İyi günler, iyi seneler. @spenc hayırlı olsun aracınız kazasız belasız İnşallah güle güle kullanın.
Bizimki bakalım beklediğimiz günlerin acısını çıkartacak mı, genelde üst üste 2 gün yükseliş yapmazdı, 2023 de bu kuralı bozar umarım
Printable View
İyi günler, iyi seneler. @spenc hayırlı olsun aracınız kazasız belasız İnşallah güle güle kullanın.
Bizimki bakalım beklediğimiz günlerin acısını çıkartacak mı, genelde üst üste 2 gün yükseliş yapmazdı, 2023 de bu kuralı bozar umarım
8 adet özenle seçilmiş nadide şirketten oluşan portföyümün 7 tanesi kıpkırmızı, kan revan içinde, şişe all time high..
Biliyorum. Geçen seneki 7 li maliyetlerimi sayma... 2022'de bilanço sonrası 14'de almıştım uçar bu bilançoyla diye, 9 milyar gelen bilançoydu sanırım. İş bankası da 8 milyar açıklamıştı ikisi arasında kararsız kaldım :) Akabinde yavaş yavaş düşürdüler, bofa... 13'ler mi hatırlamıyorum, sonra savaş, 11.80'den eklemeler yaptım :) tabandan alımlar yapmıştım, o bir iki günlük düşüşte.
Sonra 13'lere geldi kârı görünce sattım, çok yüklü bir malda değildi.Sonra hisse 15'lere geldi, be o ara temettü günü Ereğli'ye girmiştim, sonraki günler baktım tat yok, 32'lerden satıp, ALLAH ne verdiyse her şey ile 15 küsürlerden Şişe'ye girdim... Daha öncekinin 5-6 katı para ile...
17'lerin başında yarısını sattım, dedim ki yarısı dursun 20'lere gidecek... Bir gün sonra dayanamadım onu da sattım, ne düşünüyordum bilmiyorum, kısa zamanda o kadar kârı görmek kafamı bulandırdı :) kaçan kârı sorma...
Zaten benden sonra şirket hisse alım programını devreye soktu, onda bile uyanamadım... Neyse, sonra işte 17'den 46'ya kadar izliyoruz.. Maşallah...
Sonra 20'lerde babama falan aldırdım tabii, o arada al satlar yaptı, dayanamaz... Şu an yok bizde Şişe, ben de işte Şişe'den sonra Ereğli'de temettücü oldum :)
İlerde Ereğli'de çok kazanırsam, buna vesilelerden biri de Şişe'dir :)
Altıns1 in gram altın fiyatına göre koştura koştura gitmesi insanı kıllandırıyor toplayan Teb hayrolsun bakalım