Sayfa 137/499 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 3990 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    Nacizane hatırlatma diyelim, fazlası haddimize değil.
    asgari ücret zammı,eyt,doğalgaza indirim haberleri(istanbul bazında belediye sıkıştırma maksatlı),elektirikde indirim haberleri...
    Cahil bir yatırımcı olarak hiç iyi şeyler olmuyor. Bunlara karşı değilim yanlış anlaşılmasın. ama bunların da bir getirisi goturusu olacak. Seçim startı da verilirse seyreyle çümbüşü. Ben kendi şahsi olarak bir dolar şoku bekliyorum.şu an kabul edin veya etmeyin memleket de en ucuz kalan şey doviz. bes im altın ve döviz ağırlık lı olarak bıraktım, yeni bir konut projesine de girdim. ona da bacanak dolayısyla %20 karlı giriş yaptığım için girdim, daha proje başlamadı. bitmiş konut da mantıksız geliyor. kalan nakit ile de şişe haricinde kağıt almıyorum(bist 30 dışına çıkmıyorum). bizler 70 li yıllar kuşağı olduğumuz için biraz temkinliyiz yada ben temkinliyim. sizerin de temkinli olmasını tavsiye ederim. enflasyon ortamında çok para dağıtılır ama sonra hepsi geri kasaya döner.
    fiziki candır her zaman.
    Herkese tekrar dan Mutlu ve Bol kazançlı, Kayıpsız bir 2023 dilemek isterim. Ama bana hiç de oyle gelmiyor. Allah Hepimizin yardımcısı olsun

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir umuttur yaşatır insanı, Aldım Elime sazımı....

Gayet yerinde ve rasyonel düşünce

Seçimin 30 nisanda olacağı dillendirilmeye başlandı önümüzdeki hafta enflasyon verisi ardından emekli ve memur maaşları belli olacak

Bencede artık siyasi ortam ısınacak ve activexe katılıyorum en ucuz şey altın ve dolar kaldı

Ayrıca bu durum şişe gibi ihracatçıları uzun süredir rahatsız ediyor

Bende birşeyler olacak diye tahmin ediyorum kısmen böyle dönemlerde altıns1 yapmayı düşünüyorum

Şunu da unutmayalım 2 sene farklı bir borsa yaşadık

Seçimden sonra kim gelirse gelsin bu devran böyle gitmeyecek ve mecburen faiz arttırımları ile enflasyon düşürülecektir diye tahmin ediyorum

İşte asıl o zaman hoşgeldin 2.5 milyon yeni yatırımcı diyecekler

Tekrardan herkesin yeni yılı kutlu olsun

2. NE kadar enteresan, hiç mi KY kalmadı hissede, burada in cin top oynuyor... Eğer böyle olunca gidiyor ise hisseler, bizim bu sene de işimiz var Ereğli ile

3. Aynen ky indikatörü

4.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Aynen ky indikatörü
    ) Öyle gözüküyor...

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    NE kadar enteresan, hiç mi KY kalmadı hissede, burada in cin top oynuyor... Eğer böyle olunca gidiyor ise hisseler, bizim bu sene de işimiz var Ereğli ile
    Fedoramca burada ky ilk 10 lardan sonra döküldü, sonra asıl büyük dökülüs 18 lerden 12 lere geri düşerken oldu, 20-30 arası transit geçiş sonrası üstüne atış ve insanlar yok artık deyip beklenilmeyen performansa inanmadılar.

Kalanlar; alsatcilar, arada selam verip yazanlar, sonradan kuyruğa takılıp atlayanlar ve eskilerden birkaç kişi sürüş konfor paketi alıp arkasına yaslanıp ugramayanlar.
    Forum genelde active hc ile dönüyor, o yazınca fredim hc eşlik ediyor. Onun haricinde kuyruk kısmından giren bir kaç yazan arkadaş haricinde zaten yazan yoktu ki in cin top oynasin.
    Bende malum geçen haftadan beri araba peşinde kosturmaktan buralara konsantre olamadım, sonunda aldım arabayı.
    Şimdi ben ne yazayım zaten yazmışım salına salına gidiyoh diye,
    yine dejavu haftaya iyi başladık, yarın ve sonraki gün iyi olmasakta son iki gün veya cumayı iyi kapatalım yeter.. yeni zirvelere eşlik edip klip atamasanda kalbimdesiniz, seviyorum hepinizi.. yatırım tavsiyesi değildir.

6. Sanayide elektrik ve doğalgaz indirimi etkisi mı desem, kelebek etkisi mı desem ne desem. Kimse birşey paylasmamis ki! Haliyle sinek avlıyor forum.. ytd

7. Boşver abi böyle iyi kenardan kenardan devam bilançoya kadar

Malum zaten bu çıkışın önceden 5 hafta dinlenmesini gerçekleştirdi o arada bıkanlar malı verdi

Şurda kaç kişi kaldık sen ben activex he birde BOFA

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Boşver abi böyle iyi kenardan kenardan devam bilançoya kadar

Malum zaten bu çıkışın önceden 5 hafta dinlenmesini gerçekleştirdi o arada bıkanlar malı verdi

Şurda kaç kişi kaldık sen ben activex he birde BOFA
    yine dejavu haftaya iyi başladık, yarın ve sonraki gün iyi olmasakta son iki gün veya cumayı iyi kapatalım yeter..
    Üstte yazdım niye böyle yazdım, bizim üst dudak bolinjir vardı ya ondan üyle yazdım. Bolingiri genişletmiş yine biraz üstünde kalmış, onun yarın biraz düzeltmesini yaparsa, ertesi günde bir pasta cila olursa, Perşembe ve cumaya hazır olur bizim gelin..
    Ha bu benim içimden geçen, tahtacı ne derse o olur.. ytd

Sayfa 137/499 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •