2 yıllık gösterge faiz %28.15'i vurdu çekti.
Printable View
2 yıllık gösterge faiz %28.15'i vurdu çekti.
Hiç bir bankada valör uygulamasına şahit olmadım.
Şu ana kadar çalıştığım bankalar: Odeo,Burgan,Garanti,Teb, Abank,Anadolubank
Sadece Abank'ın mutlupara diye bir dijital hizmeti vardı orada ilk hesap açılışlarında 1 gün valöt olacağını belirttiler. Temditlerde ise orada da valör yoktu.
Vakıfbank'ta böyle bir şey varsa abartmış ve bence müşteri güvenini zorluyor. Yazık.
26 Ekim 2013 tarihli BBC haberinden alıntıdır:
"Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro, temel tüketim maddelerde stokçuluk yapmak ve fahiş fiyatla mal satmakla suçladığı tüccarları sorumlu tutuyor. Tüccarlar ise, hükümetin belirlediği fiyatların maliyetlerini karşılamadığını savunuyor."
Yok öyle şey. Daha bugün işlem yaptım. Sizin fark etmeyeceğinizi düşünmüş olabilir. Bir keresinde X bankasında vade sonunda bana verilen oranın altında tabela faizi üzerinden getiriyi hesaplamışlar. Fark etmesem düzeltecekleri falan yoktu. Hemen MT sine yaptıkları hatayı gösterdim. Faiz farkını iki sonra hesabıma yatırdılar.
bankalar faiz oranlarına %10 indirim yapacak
Saçma sapan bir damat açıklamasına maruz kaldık gene
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşey çok güzel olacak ...
Bakın burası çok önemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu iki ay boyunca BİM in sözünün takipçisi olacağım
Ben uzun bagladigim zaman gunleri google calender'dan sayarim.
Gunleri numaralandiriyor..
Vade donus gununun numarasini vade baslangic gununun numarasindan cikarinca cok kolay kac gun oldugunu buluyorum.
Sonra asagidaki formule gore faiz hesabimi yapip daha ayni gun ne faiz gelecegini net olarak mt ile teyitlesiyorum.
Anapara x faiz orani /36500 x vade gun sayisi x 0.85 (stopaja gore) = net faiz
Syg,
Valör olayı benim bir defa başıma beldi, odea'da
Sonradan mt ile görüşüp farkını aldım
Onun dışında başıma valör ile ilgili bir olay gelmedi
MT'ler benim hassas olduğumu bildikleri için tenezzül etmiyorlardır muhtemelen
Hatta 17'den sonra bile hesap açtığım zamanlar oldu, onlarda bile valör kaybı olmadan bağlattım
Bence hakkınızı arayın
Ya valörü düzeltirler yada farkı yatırırlar
Berat Albayrak: Enflasyonla mücadelede başarılıyız.Tüm firmalar, belirlenen logoyla birlikte yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt etti.
Şimdiden yerini yapıyor. ekim ayının enflasyoununu düşük göstermek için.
ben bim den hic pisman olmadım hem reelde alısveris acısından hem borsa da hissesi olarak ben her markette fiyatlara dikkat ederim bim gercekten halkmar ve a101 e gore daha ucuz ..adam hem halka veriyor hem borsoda yatırımcısına kazandırıyor ..milyrlarca dolarlık adamlar hissesine sahip cıkmazken adam kendi hissesine sahip cıkıyor kendi hissesini alıyor hersene temettu bedelsiz daha ne versin ...bim hissesinden yıllardır hep kazandım ...ama halkmarı sorma hergun birseye zam var ....mesela daha demin 1 lt coca cola aldım 3.5 tl olmus dun yumurta koli 14.90 tı bugun 15.90 yapmıs ...cola daha 10 gun once 3 tl idi ..cola cı bitaraftan koyuyor onlar bitaraftan .
Ben tüm bunları "Enflasyonu Maaşlara yansıtmama çabası" olarak algıladım.
500k üstü eft limiti arttırımını KALICI olarak yapmıyorlar ancak ''yüklü eft yapmak istediğiniz gün bizi arayın biz de ilgili bölümden uygunluk alalım ve eft işleminizi yapın sonrasında tekrar limiti düşürürüz'' diyorlar.Arayacaksınız uygunluk alacaklar size dönecekler siz işleminizi yapacaksınız vs. ne kadar zaman alır dediğimde eft bitiş saati olan 16:30 a kadar yapmış oluruz dediler :oleyo::vk: saat 16:30 dan sonra eft diğer bankaya geçecek ve işleminizi bağlayacaksınız !! ya valör uygularız derse karşı banka ne olacak ? zararı kim karşılayacak? 500K üstü paralar için Burgan dijital sıkıntı çıkaracağa benziyor.
Bu nedenle koy kotuna gitsin dedim sadece günlük çerez miktarı tutuyorum diğer bankaların hoş geldinlerini bitirdiğim için.
Sallandiracaksin Taksim meydaninda 3 kisi firsatcilik yapan bak enf nasil dusuyor.
Syg,
Eskiden iş Bankası hesabim vardi çok az bir miktar. vade yenileme de ayni gun, para eklersem 1 gun sonra başlıyordu .
Yüzde 10 demek kredi faizlerinin 4 puana yakın düşüşü demek mevduata yansıması da aynı olursa üstüne stopaj indiriminin devamı gelmeyip 25 ekim ppk da faiz de artmazsa bizim kasko yeterli kalır mı kalmaz mı işte bütün mesele bu !!!
halkmardaki yumurtalarda bi sahtekarlık var 53-62 gram yazıyor dıstan bakınca buyuk gorunuyor eve getirip acıyorsun civciv yumurtası cıkıyor 40-45 gram anca gelir :oleyo: eskiden ciftlikten alırdım buyuk buyuk secerdim kendim ciftligi kapattılar ...normalde tavuga talep dustugu icin yumurtanın da ucuzlaması gerekiyor ama yok gelmiyor geri ..ucuz yumurta bulamıyorum ama bak tavuk but un kg ramını 7.5 tl den alıyorum bildigim bir mezbadan ama marketlerde en az kg ramı 12-15 arası :) .. .. bursa olur mu ? :)
Bugün vade dönüşü çok olan vardı. ancak paylaşım az oldu. sanırım herkes banka banka dolaşmakla meşgul. son olarak anadolu 27 üzeri bir oran yok bende
Enflasyon ile
TOPYEKUN mücadele ama bakar mısınız..
Sırf mücadele de yetmez..
TOPyekun
:oleyo:
Bakan Albayrak'ın açıklamasından önce konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Ucuz et projesi devam edecek, Çaykur zam yapmayacak, tüm zincir mağazalar 50 üründe 2 ay boyunca yüzde 10 indirim yapacak" dedi. Albayrak da konuşmasında elektrik ve doğalgaza yıl sonuna kadar zam olmayacağını ve bankalarn yüksek faizli kredilerde %10 indirim yapacağını bildirdi.
2ay :oleyo:
bullshit..
Bakan açıkladı 1 ocak 2019 elektirik ve doğalgaza zam var(yıl sonuna kadar zam yok demek bu anlama gelir bence)
Yılbaşında kampanya bitince ne olacak? Cevap: %10 zammı geri koyacak ve 3 aylık birikmiş maliyetleri de ilave edecek. Sonuç zamana yayılan enflasyon...
Bu arada kampanyanın çok iyi!!! gidedeğini ve ekim enflasyonun beklentilerin altında geleceğini tahmin ediyorum..
Sayın bakan piyasaları rahatlatamadı beklediğim gibi bir açıklama olmadı açıkçası. Ben daha somut kararlar bekliyordum. Neyse bu da doların gazını almadı, şimdi asıl soru cumaya kadar bekleyip Brunson kararından önce dolara girmek mi. Yoksa Brunson'la ilgili kararı beklemek mi. Sizlerin de değerli yorumlarını almak isterim.