Sayfa 701/999 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 7987 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Bu arada iş yatırım son 1 ayda 1.550.000 lot aldı ortalama maliyeti 62.55

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu devlerden biri veya ikisi illaki bizim limanın kapısını çalacaktır. Çok merak ediyorum bende o kap haberini. Parabolik çıkışlara o zaman başlayacak diye düşünüyorum

Bu fiyatlar hala iş yatırımın baskıyla mal aldığı yerler çünkü
    Yani henüz büyük rallinin fragman kısmını izledik bence
    zaten somut kap haberleri gelirse ?? bu hisseyi tutmak mümkün olmaz...sel gibi akar...büyük tahtacılar da bunun farkında...şu anda millete trade fırsatı veriyorlar...millet de %2-3 kazandım diye seviniyor... toplama olgunlaştığında trade ile çok sevinen arkadaşların ağlayacağını düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu arada iş yatırım son 1 ayda 1.550.000 lot aldı ortalama maliyeti 62.55
    valla helal olsun güzel toplamış...buralardan daha da toplayacak görünüyor....acaba kaç lot topladığında bu hisseyi agresifleştirecek ??? merakla bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Fitch'ten yarın akşam not artırımı bekleniyor. Gelirse borsaya can gelir yine

Gerçi bizim hissenin endexle işi yok

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Fitch'ten yarın akşam not artırımı bekleniyor. Gelirse borsaya can gelir yine

Gerçi bizim hissenin endexle işi yok
    o beklenti gerçekleşti diye borsaya satış bile yapabilirler bence...nedense biz negatif endeksi seviyoruz... negatif endekste ky korkup satar ,by lar da toplar..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o beklenti gerçekleşti diye borsaya satış bile yapabilirler bence...nedense biz negatif endeksi seviyoruz... negatif endekste ky korkup satar ,by lar da toplar..
    O taktiği geçen seferki not artışında yaptılar bu sefer boşluğa kadar gideriz züğür tesellisi bizimki japonya bahane edlip aşağıya basa basa indirdiler adamların borsası eski yerine geldi biz de takılıyoruz aşağıya yukarı

7. Çıkıyor gibi yapıp çıkamayan hisse yaptılar
    60 civarında 1 ay yılan dansı yaptı hisse
    70 civarında da aynı dansı yapıyor
    Kral kobra dansı derim ben buna

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çıkıyor gibi yapıp çıkamayan hisse yaptılar
    60 civarında 1 ay yılan dansı yaptı hisse
    70 civarında da aynı dansı yapıyor
    Kral kobra dansı derim ben buna
    Sn. MAHARAJ o zaman izlinizle;

Kobraya selam, yola devam !

Sayfa 701/999 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon