Kiralık evde sorun başka, bence insanlar evlerini kiraya verip değerini düşürmek istemiyorlar.
Okullar açılırken öğrenci evleri ve tayinler nedeni ile talep en zirvede oluyor, sonra kademe kademe düşüyor.
Kiralık evde sorun başka, bence insanlar evlerini kiraya verip değerini düşürmek istemiyorlar.
Okullar açılırken öğrenci evleri ve tayinler nedeni ile talep en zirvede oluyor, sonra kademe kademe düşüyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
abka robota otomatik bağlıyormusun bilmiyorum
ama en dandik sistem 300 bin puan ( eski ) kazandırmıştır
son 4 ayda
neden dersen yukarıda aşşağıda çok temiz trendler oluştu
hem ralli hemde taban taban
o nedenle sistem kullanan sinyalin yarısına bile uysa şu dönemde bahsettiğim sürede en kötü 150 bin puanı almış olması lazım
evet bir kısmı öyle üstad.
ama bu sorunu millete kiraya verin boşta kalan eve ceza diye çözemezler
mecbur verecekler imar..
o sorun böyle çözülür anca
milletin arsası var imar geçmesini bekliyor geçse mesela belki kendi imkanıyla villa yapar mütehite verir vs
çözümü bu
bu beklenti ile ya imar geçmemiş arsa yatırımı yada çimento hissesi almak bana mantıklı geliyor
Mantıklı düşününce CREDİT S. olayı,Cuma akşamı sp500 çökmesi ve spekulatörlere operasyondan dolayı epey eksi açmalıydık..ama işe bak..
BABO derdi'' mantıklı düşünen kişi borsada kaybeder''![]()
yaz kızım,
demirler tavana yaklaştı, bankalar tavan, diğerlerine para yetmedi.
eee sen kazandın mı? yok hiç kazanamadım ama sen yine de yaz. şanımız yürüsün.
levent abimiz orhan velinin şiirini şarkı yapmış. geç bunları anam babam geç bunları.
https://www.youtube.com/watch?v=t-a6ARuBAhg
alayının içinden geçtik yalan mı?
audentes Fortuna iuvat
ABD Anayasa Mahkemesi yargıçları pazartesi günü yaptıkları açıklamada Halkbank’ı (#HALKB) dinleyeceklerini açıkladı.
Haber sonrası yükselişe geçen hisseler 7,67 lira ile tavan oldu.
https://www.borsagundem.com/haber/ha...karari/1692436
uyduruktan sebepler...
Yer İmleri