Kiralık evde sorun başka, bence insanlar evlerini kiraya verip değerini düşürmek istemiyorlar.
Okullar açılırken öğrenci evleri ve tayinler nedeni ile talep en zirvede oluyor, sonra kademe kademe düşüyor.
Printable View
Kiralık evde sorun başka, bence insanlar evlerini kiraya verip değerini düşürmek istemiyorlar.
Okullar açılırken öğrenci evleri ve tayinler nedeni ile talep en zirvede oluyor, sonra kademe kademe düşüyor.
abka robota otomatik bağlıyormusun bilmiyorum
ama en dandik sistem 300 bin puan ( eski ) kazandırmıştır
son 4 ayda
neden dersen yukarıda aşşağıda çok temiz trendler oluştu
hem ralli hemde taban taban
o nedenle sistem kullanan sinyalin yarısına bile uysa şu dönemde bahsettiğim sürede en kötü 150 bin puanı almış olması lazım
evet bir kısmı öyle üstad.
ama bu sorunu millete kiraya verin boşta kalan eve ceza diye çözemezler
mecbur verecekler imar..
o sorun böyle çözülür anca
milletin arsası var imar geçmesini bekliyor geçse mesela belki kendi imkanıyla villa yapar mütehite verir vs
çözümü bu
bu beklenti ile ya imar geçmemiş arsa yatırımı yada çimento hissesi almak bana mantıklı geliyor
Mantıklı düşününce CREDİT S. olayı,Cuma akşamı sp500 çökmesi ve spekulatörlere operasyondan dolayı epey eksi açmalıydık..ama işe bak..
BABO derdi'' mantıklı düşünen kişi borsada kaybeder'':)
yaz kızım,
demirler tavana yaklaştı, bankalar tavan, diğerlerine para yetmedi.
eee sen kazandın mı? yok hiç kazanamadım ama sen yine de yaz. şanımız yürüsün. :kahkah:
levent abimiz orhan velinin şiirini şarkı yapmış. geç bunları anam babam geç bunları.
https://www.youtube.com/watch?v=t-a6ARuBAhg
alayının içinden geçtik yalan mı?
ABD Anayasa Mahkemesi yargıçları pazartesi günü yaptıkları açıklamada Halkbank’ı (#HALKB) dinleyeceklerini açıkladı.
Haber sonrası yükselişe geçen hisseler 7,67 lira ile tavan oldu.
https://www.borsagundem.com/haber/ha...karari/1692436
uyduruktan sebepler...
Piyasa güzel haberlere ne kadar aç olduğunu gösteriyor. Pozitif herşeye aşırı reaksiyon.. ne kadar kotu durumdayiz borsacilar olarak. Çölde vaha gibi... Defolup gitsinler bunlar yahu... Biraz da bizler para kazanalım.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünyanın en 'zor' borsası bist diye boşuna söylenmiyor..
burada batmayan batmaz.
https://files.catbox.moe/eg4bo1.JPG
NEW YORK (AA) - ABD Yüksek Mahkemesi, Halk Bankasının "Yabancı Devlet Dokunulmazlık
Yasası" kapsamında davanın düşmesi için yaptığı başvuruyu değerlendirmeye alarak
bir oturumla avukatları dinlemeyi kabul etti.
Yüksek Mahkeme, web sitesinde yayımladığı kararda, mahkemeye yapılan başvurulardan
hangi davaları dinleyeceğini açıkladı.
Yüksek Mahkeme'de dinlenecek başvurular arasında Halk Bankasının "Yabancı Devlet
Dokunulmazlık Yasası" kapsamında davanın düşmesi için yaptığı başvuru da yer aldı.
Oturumun ne zaman düzenleneceği ise daha sonra açıklanacak.
Halk Bankası avukatları, "Yabancı Devlet Dokunulmazlık Yasası" kapsamında davanın
düşmesi için önce federal, daha sonra ise bir üst mahkemeye başvurmuş, başvuruların
reddedilmesi üzerine yargı sisteminde son merci olan ABD Yüksek Mahkemesine
başvurmuştu.
Bankaya, "ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını ihlal" suçlaması yöneltiliyor.
Anayasa Mahkemesi, Halk Bankasının başvurusunu haklı bulup lehte karar verirse dava
düşecek, aleyhte bir karar alarak federal ve bir üst mahkemenin aldığı kararları
onarsa New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesinde davanın görülmesine başlanacak.
HALKBNKIN istediği, bu olay hiç yaşanmamış gibi olsun, demektir...Yani dava tamamen yok kabul edilsin .Ben kendi ülkemde yargılanayım....O zaman isteyen banka ambargoyu deler ve ABD de yargılanamaz.
Bu bana mantıksız (ABD açısından) ve kabulu mümkün olmayan bir talep gibi geldi.
ağalar bakın burda kimseye bir şey sormayın. tesadüfen bile olsa sormayın.
sonra bi tarafları kalkar. kendilerini ilah sanıp aklınca boş boş yazar. sonra zarar yazınca daha da debelenir viop bataklıkta,
onun için minimum diyalog iyidir. poker oyuncusu gibi.
Hulk hiç bir sekilde ambargoyu delmedi. Kağıt la sahte ihracat yapan ve iran halkının parasına çöken (abd derin devleti) zarrab kankalarının yanına kaçtı. E bizdede kankaları kim açıklamak kaldı. Yiyor ise ceza versinler.
15 temmuz olmasa bu böyle yıllarca devam edecekti. 15 temmuz ile iran halkı da kurtuldu.
Yakında tamamen kurtulacaklar abd zulmünden.
Herifin gözü de görmüyor.Bak ekranı verdim..oradan 60-70 kontrat long yapan zarar mı eder? .EN DİPDEN ALIŞLAR OLMUŞ
60-70 kontrat long olan sence ne kadarlık hisse almış gibidir.
Bundan bu yükseliş piyasasını sevmem.Cahil 3-5 kişi kerameti kendinde sanır.Bir de laf çakar.YESİNLER O ÖZ GÜVENİNİ.
Allah, Kimseyi modern putperest eylemesin.
o yüzde 10 elimizin kiri , gözümüzün nuru , çoluk çocuğun okul masrafı dostum.
2004 usd bazlı seviyeyi lütfen çok görmeyiniz cefakar taşıyıcılara.
işi bilmiyorsa küllüm zarardır çoğu taşıyıcıların.
2004 yılında boynundan beşibiryerdeyi çıkarmayan herhangi bir hanımın getirisi usd bazında 4 katladı.tek riski boynundan çekip alınmasıydı kocası tarafından.
2004 yılından beri usd bazında parasını 4 e katlayan kaç kişi var borsada sağdan sayınız...1 ? 2? 3?
not:öle bist30 2008-2010 us bazlı zirvelerini baz almadım yada altının 260 ons dolarlarını .öyle olursa durum dahada vahim tabi.
benim canım sıkılıyor .çünkü çevrem küllüm borsacı.dertden başka dinlediğim hiçbirşey yok.(mutlu olanlar bu mesleği erken bırakanlar)
not:yazım sadece borsayla ilgilenenlerin gözünden yazılmışdır.çevremde çok kaybeden var .
Abkaya laf diyen de olmamış şöyle geri gittim de
Kime laf çakıyor acaba abka ?
TÜİK verileri sonrası markete giden baya şok olacak. Fıstık 70 TL olmuş. Biracılar işmesin diye olmuştur. Yumurta 70 i geçmiş.
Kurtlar yavru ayuyu götürmüş, anne ayu haliyle kızgın olabilü,
Vobun tavan yaptığını ilk kez gördüm desem inanmayın, mutlaka görmüşümdür :drunk:
Vob yapmayın, yakalarsalar affetmezler.
https://www.youtube.com/watch?v=fgUWIHTt4aw
Vobun tavanı %15 ama gece %3 değil miydi?
Ne zaman %10 oldu?
defalarca %15 lik taban gördüm ama tavan ilk defa bu gün oldu.
isteyen istediğini yazar. hüstad geçinenlere itibar etmeyin.
şirketlerin faaliyet raporlarına bir bakın. derim.
en azından yanlış mesaj olmamış. gününe denk gelmiş.
abi sana şaka gibi geliyor.üniversiteye yazıldım 3 sene de kağıt üstünde okudum.
ama 7 ay dağda çalıştım .dağda çalışan adamın mesajı anca şu olur .."geliyooor ! motorla ağacı kestinmi kesme yönünü ayarlarsın az çok ama ansızın rüzgar estimiydi çok tehlike.
düz adam düz mesaj verir abi.
ha bide başlık çekme vardır.onda çift yevmiye alırsın .çünkü ağaç kütüklerini aşağı yuvarlamazsın yukarı yola taşırsın .
Yılın başında 6.90 dı
https://i.hizliresim.com/bxju4wc.jpg
akşam seansı paladan 400 bekledik ama gidemedi..
yarın 2.seans enteresan olacak...:)
Üzülerek söylüyorum ki markette ucuz olanlar gariban köylünün ürettiği. Kavun karpuz üzüm patates soğan.
daha çok fiyat paylaşılır..
BM, Fed ve Diğer Merkez Bankalarını Faiz Artışlarını Durdurmaya Çağırdı
https://www.wsj.com/articles/u-n-cal...es-11664809202
Kısacası sağlam sıçtılar.. Manipülasyonun hası..
Artık G7 etik masası/polisi altına nasıl propaganda savaşı açacaksa..!
Bozkurtum başta olmak üzere abkam olsun Şecbul olsun iyi niyetli tüm dostlara selam olsun
Sıkmayın çanınızı keyfinize bakın
Ben kaçar 😊
https://i.hizliresim.com/ioktvch.jpeg
Bugün dipten alıp tepeden satan yokmu