Originally Posted by Webster Yok o da degil kamyon soforlugu Sende okuma yok yazma var sanirim Bunlari daha bir gun once yazdim Sana dedim değil mi borsa zamanı değil diye. Bir tarafına takmadın. Brentte 83 üzeri zor kara çocuk...
Biden 80 üzeri petrole naş naş diyor...
Originally Posted by Germiyan Merkez ,bu gün ya da son mermiyi atar mı ,yarın malum şirketlerin bilanço kapatma tarihi ve bu açıdan önemli Atsada atmasada p.tesi olacak 😀
Ah cuğara ah Hic demiyorsun brent vadeli 80 e igne atmis diye
Originally Posted by Webster Ah cuğara ah Hic demiyorsun brent vadeli 80 e igne atmis diye Üstad haftaya ters köşe olmazsak güzel kâr bırakacak gibi duruyor
Originally Posted by Econfin Sana dedim değil mi borsa zamanı değil diye. Bir tarafına takmadın. Brentte 83 üzeri zor kara çocuk... Asla be katiyen takmamazlik degil Ben herkesin fikrini dinler degerlendiririm Borsada sepetimde olmali! Originally Posted by Econfin Mermi zamanı geçti. O bu gün içindi. Bitti gitti bile. TCMB kur ne kara çocuk? Arti 6.18
Originally Posted by Pestilence Üstad haftaya ters köşe olmazsak güzel kâr bırakacak gibi duruyor Uzun vade dusun vefam
Originally Posted by Germiyan anlamadığın işlerde ,sen sus tiyocu , 10 kere tiyodan kazan bir kere kaybet ,gelip ekşirsin burada Yazdiklari yazilim dongusu gibi Webster bravo Webster iskembeden atiyorsun Webster bravo Webster iskembeden atiyorsun Webster bravo Webster iskembeden atiyorsun
Forum Rules
Yer İmleri