Bu arada iş yatırım son 1 ayda 1.550.000 lot aldı ortalama maliyeti 62.55
Printable View
Bu arada iş yatırım son 1 ayda 1.550.000 lot aldı ortalama maliyeti 62.55
zaten somut kap haberleri gelirse ?? bu hisseyi tutmak mümkün olmaz...sel gibi akar...büyük tahtacılar da bunun farkında...şu anda millete trade fırsatı veriyorlar...millet de %2-3 kazandım diye seviniyor...:kahkah: toplama olgunlaştığında trade ile çok sevinen arkadaşların ağlayacağını düşünüyorum...:kahkah:
Fitch'ten yarın akşam not artırımı bekleniyor. Gelirse borsaya can gelir yine
Gerçi bizim hissenin endexle işi yok
Çıkıyor gibi yapıp çıkamayan hisse yaptılar
60 civarında 1 ay yılan dansı yaptı hisse
70 civarında da aynı dansı yapıyor
Kral kobra dansı derim ben buna
Gene aynı şeyi yaptı neye denk geldik biz sadismidir nedir
normalde 40 milyon lot diyorduk toplam piyasadaki lot sayısı burda 75 milyon gözüküyor...
İş yatırım damperli kamyonu yanaştırdı boşaltıyor malı
Bugün vuk için son gün
2015 te çinli COSCO kumporta 1.5 milyon teu iş yaparken %65 inin 950 milyon dolara almamış mıydı?
940 milyon dolara satılmış 9 sene önce
Kumport Limanı, Cosco Pacific'e satıldı
Cosco Pacific, Kumport'u 940 milyon dolara satın aldı. Satın alma işlemi bugüne kadar Çin den Türkiye ye gelen en büyük doğrudan yabancı yatırım olma özelliği taşıyor.
https://www.dunya.com/sirketler/kump...-haberi-292370
Bilançoda herkes zarar bekliyorum ben aksine kar bekliyorum
Medyadan takip ettiğim kadarıyla Aliağa limanları rekor kırıyor
Gübre işinden de zarar etme gibi bir riski kalmadı artık
Bu çeyrek vergi gideri vesaire de olmayacaktır
Bilanço önemli değil ama zarar değil kar gelecektir bence
Artan işler büyük ihtimal kapasitesini artıran nemporttan kaynaklanıyor.Ege gübrenin yatırımı bitince bu işlerde tceege ye kayabilir..
herkes ikinci çeyrek zarar etmesini bekliyor...eğer gerçekten de zarar ederse ?? zaten beklenti gerçekleştiği için hisse rahatlar ve önüne bakar...ama yok kar ederse (ki benim de beklentim kar etmesidir ) o vakit de süpriz bir şey olmuş olur ...hisse de buna olumlu tepki verir...
bilanço bu hissede ikinci plandadır ama dediğim gibi olumlu bir bilanço gelirse her türlü olumlu etki eder..
isteği gibi at koşturuyor meydan boş ...
isteği gibi at koşturuyor meydan boş nasıl olsa ...
Bir haber bekliyor gibi
Borsa falan filan diyoruzda ülke gerçekten çok kritik bir duruma geldi maalesef
Bu ülkede insanlar her gün dahada fakirleşerek çaresizliğe sürükleniyorlar
https://x.com/ajans_muhbir/status/18...f6mGFGF8Cmn8XA
Birde böyle devleti soyuyorlar diye ödüllendirilen bir sistemin şımarıkları var
https://x.com/simonettavspc/status/1...f6mGFGF8Cmn8XA
Elinizde nasıl bir cevher tuttuğumuza dair bir örnek. İzmir e bağlı bir ilçe Zeytinalanı. Öyle ahım şahım bir yerde değil, daha çok orta kesimin rağbet ettiği bir belde
23 dönüm yer deniz kenarı. İstenilen rakam 2.7 milyar tl. Dönümü 115 milyon tl ye denk geliyor yaklaşık olarak
https://www.egedesonsoz.com/haber/2-...i-oldu/1199908
Ege gübrenin 700 dönüm arsasının kıymetini bilelim. Limanın da kıymetini bileceğimiz günler gelecektir elbet diyerek müsaade istiyorum sizlerden tatil için
3 hafta sonra görüşmek üzere. Araç ile bütün Avrupa yı dolaşacağız ailecek. Kazasız belasız geçsin inşallah da geri dönelim sizlere.:wave:
her seferınde kagıdı kaldırıp sonra aşagı gelmesi mide bulandırıyor 1.5 aydır neredeyse 60-70lerde al sat yapılıyor ve izliyorlar bunu
herkesi tradeye alıştırıyorlar...biz de inatla trade yapmıyoruz...:kahkah: bakalım neler olacak ??beklentiler büyük...buralardan ucuz gördüğümüz yerlerden hisseyi kaçırırsak çok üzülürüz...şahsen ben bu riski almıyorum...
Onca işleme rağmen 70 üstünde tutunamadı bir türlü, birileri bir şeyler anlatmaya çalışıyor veya öyle görmemizi istiyor galiba.
Bu kadar beklentiye rağmen mehter gibi iki ileri üç geri bu nasıl bir hisse..
Bu kadar beklenti ile tavan serisi yapması beklenirken yıllardır iki tavan üst üste çekmedi.
Liman büyütme,arsa,byd bu nasıl iş...
Bunun bilançosu ne zaman gelecek acaba..
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi