Sayfa 704/1030 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ben bim den hic pisman olmadım hem reelde alısveris acısından hem borsa da hissesi olarak ben her markette fiyatlara dikkat ederim bim gercekten halkmar ve a101 e gore daha ucuz ..adam hem halka veriyor hem borsoda yatırımcısına kazandırıyor ..milyrlarca dolarlık adamlar hissesine sahip cıkmazken adam kendi hissesine sahip cıkıyor kendi hissesini alıyor hersene temettu bedelsiz daha ne versin ...bim hissesinden yıllardır hep kazandım ...ama halkmarı sorma hergun birseye zam var ....mesela daha demin 1 lt coca cola aldım 3.5 tl olmus dun yumurta koli 14.90 tı bugun 15.90 yapmıs ...cola daha 10 gun once 3 tl idi ..cola cı bitaraftan koyuyor onlar bitaraftan .
    Ben de dun bilibili yumurtasi aldim tanesi 57krs ooof mis...
    Yalnis hocam su borsaya borso demeyi birak canimi sikiyorsun bak
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Eskiden iş Bankası hesabim vardi çok az bir miktar. vade yenileme de ayni gun, para eklersem 1 gun sonra başlıyordu .

Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    bankalar faiz oranlarına %10 indirim yapacak
    Kredi mi mevduat mi zaten negatif getiri var . enflasyon ile mücadeleye negatif faiz vererek destek istemek ... beynim error veriyor suan.

4. Yüzde 10 demek kredi faizlerinin 4 puana yakın düşüşü demek mevduata yansıması da aynı olursa üstüne stopaj indiriminin devamı gelmeyip 25 ekim ppk da faiz de artmazsa bizim kasko yeterli kalır mı kalmaz mı işte bütün mesele bu !!!

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de dun bilibili yumurtasi aldim tanesi 57krs ooof mis...
    Yalnis hocam su borsaya borso demeyi birak canimi sikiyorsun bak
    Syg,
    halkmardaki yumurtalarda bi sahtekarlık var 53-62 gram yazıyor dıstan bakınca buyuk gorunuyor eve getirip acıyorsun civciv yumurtası cıkıyor 40-45 gram anca gelir eskiden ciftlikten alırdım buyuk buyuk secerdim kendim ciftligi kapattılar ...normalde tavuga talep dustugu icin yumurtanın da ucuzlaması gerekiyor ama yok gelmiyor geri ..ucuz yumurta bulamıyorum ama bak tavuk but un kg ramını 7.5 tl den alıyorum bildigim bir mezbadan ama marketlerde en az kg ramı 12-15 arası .. .. bursa olur mu ?

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    kredi mi mevduat mi zaten negatif getiri var . Enflasyon ile mücadeleye negatif faiz vererek destek istemek ... Beynim error veriyor suan.
    albayrak: Bankalar 1 ağustos sonrası yüksek faizli kredilerde yüzde 10 indirim yapacak

Bugün vade dönüşü çok olan vardı. ancak paylaşım az oldu. sanırım herkes banka banka dolaşmakla meşgul. son olarak anadolu 27 üzeri bir oran yok bende

Sayfa 704/1030 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •