Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 696/1004 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Viop XXXV

Viop XXXV

Reuters, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'na güvenini kaybetme aşamasına geldiğini, ikili arasında son haftalarda iletişimin de azaldığını yazdı. Reuters'ın bu haberine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan yalanlama geldi.

Yalan haber'i sosyal medyanın sorunu zannediyorduk. Fakat görüyoruz ki artık ana akım medya da aynı meseleden muzdarip. Büyük medya kuruluşları bile bu tür yalanları kolayca dolaşıma sokabiliyor. Bu endişe verici bir durum. Her ikisi de YALAN!

2. Tebrikler piyasa bir varmış bir yokmuş keyfine bakacan..parana bakacan.. altı dolu boş bir gram önemi yok
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben de coinden CHZ'den güzel para kazanan ilk kişi

Viopta 1480-1484 kırılmadı..Bu rakamlar 1490 lar oldu. Yine 1502-1508 arasında geziyoruz.
    Değişen bir şey yok.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SPOT

4. Tofaş grubuysa parçası UCUZ..
     Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Arabanın Motordan ses geldiği için tamirciye getirdim
    Bu sefer hepsine vurdum ki araba sağlam çıksa dahi yenisini alayım. 1500...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

BOFA aldığı sattığı

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Reuters, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'na güvenini kaybetme aşamasına geldiğini, ikili arasında son haftalarda iletişimin de azaldığını yazdı. Reuters'ın bu haberine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan yalanlama geldi.

Yalan haber'i sosyal medyanın sorunu zannediyorduk. Fakat görüyoruz ki artık ana akım medya da aynı meseleden muzdarip. Büyük medya kuruluşları bile bu tür yalanları kolayca dolaşıma sokabiliyor. Bu endişe verici bir durum. Her ikisi de YALAN!
    yalnız unutma merkezin rezerv probleminden tut bir çok meseleyi bloomberg reuters filan bunlardan öğrendik.. iktidar partisi aylarca 128 milyar dolar meselesini inkar etti mesela..yalan değil miydi bu.. sonra kabul etmek zorunda kaldılar..

kaldı ki merkez konusu zaten artık önemsiz bir konu.. güven problemi daha yüksek seviyeleri içeren bir konu artık..

o nedenle.. aralarındaki iletişim azalmış olaiblir ve bu konu bazı çevrelerde görüşülüyor olabilir.. haberleştirilmesi o kadar da anormal değil bence..

akape döneminde 1984 benzeri distopik bir dünya resmi kontrol ettiği medya üzerinden halka veriliyor 20 yıldır.. o çok çok daha tehlikeli halkımız için zira gerçekleri öğrenemiyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

2008 krizinden sonra 40.000 ler geçilirken bile insanlar ikili dip peşinde mal almıyorlardı..
    Ve ne yazıkki birçok teknikçi (xtreader da dahil) insanları devamlı düşecek düşecek 2 li dip sakın mal almayına ikna etmişlerdi..

Haaa kesin ralli olacak falan demiyorum..Ama oldu mu yukarıda anlattığım gibi olacak..
    Xtrader kısmı öle değil BENCE

Kendisini savunmak gibi bir gayem yok fakat o zamanlar forumda çok aktif yazıyordum. O düşüşte ciddi maldaydım ve iyi hatırlıyorum, kendisi buraların dip olduğunu, artık daha aşağısı olsa bile orta vade de çok ucuz olduğumuzu defalarca yazdı. Zararımı çıkarmak için %200 e çıktım kredi ile. Full banka aldım. Bunu defalarca yazdım ama o zaman ki iş yatırım cfo su aradı beni. Burdan mal mı alınır, hele banka mı alınır... bence yanlış yapıyorsunuz dedi...(bir ülkenin en önde gelen kurumunun başındaki adamlardan biri, endeks tarihi diplerde iken mal alan yatırımcıya mal sattırmaya çalışıyo... sonra bu ülkenin borsası niye adam olmuyor...işte bu korkaklar yüzünden) Hatta bu şahış, tvlerde spotda hisse senedi pozisyonlarımızı sıfırladık fln diye bir de hava atıyordu. Acayip iş bilmez bir karakterdi... Bu konuşmanın üstünden 1 ay sonra tarihi ralli başlamıştı diye hatırlıyorum.

O zamanlarda %200 malda iken, ciddi stresli zamanlarım geçti fakat kendisinin bakış açısı o dönem beni rahatlatmıştır. O zamanlar o da forumda aktif yazıyordu ve kendisiyle özelden de mesajlaşıyorduk. Dediğim gibi psikolojik olarak desteği olmuştur ve o malı taşıyabilmemde etkisi kesin vardır. Hakkını teslim etmek isterim...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

oyunagelen abim tesekürler iltifatın benim için son derece değerli ... oyuzden senin şerefine bir benjamin analizi yapacam.BÜYÜK İHTİMAL ÖNÜMÜZDEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DOLARDA 8,95-9,00 ARASI ATAKLAR SATIŞ FIRSATI DERİM ...HEDEF TE YA 872 YA 855 CİVARLARI...ENDENTE BU ARADA RALLLİ YE KALKACAKTIR EŞEK DEĞİLSE AMA DEDİM YA ÇARŞAMBAYA KADAR HATTA ÇARŞAMBADA DAHİL OLABİLİR BÖYLE GİTGEL YAPABİLİR ENDEX, ÇÜNKİ DOLARDA YUKARI ATAKLAR OLACAKTIR....

Sayfa 696/1004 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •