Tacirler-meksa-gcm-tera
Çetesi
Printable View
Tacirler-meksa-gcm-tera
Çetesi
Toplamda 9 kısa ile devam ediyorum. Yapılan işlemler de aşağıda.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...90fa1ea299.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...10bae73f6e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b4c5ac1a4d.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün 1000 tl yakın kar var...Dün gece kapanışta long olup sabah 1515 civarı verdik ama biraz daha beklesek iyi kar olacaktı sağlık olsun. Kazanmaya devam.
Bir de hisse biriktirmeye devam. %30 bana yeter.
Büfelerin önünde biriken kuyruk fotoları daha iyi sonuç verebilir Sn Karatay. Ya da kapatılmaya çalışılan halk ekmek büfelerine karşı halkın gösterdiği direnç. Bu dirençten korkan AKPli belediyeler büfelerin peşini bırakmak zorunda kaldı.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son olarak FDow 5.3.3.5.3.1 dalgasına devam ediyor. 33402 altına inmeden minik realizasyonlar ile 35000 üzerini hedefliyor.
En az 2 ay boyunca 32033 altı görünmüyor. Hedef 35000 üzerinde yeni zirveler.
Buna karşın ABD den ciddi enflasyon verileri ve FED'in fren yapma hazırlıkları bilgisi geliyor. Bu durumda yeni zirvelere nasıl gideceğiz merak etmiyor değilim.
Fikir beyan etmeye gelmiyor
Bana göre......
Ama ters yapıp çok pisleşitekten sonra hedefe gidiyor
Her türlü zor
Kardeşlerim,
Gördüğünüz gibi,bizim piyasamız tehditi şantajı seviyor...
Kardeşlerim sizlerin de gördüğü bildiği gibi...
Bunlar iyi günleriniz...
İleride daha neler olacak diye tehdit'in piyasayı nasıl coşturduğunu gördük kardeşlerim...
Bizler serden geçti ayularız kardeşlerim...
Kardeşlerim aklımızı tatile göndersekte,fikrimize sahip çıkan ayularız kardeşlerim...
Kardeşkerim direneceğiz ve ayu hükmünü hakim kılacağız...
Allaha emanet olun kardeşlerim...:)
Sayın Vop üstatları bugün ilk defa endex short poz aldık ben aldıktan sonra uçtu
Akşam seansına baktım adam almaya devam ediyor. Bu nasıl iştir?
Yukarıdan aşağı gelirken BİST 158-143 arası mekik dokumalarda ay sonu aşağı çekip,pay vadelide milleti patlatıp aybaşı alıyorlardı,şimdi ise aşağıdan yukarı geldik bu sefer shortçuları patlatmak için,salıya kadar vermezler 139 altına,sonrasında aşağı bekliyorum,viop teminat 1450 oldu,22/03 düşüşü 10 gün öncesi,yaptılar 1555 akabinde altına getirdiler,viopun 1450 altına %5-10 arası sarkacağını düşünüyorum,Haziran ilk haftası
Ytd
ilk gece hakkı denir buna, eski bir vob geleneğidir
-ilk defa short açanı, short açar açmaz kucağa alır pala, onu incitir, gururuyla oynar..
zinhar kolay değildir short yolu, hırpalarlar seni, kucaktan kucağa alırlar, gülerler sana, orta malı olursun.. yol yakınken gel vazgeç bu işten
Erdoğan, ABD’li firma yöneticileriyle gerçekleştirdiği video konferansta Biden ile 14 Haziran’da yapacağı görüşmenin Türk-Amerikan ilişkilerinde yeni bir dönemin habercisi olacağını söyledi.
YTD
Dikkatimi çeken bir durum var. Pay vadeli işlemlerde TEB short gibi görünüyor. Endekste ise long görünüyor. Acaba diyorum. Bu şekilde heç mi ediyor. Yoksa bu vadeyi buraldarda kapatıp, haziranda tepelerden longları mı kapatacak.
hocam, viop teminatları öncü ve belirleyici gibi görüyorsun, anladığım kadar.. yani ilk önce yeni teminat rakamı ortaya çıkıyor, sonra vadeli <10x çarpan bölgesine gitmek üzere hareket ediyor, enteresan bi yaklaşım
her ay sonu pay vadelilerin fiziki uzlaşmasını dipten yapıyor, short gidenlere kıyak geçiyor.. bu ay farklı olabilir, çünkü önemli montan opsiyonlar 21.05 tarihinde doldu, pay vadeli oyununa gerek kalmamış olabilir, zaten herkes her ay sonu aynı senaryonun oynanmasına uyanmış durumda, şimdi bu uyanıkları terse getirecek bi şeyler olabilir.. kurtlukta düşeni yemek kanundur
Teminat bedeli değişim yönü uzun yıllardır beni pek yanıltmadı,1450 olan yerde viop gideceğini zannetmiyorum,1550 e kadar gidebilir ama bir sabah sert bir geple açarak herkesi yakalar,22/03 olduğu gibi,sanki viop aralığımız 1300-1550 aralığı olacak gibi haziranda
Bu arada flamayı kaçırmayın
Viop30 1550 üst 1490 alt kısmı filamanın kırdığı yere %10
Ben aşağı diyorum,yukarı güçlü görürsem kalıcı olursa duruma göre değerlendiririm
Ytd
Türkiye en alçak ve en yüksek katmanlı hava savunma sistemlerini tamamlamadan S400 leri ne kapatır nede elden çıkarır....Buda yaklaşık 3 yıl daha sürer....
S400 alımı oldukça isabetli bir karardı... ABD ve Yunanistanla yaşadığımız tarihi gerginlikler döneminde Türkiyenin çok işine yaradı ve caydırıcılık rolunu fazlasıyla oynadı..
Yatay kırmızı-mavi çizgi boyun çizgisi kuv. dirençtir.Zaten AT TERLİ..Dün gece MAKASI ÇOK açtı . Bıst100 açık olsaydı ve Bıst100 dirence değseydi , Vob 1538 -40 olurdu.Ondan gece poz. aldım...Stoploss belli.
https://i.hizliresim.com/qoxng5g.PNG
https://i.hizliresim.com/qyx9boh.PNG
Eregl taşıyanlar günlük sata giriyor ,
19.20 üzerinde çoklu kapanışlar yapamazsa ,
Günlük graf da bozuluyor,
Günlük de obo mevcut 18.45 altı Obo takip edilmeli.
DEMİR HİSSELERİNE RALLİ yaptırtan küresel emtia fiyatlarının rallisiydi.özellikle demir
kanımca onlar tepe yaptı.Her şeyin bir sonu olduğu gibi..
o zaman görelim DEMİR HİSSELERİ...
bence endeks için en büyük risk demirler.endekse etkileri çok fazla ve çok primliler
Emtialar Çin baskısıyla düşüyor gözüküyor.
Ama nafile çaba
Bundan sonra Çin de tüm dünyaya enflasyon ihraç edecek abd yle birlikte.
O da zam yapacak sattıklarına
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eregl bu seviyeye taşıyan QNB ,
Hikayesi olduğu için ,+ hiç vermezse 2022 mayısında 3 tl temettüsü var.
Ben demir çelikte hikayenin 2022 kadar ara ara devam edeceğini düşünüyorum ,
Düzeltmeler olacaktır , şuanda eregl deki düzeltme , yılın 2. yarısında yapacağı hareketin güç toplaması olarak görüyorum teknik olarak.
Çin son yaptığı hrc hamlesi ile piyasanın ve kendi iç piyasasının köpüğünü alıyor .
Şuanda dünya piyasasını yönetiyor , bu korona hikayesi de bundan çıkmadımı :)
Biz sadece ticaret savaşı olarak bildik .
salı günü düşüte vadeli makası hep yüksek idi
önemli bir düşüş olacak ise
vadeli makası biraz kapanmalı
şuan için mesela10 - 15 puan ideal gibi
dün akşam kapanışta 25 puan idi
Bugunun uçurtması YONCA 8.07 üzerinde kaldığı sürece 8.20-25 kısa vade hedefi olacaktır.
8.07 altı da 7.96 takip edilir.
VOB umarım akıl sağlığımızı da almaz.:)
Burçlara vs. inanan biri değilim.Ama SON 2 günkü sert hareket görünce DOLUNAY teorisi aklıma geldi.Bununla ilgili tez konuları vardı.
Dolunay 26 MAYISTI...geçmişe dönük son 7-8 değere baktım.CİDDEN SERT HAREKET OLMUŞ..
Şimdi siz 24 Haziranı görün.Acayip hareket beklerim.:)
Enerji patlaması olacak.
Arkadaşlar hisse satışından sonra parayı anında hesaba geçiren bir aracı kurum yok demi..
Misal bugün 1 milyon luk hisse satsan pazartesi hesaba geçecek..4 günde kayıp 2000 tl..
Şimdi BLOOMBERGDE gördüm.:)
Anında para hesapta diyor.T+0 DİYOR.
PHİLLİPCAPİTAL
Acaba yurt dışı işlemler için mi?