#KRDMD İlyas Şadi Yolbulan, bugün 100.000 adet Kardemir hissesi sattı.
Geçen 150.000 di bugun bir yönetim kurulu üyesi daha satış yapmış.
Printable View
#KRDMD İlyas Şadi Yolbulan, bugün 100.000 adet Kardemir hissesi sattı.
Geçen 150.000 di bugun bir yönetim kurulu üyesi daha satış yapmış.
Coin lere ne oldu ki?
Ben secim beklemiyorum ancak %10 ihtimal ile bahceli eger bir tuzak kurduysa turkiye mayisi gormeden secime gider . Ansızın ve erdogan dan habersiz artik secim vaktidir guven oyu felan illet zillet ekleyip secim isteyecegini dusunuyorum .
Erdoganin eli kolu baglanir oyle secim yapmiyorm sonra felan filan sokmez o vakit . Bahceli cok kritik . Olursa boyle olur 2022 haziran gecerse hicbir sekilde secim beklemiyorum .
Ülkenin getirildiği durum tam olarak şudur:
https://twitter.com/tele1comtr/statu...653381638?s=20
Para babaları MB yi açıkçı gibi köşeye sıkıştırdı diyor Mehmet Aşçıoğlu. Faiz inecek miktar belki değil diyor. Dolar yukarı borsa yukarı. Hala dipteyiz diyor
Faiz indirmeye dolar bindirmeye devam.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Criptoları enikliyorlar
Fed öncesi
Bakan Nebati buyurmuş:
"Zam olacak tabii. 2800 TL ile bir adam geçinebilir mi? Öyle şey olur mu? Olmaz! Vereceğiz. Asgari ücretin olabilecek en doğru rakamda olması konusunda en büyük destekçilerden biriyim."
Muhalefete mi geçti nedir? Yahu bu rakama milleti mahkum eden sizsiniz.
Konut fiyatları artıyor ben üç yıldır satamadim. Emlakçı dan başka arayan yok. Yemin ederim en son ki satışa çıkardığımda hiç arayan olmadı. Ev 180 MT yüksek giriş. Benimki şartlı sattığımda engelli girişi olacak engelliye Uygun olacak buda beni çok zorluyor. Eski binaların asansöre benim sandalye sığmıyor. Yada merdiven var. Babamın evine bile gidemiyorum. Bina yeni dışardan dümdüz ama bina içinde 1,5 Mt genişliğinde çok dik merdiven var. Omurilik teki vidalar söküldü kemik erimesi var bu sebeple gidemiyorum. Yangın merdiveni tarafından giriş yapmaya çalışıyorum iyi bir usta bulmak gerekiyor. Çok dik ve dar.
Bugünkü 2,5 Milyar $ satış ile piyasadan 28 Milyar TL çıkmış olmadı mı? Borsaya daha ne kadar para girecek merak ediyorum. TL mevduatlar mı bozuluyor da para borsaya geliyor anlamadım. Yarın da MB ne kadar $ satarsa alıcı gelmeye devam edecek gibi görünüyor... TL likiditesi eksilmeye devam edecek bir başka deyişle.
*Düzeltme: Garanti BBVA asgari ücret alan personellerine %47 oranında zam yaparak en düşük maaşı 5 bin lira olarak belirlemiş. Diğer personellere ise %25 oranında zam yapılmış.
https://twitter.com/Haber/status/1470475247203856384
Bunu tekrar hatırlatayım dedim. Son hali aşağıda.
https://www.tradingview.com/x/ccAi1nso/
EEM ile karşılaştırınca fena yerde değiliz. EEM'e göre ucuz değiliz fakat son gelen Q3 bilançolara göre ucuzuz. Gelecek bilançolara göre neredeyiz kestirmek çok zor. Yeni gelecek bilançolarda salt ihracatçılar için iyi gelebilir fakat ortalamada Q3 kadar iyi gelmeyecektir. Dolayısıyla endeks için yükselişin durmasa da daha yavaşlayacağı, tökezleme ihtimalinin arttığı yerlere geldik. Artık hisse bazlı hareketlere yoğunlaşmak gerek.
20 yıl ülkeyi yönetseler onlar da yapardı...
niye yönetemediler o da ayrı konu; şimdi burda yazmak uzun hikaye...
Hocam haklısın da zaten bu dolar kuru ile bilançolar sağlam ptlamayacak mı? Şu anda garanti hissssi 100 tl olsa ne olur ? Enflasyonu ve doları tutamadıktan sonra 2 hafta önce 95 tl ye 5kilo teneke zeytin yağı aldım. Şimdi 130tl
100.000 tl mi bu hisselere ytırsam şimdi 150.000 olsa alım gücümü ne kadar korumuş olcam..
Herşeye %50 zam gelirken maaşlara %50 gelecek mi?
Çok ciddi bir sarmal yaşıyor memleket
Ben de onu diyorum zaten. İçeriye çalışan şirketler nedeniyle endeksin dolar bazında 170 centi bu yükselişte görmesi endeksi pahalı hale getirir diye düşünüyorum. Yükseliş buraya kadar demek de çok iddiali. Artık yeni oyun, 170 pahalı, 150 altı ucuz gibi sanki.
Engelle engelle bitmiyorlar da... Forumdan atılıyor; nick değiştirip geliyor... Yine atılıyorlar yine geliyorlar...
Ben bir yerden atılsam - hiç bir yerden atılmışlığım yok gerçi ya - yüzsüz yüzsüz tekrar gelmem mesela; enteresan...
$$$ 14.20 durmak yok yola devam.[emoji846]
cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolar 14 üzerinde
Evet bugnde gelsin bi 2.5 mil dolar
Sen kamu bankalarından düşük faizle kredi ver
O kredi ile millet dolar alsın
Afferrin sana
Ben ekonomistim.[emoji624]
cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi