Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat 13,06 paranın üçte ikisi 12,40 paranın üçte biri 11,40 ortalama düşürmek için yaklaşık yüzde dörtlük alım yaptım. %104'lük alım yapmışsınız. Kredi mi çektiniz? Bu konu çok garip...
Kara çocuk attıkların tuttukça hakkını veririz korkma.
Kara çocuk daha tahminlerin varsa alalım.
Alıntı: Originally Posted by Webster Bugun viop eksi acti Bist saglam arti kapatir artik Ne gunlere geldik sasiyorum Bunu da bilirsen diyeceğim söz kolay felan yetişmez diye...
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat 13,06 paranın üçte ikisi 12,40 paranın üçte biri 11,40 ortalama düşürmek için yaklaşık yüzde dörtlük alım yaptım. Dolarmi aldin vefam?
Alıntı: Originally Posted by Econfin Bunu da bilirsen diyeceğim söz kolay felan yetişmez diye... Gidiyor gitmekte olan cuğara iyi hazirlan
Alıntı: Originally Posted by Econfin %104'lük alım yapmışsınız. Kredi mi çektiniz? Bu konu çok garip... Vefam bu arkadas seni kiskaniyor Ben anladim vefam toplami yuzde 100 yapar 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Vefam bu arkadas seni kiskaniyor Ben anladim vefam toplami yuzde 100 yapar Ne kıskanacağım hesap belli kara çocuk. Külli geyik yapıyorsunuz. Attıkların tutuyor ondan okuyorum.