Sayfa 704/1005 ÝlkÝlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,625 - 5,632 arasý.

Konu: Viop L

Alýntý Originally Posted by keremalkm Yazýyý Oku
    devre kesmeli.. sonra bir daha kesmeli..
    Geçmiþ olsun.. aþýrý riske girmemek lazým

2.  Alýntý Originally Posted by ABKA Yazýyý Oku
    harun kahraman:SEÇÝMÝN KAYBEDENÝ KEMAL KILIÇDAROÐLU’DUR. MERAL AKÞENERââ‚¬â„¢Ý dinleseydi böyle bir sonuç almazdý. AKPARTÝ’ye karþý iki kiþi sayýsal üstünlük kurmuþtur seçimlerde ama Kýlýçdaroðlu’nun hatasý ve egosu sebebiyle
    % yarým oy alamayacak partiler bile mecliste onlarca sandalye sahibi oldu.

Aynen katýlýyorum...Kendi hýrsýna kurban etti...EKREM OLSAYDI bu iþ biterdi...Biz büyük þehirdeyiz ALEVÝ-SUNNÝ biz de fark etmez...Ama siz ORTA ANADOLU DA Dersimliyi halka anlatamazsýnýz.Tarihte yaþanan karþýlýklý kinli olaylarý -adamlar hatýrlýyor..

Orta ANADOLUNUN pek çok yerinde mezhep çok önemli..Malesef bu ülkemin gerçeði.Adama hýrsýzlýða-yolsuzluða bakmýyor..direk mezhebe bakýyor..
    YAPACAK TEK þey 2. turda kazanmasýdýr..Benim gibi birisi bile fikrini deðiþtirmiþse;KK kazanýr diyordum..ama olmadý...Cidden kim verdi bu kadar oyu?

Daha önce AKP ye oy veren pek çok akrabam vermedi...
    16 yýldýr yaþýyorum Orta Anadolunun tam göbeðinde. Evet o dediðiniz 3 ay önce geçerliydi. Ama emin olun Ekrem olsa 1 puan, Mansur olsa belki o kadar da farketmezdi çünkü hitabet ve seçim performansý çok kötü. Kalýplaþmýþ, konsolide olmuþ net bir seçmen var. AKP çevresinde deðil Erdoðan çevresinde. Alýþmýþ artýk bu seçmen. Kendini ülkede bu þekilde söz sahibi hissediyor. Ne olursa olsun vaz geçmiyor, geçmeyecek. Cumhurbaþkaný bir dönem daha deðil, saðlýðý el verdiði sürece ülkeyi yönetecek. Çok açýk ve net.

Öte taraftan muhalif seçmenin artýk sandýða küsmesi kesin. Daha ikinci turda gerçekleþecek katýlým oranýndan bunu çok net anlayacaðýz. Erdoðan sonrasý siyaset nasýl olacak önemli olan bu. Yaþadýðý müddetçe Baþkandýr.

3. Ne zaman açacaklar bilgi yok galiba ???????? Böyle devre kesmeleri pek de faydasý olmuyor gibi milleti daha çok panikleþtiriyorlar.
    FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alýntý Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazýyý Oku
    Geçmiþ olsun.. aþýrý riske girmemek lazým
    max. 3 lotu 1 aydýr..

5.  Alýntý Originally Posted by Zinedrimed Yazýyý Oku
    Herkes taban diye atlýyor ama cuma dan gelen makasý unutmayýn.
    500 puan makas vardý, 250 ye çekse, eksi 5% bile olsa vadeli tabandan kalkamaz.
    Buna göre hesapta yapmak lazým biraz.
    .

temkinli düþüncene katkýda bulunayým

Ünlü bir düþünür demiþ ki; "rüzgara karþý iþersen, sidik üstüne gelir her yerin çiþ olur"

6. Ben de diyorum ki derinlik nereye gitti. Komple devre kesmiþ ya la

7. Açýlýþta devre kestik

10:20:00'de tek fiyat emir toplama,
    10:25:00 (*)'de eþleþtirme yapýlacak ve
    10:30:00'dan itibaren iþlemlere kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edilecektir

Erdoðan oylarý 49,57 olursa....ak parti Muharrem Ýnce oylarý iptali için baþvuru o zaman ikinci tura gerek kalmadan Erdoðan baþkan olur....bunuda not alýn arkadaþlar....

Sayfa 704/1005 ÝlkÝlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •