16 yýldýr yaþýyorum Orta Anadolunun tam göbeðinde. Evet o dediðiniz 3 ay önce geçerliydi. Ama emin olun Ekrem olsa 1 puan, Mansur olsa belki o kadar da farketmezdi çünkü hitabet ve seçim performansý çok kötü. Kalýplaþmýþ, konsolide olmuþ net bir seçmen var. AKP çevresinde deðil Erdoðan çevresinde. Alýþmýþ artýk bu seçmen. Kendini ülkede bu þekilde söz sahibi hissediyor. Ne olursa olsun vaz geçmiyor, geçmeyecek. Cumhurbaþkaný bir dönem daha deðil, saðlýðý el verdiði sürece ülkeyi yönetecek. Çok açýk ve net.
Öte taraftan muhalif seçmenin artýk sandýða küsmesi kesin. Daha ikinci turda gerçekleþecek katýlým oranýndan bunu çok net anlayacaðýz. Erdoðan sonrasý siyaset nasýl olacak önemli olan bu. Yaþadýðý müddetçe Baþkandýr.
Ne zaman açacaklar bilgi yok galiba ???????? Böyle devre kesmeleri pek de faydasý olmuyor gibi milleti daha çok panikleþtiriyorlar.
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Ben de diyorum ki derinlik nereye gitti. Komple devre kesmiþ ya la![]()
Açýlýþta devre kestik
10:20:00'de tek fiyat emir toplama,
10:25:00 (*)'de eþleþtirme yapýlacak ve
10:30:00'dan itibaren iþlemlere kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edilecektir
Erdoðan oylarý 49,57 olursa....ak parti Muharrem Ýnce oylarý iptali için baþvuru o zaman ikinci tura gerek kalmadan Erdoðan baþkan olur....bunuda not alýn arkadaþlar....
Yer Ýmleri