Arkadaş rencide olmasın diye siliyorum yine... Umarım görmüşsündür, 666.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaş rencide olmasın diye siliyorum yine... Umarım görmüşsündür, 666.
marka forumu, ansa.......1 yıldır orada yazarım.....
orası başlı başına komedi....
dava meselesine gelince......
MARKA YATIRIM holdingin, cuma günü saat 20.33 te yaptığı KAP bildiriminde bahsedilen KİŞİ, bizzat ben oluyorum.....
BORSA TARİHİNDE İLK KEZ, BİR KİŞİYE DAVA AÇILDI.....
sonucunu göreceğiz hep beraber......
60 bin lira hikayesini orda yazmıştık, merak eden okur.
Mku hakkında yazılanlara, iddialara...
Ne anlatsin? Agustos ayinda yazdigim bu yazi senin MKU'nu ozetliyor iste:
Burasi borsa. Borsayi fonlayan bir kesim vardir. O da bunun gibileri. Adam stop yapip cikacagina soktukca sokmus parasini maliyet dusurmek icin. Normalde kyler boyle yakalanir. Bu da buyukbasi. Millet de mali musavir aliyorsa biliyordur diye avlanmis. Benim kizdigim sorumsuzca olan kesim bu. Hem kendini yakmis, hem zavalli iki kurusu olani.Alıntı:
* 30 sene mali musavirlik yapmis, amma zerre kadar akil mantik sahibi olamamis, elinde 300 bin lot mal patladi diye maliyet dusurmek icin ala ala; SIFIR degeri olan seye 500 bin lira koyup yine SIFIR degeri olan 1 milyon lota sahip mallar mi...
"Her gordugun sakalliyi Evliya Celebi zannetmiyeceksin" demis atalarimiz.
Bosver MKU'yu.
Sn. Mahulli, biraz haksizlik oluyor gibi arkadasimiza. O da kotu duruma dusmus bir ortakti bu sahtekarin sirketinde. En azindan kendisi birseyler yapmaya calisti, mahkemelere gitti, gruplar kurdu. Sizin gibi ortaklara bir sekilde katkida bulunmaya calisildi.
Benim olaylara kizmam kapandiktan sonraki sirk ve Mujdat'in/MKU'nun savunulmasi.
Yoksa arkadaslar da sizin gibi Mujdat'in oyununa dusmus olanlar.