yapacak birşey kalmadı diye namaza mı başlayayım:whistling::whistling:
Printable View
4,3287 +0,0608 +1,42%
namaz olmadı budist rahip yapalım seni o da olumlu :)
Şimdi başganım bu videodaki gibi kadının arkasında namaza durmak caiz mi?
Allahu ekberde demiyor budda-hu ekbermi diyor acaba?
Densizin biride önünden geçiyor namazı bozacak kafir
https://www.youtube.com/watch?v=Ol2Twn7F07w
4,3295 +0,0616 +1,44%
yeni rekor
Dolares çıktıkça topiğin sükuneti artıyor. Ne zaman küçük düzeltmeler yapıyor sükunet bozuluyor :)
Altın yeleli reis konusuyor.
sert konuşuyor doalr petrol altın zıpladı
4,3333 +0,0654 +1,53%
Altın 1.313,70 -0,40 -0,03%
Brent Petrol 75,19 -0,98 -1,29%
Ham Petrol WTI 69,42 -1,31 -1,85%
4,3366 +0,0687
rekor
İran'la nükleer anlaşma iptal
seçime 5 yılsonuna 6.
Trump, İran'a en yüksek seviyede yaptırımlar uygulanacağını söyledi.
Nerdeyse dakikada 0.25 kuruş yükseliyor musluk gibi
Dolara gelen her %10'luk artış halka ,yani bize en az %20 yansıyacak maalesef:yes:
halkb ye ağır bir ceza verdirip diğer ambargo delmeye kalkanlara gözdağı verir mi öyle olursa halkb de milyar doalrlık cezalar havada uçuşur
25-01-2018, 22:09 #6486 eskilerdenwallace
Kıdemli Üye
Duhul
Aug 2017
Gönderi
299
Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
ne zaman gorulur sorusuna cok bilgili arkadaslar cevap verememis..
topikte istenmeyen adam vicente tek tahmini yapmis, enteresan yani..
bora abin falan bilmez onlari arkadasim, onun isi bos goy goy yapmak, 1 nisana kadar gorulur 4 tl..
1. Ceyrek yani benim cevabim ve burdayim, gormezse daha yazmam buraya, bu da bizim imtihanimiz olsun..ytd
12 mart 4 -4.2 arası
30 temmuz 4.5 ve üstü
öngörümdür
Kimseyi bağlamaz sadece beni bağlar
Nereden nereye...
Bu 18 yıllık dolar grafiği 2012 sonu itibariyle Akp ekonomik politikalarının çöktüğünü kanıtlamaya yeterli aslında.
1,80 lerden 4,3 lere %250 devalüasyonun nasıl gerçekleştiğini gösteriyor.
Dolar yatırım aracı değildir aslında. Ama ülke böyle yönetilirse sonuç budur::yes:
%250 yazıyla yüzde ikiyüzeli.
https://i.hizliresim.com/lOMqMb.png
Başlığı okuyan 100 kişi. Yarısını satma zamanı geldi sanırım :)
Geçmşte ben birkaç defa yazdığım gibi politikayı derviş ve ABD belirledi , bağımsız kurullar , devlet ihale kanunu vs falan adamlar bu program devrede iken bayrağı teslim aldılar ve derviş öncesi döneme geri sardırdılar..........Kısaca adamların bir politikası yoktu onların tek derdi paraları sıfırla oğlumdu , bu milletin a.....koyacağız dı.......Koydularda ...........
Eskiden sıkışan ALO MERKEZ diye seslenirdi. Bunlarla birlikte , Götürürler merkeze öptürürler dolara oldu. Nasıl bir fırtına varsa , tüm halk üzerine yıkılan enkazla uğraşırken , esas görevi fırtınalarla mücadele olanlar hangi sığınakta saklanıyorlar ?
Ama doğru, onlar milletin emrinde, hizmetkarlardı değil mi ? Dolar alan yanar, dolara karşı projelerimiz var vb. söylemlerle milleti dolardan uzak tutarak, iyice fakirleştirdiler. Bunun hesabını sorabilecek kimse yok.
Katılmıyorum. Türkiye, tarihin hiç bir döneminde bu şekilde yağmalanmamıştı. Akp öncesi 70 senenin toplamı bile son 15 senede çalınanın yanında kum tanesi kadar kalır. Diyanet işleri başkanı olan kişinin oğlu 100 milyon TLlik ihale alıyor, böyle bir döneme daha önce hiç şahit olmamıştım. Adamlar 70 yıllık birikim + gelecek 25 senenin gelirlerini çaldılar.
Türk Ekonomi Bakanlığı, ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çıkma kararıyla ilgili olarak İran ile ticareti kısıtlamayacaklarını açıkladı.
Bu enteresan bir çıkış....
Ek 18652
Bu milletin aklı başına gelir mi!!!! Ne dersiniz?