Güzel fışkırttı,lönkleri kapattım.akşam yemeğinde bi ziyafeti hakkettik.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar .
Printable View
Yarin sabah baslar dosemeye :) varlik fonu haberi ile alima basladi bugun uyaniklar ya:) yarinda satmaya calisirSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ahh ah bist 30 disi kağıt alan kafama thy mi dersin tupras mi dersin hepsi 3 x 4 x olacak kağıtlar bir daha tövbe
1 haftadır açık yapamayan vadeli shortluyordu, bunları inim inim inlettiler bugün kemik sesleri geldi...
SPOT kapanış, BofA kapanışa doğru iyi aldı, Garanti Yatırım bir ara en iyi alıcıyken iyi çıkmış gene,
https://i.hizliresim.com/hs7w2xx.PNG
Elim sat tuşuna gidip gidip geliyo… Yarını bekleyeceğim
Senaryom şimdilik iyi gidiyor. bankaların devreye girmesi lazımdı yoksa yanardı keten helva. Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlık olsun, borsada fırsatlar hiç bitmiyor.
Her tahtanın bi sırası var, demek ki ona sıra gelmemiş...tabii bunlar uzun vadeli yatırımcıları düşündüren bir konu
o yüzden vob sayfasınıda işgal etmiyelim. Mesela bugün yüzde 4 kazanamayan cepten gitmiştir, çünkü vakit nakittir. Endekis üstü performans elde edemeyen day tradeci bizden değildir.unutmayalım unutturmayalım hatta ekranın en üst köşesine bu notu asalım hep gözümüzün önünde dursun :)
"Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir"
Geçen merkez toplantısından beklenen zorunlu karşılıklarda şirketlerdeki likilite sıkışıklığı için birşey çıkarmı dedik gelmedi benim diğer bir havuç beklentim deprem bahane edilerek belli bir süre
Varlık Fonu haberi zamanında geldi
Sabah sabah devre kesmeye doğru az kalmıştı
Nasıl ayarladılarsa kurtardı bizi iblis
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyak çimento palası almaya doyamadı. çok güzel kağıt. zaten kağıdın epey hikayesi vardı, son dönem iyice parlattılar. grup bölgeye çok hakim. şimdi ellerinde epey bilgi oluşmuştur. artık nerelere gideceği keyiflerine kalmış. hektaş işlerini epey sevmişlerdi.
ama bu heriflerin maliyeti 3 bile değil. yarın tahtayı dibe vursalar bile parayı katladılar.
kendimden biliyorum. bende birleşmeden önce ünye adana bolu çimento vardı. hepsi birleşince 3 tl maliyetli oyakc hissesi verdiler.
yani gidenin peşinden gitmenin bir anlamı yok.
yeni oyak çimentolar bulma zamanı. haber akışı başlayınca burda çok çarpılan olur.
Ralli başladıysa ne alırsan gider, çokta şaapmamak lazım. Burda Önemli olan rallinin başlayıp başlamadığı :he:
Big big abi go go tar tar demediği için yarın sıkıntılı bir gün olabilü, ben yarın sabah kırnızıyı gösterirler sonra fışkırttırırlar die düşünüyorum.
Aslında benim ne düşündüğümün de bir önemi yok, pala ne düşünür acaba :kahkah:
Yarın ki maçı Tacirlerin satış hızı/miktarı belirler.
1-1.5 Mlyr satar bence.
Sabahtan verse öğleden sonra kalkar.
Bu gazla sağlam karşılayan da çıkabilir.
Krdmd ekledim , bu kadar çimento vb tavanken dönüp orada 2 tur daha atarlar bence de.
Sabah dalması durumunda ilave yapacağım.
Bol kazançlar.
Şubat ayı dış ticaret açığı Ocak ayından da yüksek olabilir.
Euro/Usd parite etkisi, deprem ve enerji kaynaklı etki ile.
Bir gün siyah kuğu finans dünyasına gelip te yatırdığınız döviz bizde yok TL verelim denir ise.
Helalleşilir sonunda ne olacak ki.
Saadet zincirinin matematiği ni hatırlayalım.
Bu matematik her alanda ve her yüzdelik için uygulanabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=JpR4wjfVimI&t=177s
Giren ve Çıkan farkı.
Varlık Fonunun bilançosunuda
217 milyar TL, borç gözüküyormuş..
Karşılığında THY, Halk, ziraat hisseleri teminat gösterilmiş olabilirmiş..
Hazine ile varlık Fonu borçlanması farklı prosedürlermiş. Bir çeşit Düvel - i Muazzama..
Hükümet değişirse, ne acayip borçlar çıkacak, kim bilir?
THY, HALK, VAKIF, ASELS belki elimizde n de çıkabilir..
(ekotürk, Ali Çağatay da konuşuyorlardı)
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ref : https://twitter.com/fontakip/status/...EY6ydxxsk8_Eyg
Geçen haftaki durum bu şekilde. Bu referans geri izlenerek son dönem altın ağırlıklı fonlara giriş durumu görülebilir.
Sağlıkla …
TEKNİSYEN'nin BORSA Etkili olduğunu düşündüğüm trade yöntemleri nelermiş
1-Hacimli yükselişlerdeki hacimsiz düşüşler (endekse paralel)
2-Asla dipten alıp tepeden satamazsın
3-Hacimli direnç kırılımları (en az 3 defa test edip kırması)
4-Kırılımları küçük periyotlarda takip et. 60-120-240 dakika (alışlar ve stoplar)
5-Belirgin hacmi artan ama fiyatı artmayan hisseler.(toplama)
6-Mum grafikler teyit için yol gösterir.(hacimli olanlar.. Volatil olanlar yanıltır)
7-Stop kesinlikle kullan. Ne kazanacağını değil ne kadar kaybedebileceğini bil.
8-Başarılı tradeleri ve yöntemini mutlaka not al.( hatalarınıda)
9-Ana trend yönünü en az haftalık periyotta belirle.Günlükte al veya sat.
10-Bileşik getirinin gücünü kullan. Az ama devamlı getiri
@piyasatahmin
·
34d
#SISE Citi, Şişe Cam için hedef fiyatını 50 TL’den 55 TL’ye yükseltti ve tavsiyesini ‘AL’ olarak korudu.
Altuğ Özaslan
@altugozaslan
·
2s
Bloomberg'in haberine göre MSCI Türkiye ETF'i Aralık 2021'den beri en büyük haftalık yatırımcı çıkışını yaşadı. $314 milyon piyasa değeri olan ETF'ten yabancı yatırımcıların geçen hafta $26.1 milyon sattığı belirtilmiş.
kağıt şirketleri fena gitmiyor. portföyde olmalı. piyasa pek farkında değil.
eregl de TEB deki mal arcelor malı mı
Evet, TEB takasındakiler Arcelor malı.
Hsbc de saklıyorlardı, TEB üzerine alıp satışa başladılar.
Daha çok ciddi miktarda mal var ellerinde.
Açıkçası bittiğinde ( ki belirli bir noktada satmayı da bırakabilir ama tüm takası aktarması rahatsız edici) tahtanın önü açılacak.
Niçin toplu satış yapılmıyor anlamakta mümkün değil tabi.