Originally Posted by
Ariakas
Xtrader kısmı öle değil BENCE :)
Kendisini savunmak gibi bir gayem yok fakat o zamanlar forumda çok aktif yazıyordum. O düşüşte ciddi maldaydım ve iyi hatırlıyorum, kendisi buraların dip olduğunu, artık daha aşağısı olsa bile orta vade de çok ucuz olduğumuzu defalarca yazdı. Zararımı çıkarmak için %200 e çıktım kredi ile. Full banka aldım. Bunu defalarca yazdım ama o zaman ki iş yatırım cfo su aradı beni. Burdan mal mı alınır, hele banka mı alınır... bence yanlış yapıyorsunuz dedi...(bir ülkenin en önde gelen kurumunun başındaki adamlardan biri, endeks tarihi diplerde iken mal alan yatırımcıya mal sattırmaya çalışıyo... sonra bu ülkenin borsası niye adam olmuyor...işte bu korkaklar yüzünden) Hatta bu şahış, tvlerde spotda hisse senedi pozisyonlarımızı sıfırladık fln diye bir de hava atıyordu. Acayip iş bilmez bir karakterdi... Bu konuşmanın üstünden 1 ay sonra tarihi ralli başlamıştı diye hatırlıyorum.
O zamanlarda %200 malda iken, ciddi stresli zamanlarım geçti fakat kendisinin bakış açısı o dönem beni rahatlatmıştır. O zamanlar o da forumda aktif yazıyordu ve kendisiyle özelden de mesajlaşıyorduk. Dediğim gibi psikolojik olarak desteği olmuştur ve o malı taşıyabilmemde etkisi kesin vardır. Hakkını teslim etmek isterim...