Sayfa 698/1002 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Foreks'in uygulamasi daha sağlıklı. Guzel bir widgetlari da var.

https://play.google.com/store/apps/d...foreks.android

Ama tefas'in gelmişine geçmişine topluca sovecegimiz bir toplu hareket yapsak fena olmaz. Yıllardır rezil site.IMG_20201019_112614.jpg

2. Yine iş bilmeyen kisileri yetkin konumlara getirmisler.Her alanda oldugu gibi.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Valla tefaş iletişimden yazın, arayın, daraltın hocam biraz. Ben öyle yapıyorum. her kanaldan, her iletişim kanalından neden güncellemiyorsunuz diye dönüş yapın. Burası Ortadoğu, burada ağlamayana meme yok. Bir sürü yan platformda güncellendi fiyatlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Bankalar iyi gidiyor maşallah diyelim.
    MAC son günlerde yaptığı çıkışa devam eder böyle giderse tabi...

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Valla tefaş iletişimden yazın, daraltın hocam biraz. Ben öyle yapıyorum. her kanaldan, her iletişim kanalından neden güncellemiyorsunuz diye dönüş yapın. Burası Ortadoğu, burada ağlamayana meme yok.
    şimdi tefas a mail attım üstat..
    geç giriyorsunuz diye...
    tşk.

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Foreks'in uygulamasi daha sağlıklı. Guzel bir widgetlari da var.

https://play.google.com/store/apps/d...foreks.android

Ama tefas'in gelmişine geçmişine topluca sovecegimiz bir toplu hareket yapsak fena olmaz. Yıllardır rezil site.IMG_20201019_112614.jpg
    Forex Plus veri alan ücretli üyelerine mi özel, genel olarak açık mı bu ? Çok iyi görünüyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. Yok hocam bu ücretsiz sürümde de var.

Kendileri de bilgi sağlayıcısı olduğu için temiz çalışıyor.
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Forex Plus veri alan ücretli üyelerine mi özel, genel olarak açık mı bu ? Çok iyi görünüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Selamlar, ios uygulamasinda hisse gibi fonlari da ekleyip gorebiliyorsunuz. Ama mac, mps disinda veri girisi sansa kaliyor. Nnf ve eib de bazen erken dusebiliyor.

Sayfa 698/1002 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •