Taban olacak ne var yahu?
Long kalmýþtýk, ilave yaptýk
Printable View
Taban olacak ne var yahu?
Long kalmýþtýk, ilave yaptýk
Vioba gore endeks 4200 acacak. Tarihi bir gun oluyor. 5595 de tavandan alanlar yukseltirler viobu kacirmayin alin tabandan.
Bademspor sahalara mý döndü yine.
yandaþ kaðýtlarý KOZAL ,THY bile tabana yakýn..
enteresan bir gün..
REÝS iþini borsa tutmadý..
Dolar vadelidekiler de batti. Vay anasini. Deprem bistte oldu.
Viop3 da taban kademesi kactir ?
borsa düþüncem bu yöndeydi gereken geçen hafta yapýldý idi ,
siyasette kim kimi sattý onu çözemedik .:)
millette hayatýndan memnunsa millete dar gelen bana bol gelir bu saatten sonra .
iþimize bakalým.
Ev satarak vatandaþlýk veremediðimiz ülkeler olan abd Kanada gibi uzaklarda KK açýk ara önde, Ýran Irak Araplarda Erdoðan çifte vatandaþlýk ile önde. Ülke bizim deðil.
Türkiyem yine tam gaz fakirleþmeyi seçti...durmak yok fakirleþmeye devam...
Bu seçim Biz insanlara çok þey öðrettiðini düþünmekteyim.
Umarým bizi yönetmek için siyasete soyunan yöneticilere de bir þeyler öðretmiþtir.
Milletin irade ne derse o oluyor ne fazlasý ne eksiði.
Milletimize hayýrlý olsun.
Bu Seçimin kazananlarý: Sinan OÐAN, DEVA,GELECEK, DP, HÜDA PAR, Yeniden Refah,
Seçmen ben fakir deðilim diyor siz hala hayýr fakirsin diyorsunuz.
Bence ekonomik model de onaylanmýþ oldu.
harun kahraman:SEÇÝMÝN KAYBEDENÝ KEMAL KILIÇDAROÐLU’DUR. MERAL AKÞENERââ‚¬â„¢Ý dinleseydi böyle bir sonuç almazdý. AKPARTÝ’ye karþý iki kiþi sayýsal üstünlük kurmuþtur seçimlerde ama Kýlýçdaroðlu’nun hatasý ve egosu sebebiyle
% yarým oy alamayacak partiler bile mecliste onlarca sandalye sahibi oldu.
Aynen katýlýyorum...Kendi hýrsýna kurban etti...EKREM OLSAYDI bu iþ biterdi...Biz büyük þehirdeyiz ALEVÝ-SUNNÝ biz de fark etmez...Ama siz ORTA ANADOLU DA Dersimliyi halka anlatamazsýnýz.Tarihte yaþanan karþýlýklý kinli olaylarý -adamlar hatýrlýyor..
Orta ANADOLUNUN pek çok yerinde mezhep çok önemli..Malesef bu ülkemin gerçeði.Adama hýrsýzlýða-yolsuzluða bakmýyor..direk mezhebe bakýyor..
YAPACAK TEK þey 2. turda kazanmasýdýr..Benim gibi birisi bile fikrini deðiþtirmiþse;KK kazanýr diyordum..ama olmadý...Cidden kim verdi bu kadar oyu?
Daha önce AKP ye oy veren pek çok akrabam vermedi...
Açýlýþ devreye kesiciler devreye girecek
Bana göre;
Kýlýçdaroðlu CHP'nin Atatürkçü çizgisini bitirdi.
Bedavadan 38 milletvekili verdi.
%1 oyu bile olmayanlara.
En faydasýzlarla ittifak yaptý.
Meral akþener haklý çýktý kazabilecek aday diye diye kadýn yýrtýndý.
10 kez kaybettiðin adamýn karþýsýna çýkarsan 11. kaybedersin.
Herkes taban diye atlýyor ama cuma dan gelen makasý unutmayýn.
500 puan makas vardý, 250 ye çekse, eksi 5% bile olsa vadeli tabandan kalkamaz.
Buna göre hesapta yapmak lazým biraz.
Bol kazançlar, iyi haftalar.
Lale devri bitti ama sülale devri bitemedi.
devre kesmeli.. sonra bir daha kesmeli..
Ne biçim borsa bu arkadaþ? Ýhlaslarla girdim seçime onlar da eksi:):) eskiden olsa üç katýna yolculuk baþlardý. Bittik anasýný satayým.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn esnaf, hayýrlý iþler bol kazançlar dilerim.
Borsa Ýstanbul: Saat 09:55:17 itibarýyla Endekse Baðlý Devre Kesici Sistemi Devreye girmiþtir
https://kap.org.tr/Bildirim/1151214
16 yýldýr yaþýyorum Orta Anadolunun tam göbeðinde. Evet o dediðiniz 3 ay önce geçerliydi. Ama emin olun Ekrem olsa 1 puan, Mansur olsa belki o kadar da farketmezdi çünkü hitabet ve seçim performansý çok kötü. Kalýplaþmýþ, konsolide olmuþ net bir seçmen var. AKP çevresinde deðil Erdoðan çevresinde. Alýþmýþ artýk bu seçmen. Kendini ülkede bu þekilde söz sahibi hissediyor. Ne olursa olsun vaz geçmiyor, geçmeyecek. Cumhurbaþkaný bir dönem daha deðil, saðlýðý el verdiði sürece ülkeyi yönetecek. Çok açýk ve net.
Öte taraftan muhalif seçmenin artýk sandýða küsmesi kesin. Daha ikinci turda gerçekleþecek katýlým oranýndan bunu çok net anlayacaðýz. Erdoðan sonrasý siyaset nasýl olacak önemli olan bu. Yaþadýðý müddetçe Baþkandýr.
Ne zaman açacaklar bilgi yok galiba ???????? Böyle devre kesmeleri pek de faydasý olmuyor gibi milleti daha çok panikleþtiriyorlar.
Ben de diyorum ki derinlik nereye gitti. Komple devre kesmiþ ya la :oleyo:
Açýlýþta devre kestik
10:20:00'de tek fiyat emir toplama,
10:25:00 (*)'de eþleþtirme yapýlacak ve
10:30:00'dan itibaren iþlemlere kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edilecektir
Erdoðan oylarý 49,57 olursa....ak parti Muharrem Ýnce oylarý iptali için baþvuru o zaman ikinci tura gerek kalmadan Erdoðan baþkan olur....bunuda not alýn arkadaþlar....
az bi short kalmýþtý, yine de bereketli oldu
þimdi nerden ne alýnýr diye bakýnýyorum, açýlýþtan froto ve pgsus aldým, ne zamandýr niyetliydim bunlara..
eregl taban açmasý biraz aðýr bi karar deðil mi ? nietti bu eregl size ? bundan da alýcam seans baþlayýnca
oy oraný sýfýrdan dan farklý olanlarý listeledim.
https://secim2023.gdh.digital/cumhur...imi-1/bolge/1/
https://i.hizliresim.com/fbsijut.jpg