Originally Posted by Pestilence Üstat 13,06 paranın üçte ikisi 12,40 paranın üçte biri 11,40 ortalama düşürmek için yaklaşık yüzde dörtlük alım yaptım. %104'lük alım yapmışsınız. Kredi mi çektiniz? Bu konu çok garip...
Kara çocuk attıkların tuttukça hakkını veririz korkma.
Kara çocuk daha tahminlerin varsa alalım.
Originally Posted by Webster Bugun viop eksi acti Bist saglam arti kapatir artik Ne gunlere geldik sasiyorum Bunu da bilirsen diyeceğim söz kolay felan yetişmez diye...
Originally Posted by Pestilence Üstat 13,06 paranın üçte ikisi 12,40 paranın üçte biri 11,40 ortalama düşürmek için yaklaşık yüzde dörtlük alım yaptım. Dolarmi aldin vefam?
Originally Posted by Econfin Bunu da bilirsen diyeceğim söz kolay felan yetişmez diye... Gidiyor gitmekte olan cuğara iyi hazirlan
Originally Posted by Econfin %104'lük alım yapmışsınız. Kredi mi çektiniz? Bu konu çok garip... Vefam bu arkadas seni kiskaniyor Ben anladim vefam toplami yuzde 100 yapar 😀
Originally Posted by Webster Vefam bu arkadas seni kiskaniyor Ben anladim vefam toplami yuzde 100 yapar Ne kıskanacağım hesap belli kara çocuk. Külli geyik yapıyorsunuz. Attıkların tutuyor ondan okuyorum.
Forum Rules
Yer İmleri