Sayfa 703/997 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Erdoğan, ABD’li firma yöneticileriyle gerçekleştirdiği video konferansta Biden ile 14 Haziran’da yapacağı görüşmenin Türk-Amerikan ilişkilerinde yeni bir dönemin habercisi olacağını söyledi.
    YTD
    Nasıl olacak ki
    Mesala en son Bugün SS ya sahip çıkarak tam tersini yaptı

2.  Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Yukarıdan aşağı gelirken BİST 158-143 arası mekik dokumalarda ay sonu aşağı çekip,pay vadelide milleti patlatıp aybaşı alıyorlardı,şimdi ise aşağıdan yukarı geldik bu sefer shortçuları patlatmak için,salıya kadar vermezler 139 altına,sonrasında aşağı bekliyorum,viop teminat 1450 oldu,22/03 düşüşü 10 gün öncesi,yaptılar 1555 akabinde altına getirdiler,viopun 1450 altına %5-10 arası sarkacağını düşünüyorum,Haziran ilk haftası
    Ytd
    hocam, viop teminatları öncü ve belirleyici gibi görüyorsun, anladığım kadar.. yani ilk önce yeni teminat rakamı ortaya çıkıyor, sonra vadeli <10x çarpan bölgesine gitmek üzere hareket ediyor, enteresan bi yaklaşım

her ay sonu pay vadelilerin fiziki uzlaşmasını dipten yapıyor, short gidenlere kıyak geçiyor.. bu ay farklı olabilir, çünkü önemli montan opsiyonlar 21.05 tarihinde doldu, pay vadeli oyununa gerek kalmamış olabilir, zaten herkes her ay sonu aynı senaryonun oynanmasına uyanmış durumda, şimdi bu uyanıkları terse getirecek bi şeyler olabilir.. kurtlukta düşeni yemek kanundur

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ilk gece hakkı denir buna, eski bir vob geleneğidir

-ilk defa short açanı, short açar açmaz kucağa alır pala, onu incitir, gururuyla oynar..

zinhar kolay değildir short yolu, hırpalarlar seni, kucaktan kucağa alırlar, gülerler sana, orta malı olursun.. yol yakınken gel vazgeç bu işten
    Aslında rüzgara karşı hareket etmem.
    Tüm olanları unutup Pala ile dost olabilirim pala benim en iyi arkadaşımdır😄
    Vopun raconu bu olsa gerek

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hocam, viop teminatları öncü ve belirleyici gibi görüyorsun, anladığım kadar.. yani ilk önce yeni teminat rakamı ortaya çıkıyor, sonra vadeli <10x çarpan bölgesine gitmek üzere hareket ediyor, enteresan bi yaklaşım

her ay sonu pay vadelilerin fiziki uzlaşmasını dipten yapıyor, short gidenlere kıyak geçiyor.. bu ay farklı olabilir, çünkü önemli montan opsiyonlar 21.05 tarihinde doldu, pay vadeli oyununa gerek kalmamış olabilir, zaten herkes her ay sonu aynı senaryonun oynanmasına uyanmış durumda, şimdi bu uyanıkları terse getirecek bi şeyler olabilir.. kurtlukta düşeni yemek kanundur
    Teminat bedeli değişim yönü uzun yıllardır beni pek yanıltmadı,1450 olan yerde viop gideceğini zannetmiyorum,1550 e kadar gidebilir ama bir sabah sert bir geple açarak herkesi yakalar,22/03 olduğu gibi,sanki viop aralığımız 1300-1550 aralığı olacak gibi haziranda
    Bu arada flamayı kaçırmayın
    Viop30 1550 üst 1490 alt kısmı filamanın kırdığı yere %10
    Ben aşağı diyorum,yukarı güçlü görürsem kalıcı olursa duruma göre değerlendiririm
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Sedat peker'in yapacağı bir şey kalmadı. Sessizce kanalını kapatır.

NATO zirvesinde biden'la elele kolkola bi fotoğraf verirsek S-400 'lerde Azeri kardeşlerimize gider.

Mutlu mutlu yaşarız işte?
    Türkiye en alçak ve en yüksek katmanlı hava savunma sistemlerini tamamlamadan S400 leri ne kapatır nede elden çıkarır....Buda yaklaşık 3 yıl daha sürer....

S400 alımı oldukça isabetli bir karardı... ABD ve Yunanistanla yaşadığımız tarihi gerginlikler döneminde Türkiyenin çok işine yaradı ve caydırıcılık rolunu fazlasıyla oynadı..

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    endeks shortlar kapandı...

eregl krdmd shortlar duruyor onları kapamayı düşünmüyorum...

endeks shortların bir kısmını 1,536 yerine koydum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yatay kırmızı-mavi çizgi boyun çizgisi kuv. dirençtir.Zaten AT TERLİ..Dün gece MAKASI ÇOK açtı . Bıst100 açık olsaydı ve Bıst100 dirence değseydi , Vob 1538 -40 olurdu.Ondan gece poz. aldım...Stoploss belli.

Son düzenleme : ABKA; 27-05-2021 saat: 10:36.

8. Eregl taşıyanlar günlük sata giriyor ,
    19.20 üzerinde çoklu kapanışlar yapamazsa ,
    Günlük graf da bozuluyor,
    Günlük de obo mevcut 18.45 altı Obo takip edilmeli.

Sayfa 703/997 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •