yaptığı çıkışa devam eder böyle giderse tabi...
maile telefon ile döndüler, bazı şirketlerde sıkıntı oluyor dedi.
tefasa hesaplamasını gönderiyormuş anladığım kadarıyla portföy şirketleri
tefas da bunu kontrol ediyormuş bir kere yayınlayalım tam olsun yanlış yayınlanmasın diye.
şirketlere attılar topu dediğine göre hesaplamalar geç ulaşıyormuş ellerine...
Bankalar uçuyor dur bakalım akşam ne olacak?
Haydar bey emaile bile iyi ve erken cevap veriyor. bence basarili birisi
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. iOS sürümünü indirdim, oldukça kullanışlı geldi bana.
Portföy takibi tabloma veri çekmek için, TEFAS’ın web sitesini kullanıyordum. Hep sıkıntılıydı, sürekli hata veriyordu. Burada daha evvel paylaşılmıştı, artık onu da ING üzerinden çekiyorum.
https://www.ing.com.tr/tr/bilgi-dest.../fon-fiyatlari
gümüş fonları hangileriydi üstatlar?
Xbank bugün show yapıyor adeta, MAC en çok banka bulunduran fonlardan biri. Varmış bir bildiği Haydo dayının..
tefaş uygulamasını iphone 5 desteklemediğinden indiremiyordum. foreksi indirip favori fonlarımı sayfama ekledim, çok teşekkür ederim. bu noktada merak ettiğim, ziraat, mac, mps ve fiba gibi akşam 7 civarı açıklanan yeni fiyatlar buradan da açıklandığı an itibarıyla görülebiliyor mu? nnf gibi fonlar da saat 24'ten sonra görünüyor mu?
Yorumlarda reklamların can sıktığı yazıyordu, sizlerin görüşleri nedir? Rahatsızlık veriyor mu çok?
bu yeni duruma ( belli ki daha bist30 yoğun gideceğiz) mac'ın seri , tkf'nin ise biraz gecikmeli uyum sağlayacağını düşünüyorum, relatif yapmaya devam edeceklerdir, ancak mps konusunda bir miktar kaygılıyım yapısı gereği. günlük değil ama relatif takibinin en azından haftalık yapmak gerek bir süre.