paydaþlarýn yeni yýlýný kutlar saðlýklý bir 2023 dilerim.40 üzeri yeni yýl için guzel .2023 3 haneli rakamlarýn kapýsýný açar inþallah.
paydaþlarýn yeni yýlýný kutlar saðlýklý bir 2023 dilerim.40 üzeri yeni yýl için guzel .2023 3 haneli rakamlarýn kapýsýný açar inþallah.
Yeni yýlda saðlýk ve esenlikler dilerim. Sevdiklerinizle birlikte dileklerinizin gerçekleþeceði mutlu bir yýl olur inþallah.
2023 yýlý hepimizin gönlüne göre olsun.Saðlýklý mutlu, bol kazançlý günleri her zaman yaþalým.
Güzel ülkemin kötü yöneticilerine ise, daha adaletli, kardeþçe, ýrkçý yaklaþýmlardan uzak ve samimi bir yönetim göstermelerini tavsiye ederim.
Herkese selamlar...
Saðlýklý,mutlu,huzurlu bir yýl olmasý dileðiyle....Yeni yýlýnýzý kutlarým.
Uyarý için teþekkür ederim.. Bizler elli yaþý aþmýþ piyasada çok olay görmüþler olarak her zaman ürkek bakarýz.. Dalgalý ortama gireceðimiz malum, seçim sonrasý kur þoku ihtimali malum.. Velhasýl çok bilinmeyenli bir denklem var önümüzde.. Allahtan artýk piyasadan kazanarak bir yerlere geldiðimiz için her aksiyona hazýrýz.. Foruma katkýsý olan tüm ortaklarýn yeni yýlý kutlu olsun,saðlýklý mutlu nice senelere.
Nacizane hatýrlatma diyelim, fazlasý haddimize deðil.
asgari ücret zammý,eyt,doðalgaza indirim haberleri(istanbul bazýnda belediye sýkýþtýrma maksatlý),elektirikde indirim haberleri...
Cahil bir yatýrýmcý olarak hiç iyi þeyler olmuyor. Bunlara karþý deðilim yanlýþ anlaþýlmasýn. ama bunlarýn da bir getirisi goturusu olacak. Seçim startý da verilirse seyreyle çümbüþü. Ben kendi þahsi olarak bir dolar þoku bekliyorum.þu an kabul edin veya etmeyin memleket de en ucuz kalan þey doviz. bes im altýn ve döviz aðýrlýk lý olarak býraktým, yeni bir konut projesine de girdim. ona da bacanak dolayýsyla %20 karlý giriþ yaptýðým için girdim, daha proje baþlamadý. bitmiþ konut da mantýksýz geliyor. kalan nakit ile de þiþe haricinde kaðýt almýyorum(bist 30 dýþýna çýkmýyorum). bizler 70 li yýllar kuþaðý olduðumuz için biraz temkinliyiz yada ben temkinliyim. sizerin de temkinli olmasýný tavsiye ederim. enflasyon ortamýnda çok para daðýtýlýr ama sonra hepsi geri kasaya döner.
fiziki candýr her zaman.
Herkese tekrar dan Mutlu ve Bol kazançlý, Kayýpsýz bir 2023 dilemek isterim. Ama bana hiç de oyle gelmiyor. Allah Hepimizin yardýmcýsý olsun![]()
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bir umuttur yaþatýr insaný, Aldým Elime sazýmý....
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Þiþe'nin bu seneki performansý gayet iyiydi Allah bereket versin, önümüzdeki yýl bu performansýnýn aynen devamýný bekliyorum. Bu vesile ile tüm ortaklarýn yeni yýlýný kutlar baþta saðlýk, mutluluk olmak üzere bol kazançlar diliyorum.
Herkesin yeni yýlý kutlu olsun bugün þöyle bþr haber gördüm
Doðalgazda indirimler yapýlmýþ
Cumhurbaþkaný Erdoðan, ibadethanelerde, cemevlerinde kullanýlan doðal gazda indirim yapýldýðýný duyurdu. Sanayi ve elektrik üretiminde kullanýlan doðal gazda da deðiþen oranlarda indirim geldi.
sanayide kullanýlan doðalgaza yüzde 13,10 ile yüzde 25,11 arasýnda indirim geldi.
https://twitter.com/haber7/status/16...LyisCQXhIwkBRA
Yer Ýmleri