Sayfa 140/470 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Müjdat Uslu o bilançolarla virmanladığı hisseleri 10 liraya da sattırırdı. Ama Hisseler 56 kuruş ve 1,8lira arasında satıldı.
    Bence o zamanlar için bu fiyatlar ucuzdu. Şahsen o bilançolara göre 10 liraya satılsaydı o hisseler yine alırdım. Emin olun siz de alırdınız...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    O zamanlar arog78, kırk kuruştan almış olduğu senetleri altmış kuruştan sattı. Madem şirkette süper gelişmeler vardı, herkese gaz veriyordu kendisi niye sattı? İşte bunda art niyet aranır be...

.
    Yok arkadasim, ben o inceledigim zamanlar fiyat hareketlerine bakmistim. Pek bir degisiklik yoktu gibi hatirliyorum haberler ciktiktan sonra. Ama insanlar satmadi hisselerini o beklenti ile. O da aglayip duruyordu sonra.

Ondan sonra cozuttu. Yok kimlik karti kopyasi ver, yok extre yolla... Hisseni aldim, hisseni sattim, MKU hisselerini 10 liradan satacak, birisi aradi gece 4TL'den butun hisseleri alacak... Hey allahim ya.

3. Evet onlar satmadı, Arog sattı.
    Ha, Arog, yoksa 61 kuruşa mı sattın? Yanlış hatırlamıyorsam 67 kuruşa kadar yükselmişti. 67 den verdim deme bari...

4. İtiraf da etmişti, Arog... Neyse sileyim dedim, sildim.

Simdi tekrar baktim. Haber hafta sonu verildi. Hisse 0.52 taban acildi zaten haberden sonraki ilk seans. 100 bin liralik islem ancak. 0.45 gidip durdu kac ay.

Yok oyle pazarlamasi 0.40-0.66 yaptigi zaman (GAMA oncesi gun). Yanlis bilgi vermeyi sevmem. Dediginiz gibi olsaydi mutlaka belirtirdim onceden. Bir yatirimci o da iste sizin gibi. Eline patladi sahtekarin sirketinde.

Bak surdan da anlasilir onun da sizin gibi talihsiz bir yatirimci oldugu. Mesaj ictenlikle yazilmis:

hisseyi tavan yapıpta düşürseydi vijdanen rahatsız olacaktım . En azından kimse almadan taban yaptı. Haberin doğru olmasını çok isterdim.
    Son düzenleme : 666; 05-11-2017 saat: 20:27.

imzalanan firma GAMA HOLDİNG olduğunu duydum , bu yazdıklarım tamamen o bölgede çalışan işçilerin görüşüd ü r mali müşavir in hisseleri gama holding adına topladığı ni düşünmekte yim
    Bu iş çözülecek başka çaresi yok ; mali muasır herseyi biliyor bence kimse 250,000 bağlamaz
    Mauahahahhahahaaaaaaaa. Nasil kankaniz mali musavir? Biliyor muymus herseyi?

Hahahahahahaha. Adamlar kendi yalanlarina kendileri inanmislar zamaninda, o yalandan batirmislar paralarini, simdi de Mali Musavir o, Mali Musavir bu. En buyuk Mali Musavir.

Iyi oldu batti hepinizin parasi. Ozellikle de o Mali Musavirinizin.

7. Sattı sattı... Bana buldurtma Arog'un yazılarını. Bu sayfada sadece dava açabilmek veya müdahil olabilmek için elinde temsili 21 lot olduğunu yazmıştı. Güya Müjdat Uslu'dan bile fazla hissesi olduğu için hava atıyordu.
    Yoksa o yazdıkları da mı yalandı?

8. Bu kadar yetsin...

Sayfa 140/470 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •