Senaryom şimdilik iyi gidiyor. bankaların devreye girmesi lazımdı yoksa yanardı keten helva. Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senaryom şimdilik iyi gidiyor. bankaların devreye girmesi lazımdı yoksa yanardı keten helva. Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlık olsun, borsada fırsatlar hiç bitmiyor.
Her tahtanın bi sırası var, demek ki ona sıra gelmemiş...tabii bunlar uzun vadeli yatırımcıları düşündüren bir konu
o yüzden vob sayfasınıda işgal etmiyelim. Mesela bugün yüzde 4 kazanamayan cepten gitmiştir, çünkü vakit nakittir. Endekis üstü performans elde edemeyen day tradeci bizden değildir.unutmayalım unutturmayalım hatta ekranın en üst köşesine bu notu asalım hep gözümüzün önünde dursun![]()
"Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir"
Hamdım Piştim Yandım
Geçen merkez toplantısından beklenen zorunlu karşılıklarda şirketlerdeki likilite sıkışıklığı için birşey çıkarmı dedik gelmedi benim diğer bir havuç beklentim deprem bahane edilerek belli bir süre
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Varlık Fonu haberi zamanında geldi
Sabah sabah devre kesmeye doğru az kalmıştı
Nasıl ayarladılarsa kurtardı bizi iblis
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyak çimento palası almaya doyamadı. çok güzel kağıt. zaten kağıdın epey hikayesi vardı, son dönem iyice parlattılar. grup bölgeye çok hakim. şimdi ellerinde epey bilgi oluşmuştur. artık nerelere gideceği keyiflerine kalmış. hektaş işlerini epey sevmişlerdi.
ama bu heriflerin maliyeti 3 bile değil. yarın tahtayı dibe vursalar bile parayı katladılar.
kendimden biliyorum. bende birleşmeden önce ünye adana bolu çimento vardı. hepsi birleşince 3 tl maliyetli oyakc hissesi verdiler.
yani gidenin peşinden gitmenin bir anlamı yok.
yeni oyak çimentolar bulma zamanı. haber akışı başlayınca burda çok çarpılan olur.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri