Sayfa 698/1001 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Konut fiyatları artıyor ben üç yıldır satamadim. Emlakçı dan başka arayan yok. Yemin ederim en son ki satışa çıkardığımda hiç arayan olmadı. Ev 180 MT yüksek giriş. Benimki şartlı sattığımda engelli girişi olacak engelliye Uygun olacak buda beni çok zorluyor. Eski binaların asansöre benim sandalye sığmıyor. Yada merdiven var. Babamın evine bile gidemiyorum. Bina yeni dışardan dümdüz ama bina içinde 1,5 Mt genişliğinde çok dik merdiven var. Omurilik teki vidalar söküldü kemik erimesi var bu sebeple gidemiyorum. Yangın merdiveni tarafından giriş yapmaya çalışıyorum iyi bir usta bulmak gerekiyor. Çok dik ve dar.

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Ben secim beklemiyorum ancak %10 ihtimal ile bahceli eger bir tuzak kurduysa turkiye mayisi gormeden secime gider . Ansızın ve erdogan dan habersiz artik secim vaktidir guven oyu felan illet zillet ekleyip secim isteyecegini dusunuyorum .

Erdoganin eli kolu baglanir oyle secim yapmiyorm sonra felan filan sokmez o vakit . Bahceli cok kritik . Olursa boyle olur 2022 haziran gecerse hicbir sekilde secim beklemiyorum .
    tek başına barajı geçemez; nereye baskın seçime götürecek bahçeli....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Bugünkü 2,5 Milyar $ satış ile piyasadan 28 Milyar TL çıkmış olmadı mı? Borsaya daha ne kadar para girecek merak ediyorum. TL mevduatlar mı bozuluyor da para borsaya geliyor anlamadım. Yarın da MB ne kadar $ satarsa alıcı gelmeye devam edecek gibi görünüyor... TL likiditesi eksilmeye devam edecek bir başka deyişle.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    tek başına barajı geçemez; nereye baskın seçime götürecek bahçeli....
    Baraj dusunecek zaman degl gelmis 80 yasina daha secimmi gorecek o arada yenilenir mhp . Bunu yaparsa buyuk takdir gorur . Dostuna yakın ol dusmanina daha yakın ol .

5.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Garanti BBVA bankası, tüm personeline yüzde 47 zam yaptı. Personeller, ocak ayından itibaren brüt 7 bin lira maaş alacaklar.

https://tele1.com.tr/garanti-bbvadan...uk-zam-525194/
    *Düzeltme: Garanti BBVA asgari ücret alan personellerine %47 oranında zam yaparak en düşük maaşı 5 bin lira olarak belirlemiş. Diğer personellere ise %25 oranında zam yapılmış.

https://twitter.com/Haber/status/1470475247203856384

6.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Baraj dusunecek zaman degl gelmis 80 yasina daha secimmi gorecek o arada yenilenir mhp . Bunu yaparsa buyuk takdir gorur . Dostuna yakın ol dusmanina daha yakın ol .
    80 yaşına kadar daha 2 seçim görür mehmet abimiz..

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şunu izleyince Allah kahretsin diyor daha başka bişey diyemiyor...

ülke ne hale geldi ya...

https://twitter.com/tele1comtr/statu...06353864773633
    Gerçekten de üzücü. Fakat hala %30 oyu verenler bu sıra dışındaki insanlar mı ?? Pek sanmıyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Gerçekten de üzücü. Fakat hala %30 oyu verenler bu sıra dışındaki insanlar mı ?? Pek sanmıyorum...
    diğer iktidarların akıl edemediği 2 şeyi yaptı adamlar
    iletişim ve basın araçlarının % 90'nını ele geçirmek
    devlete sadece partizanlaııkla değil gestapo taktikleriyle insan yerleştirmek

Sayfa 698/1001 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •