Peki. Haberler için düşüncenize katılmasam da saygılıyım. Yeteri kadar toplanınca da ceza almayacağı açıklanacak şekilde düşünebiliriz gibi...
Printable View
Erhan bey, Durdo bilanco acisindan ilerisi icin umut veriyor mu?. Simdiden tesekkur ederim.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunun resmını cekıp neden siz cevaplamıyorsunuz ?
benim kurdugum cumleler ıgneleyıcı gıbı görünür ama aslında vermek ıstedıgım mesajı algılıyorsanız yararınıza olacak.
Niye bana bagımlı hale gelıyorsunuz ki bır ornek gosterdım ORGE ve ARENA arasındakı farkı acıklayan.
Ne yapacaksın accaksın sende ORGE ve DURDOYU bakacaksın.
Senin tabiki fikir alma bagbında sordugunu biliyorum da hani benim istediğim şu erhan bey bak durdo ile orge arasındakı farkta böyle ben şu şekilde görüyorum sızde benımle hem fıkırmısınız vesaire tarzında sizde paylasın sizde fıkırde bulunun. Sizde atın bır resım.
GELİN ORGE İLE BASKA HİSSELERİ KAPISTIRALIM
Form hem renklenır hemde ınsanlar bırseyler ogrenır. Etkileşim olusur.
https://i.hizliresim.com/rJ5NBP.png
Yok be kardesim..Hic oyle bir dusuncem yoktu. Bilginize inceleme gucunuze, istinaden yazdim. Geldigin nokta beni uzdu..Sikmayin caninizi. onemli degil. Tesekkurler
Tesekkur ederim, ilginize..Benim grafik ile ileri derece de ilgim, Yok. Verdigin bilgi cok guzel..sagol Arkadasim.kib:)
nasıl bir düşüncen yoktu anlamadım :)
birşey yarıstırmıyoruz yaw :)
ben sizde ben gibi yorum yapın istiyorum yarıstırın istiyorum orgeyı geçersiniz geçemessiniz filan derdinde değilim yaw :D
açın sizde ben gibi olun.
ne güzel hisseleri buluruz işte ben bunun derdindeyim bir yarıs filan değil yani yanlıs anladın herhalde.
amacım yardım etmek sizlere.
Siz nasıl hisse seçiyorsunuz ????????????????
Arkadaşlar merhaba
Algyo ile fikri olan varmı
Uzunvade bu hisse alınırmı
Aslında pek gyo lara sıcak bakmıyorum ama
Düşük sermaye yüksek kar
Düşük pd değeri ve düşük fk cezbediyor
Ama anlamadığımda bu kadar karlı bir hisse
Nede bu fk larda yabancı oranıda az yüksek temettü beklentisi var
Bu hisse için ne dersiniz