[attach=confýg]13245[/attach] istinaf baþvuru genpower jeneratör son sayfa istem...
[attach=confýg]13245[/attach] istinaf baþvuru genpower jeneratör son sayfa istem...
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Sayýn yatýrýmcýlar haným efendiler beyefendiler 2. Inci istinaf baþvurusuda hayýrlý olsun þirketlerimiz açýsýndan ...
Murat doðan
Bilgilendirme için teþekkürler Murat Bey.. Yeniden Doðuþ Büyük Ýstanbul Toplantýsýna katýlmak isterim... Sizi arayacaðým...![]()
Sayýn Yatýrýmcýlar çok düþük fiyatlardan hisselerinizi almaya çalýþanlara itibar etmeyiniz... Bu geliþmelerden sonra GENYH FÝYATI SON HALÝYLE 0,30 KRÞ OLMUÞTUR... HAYIRLI OLSUN DEMEK DÜÞER BANA
MURAT DOÐAN
[attach=confýg]13246[/attach] ankara bölgelerimizden bir anadolu lisesine yapýlan 04/01/2018 tarihli sevkiat [attach=confýg]13247[/attach] ***** [attach=confýg]13248[/attach] **** [attach=confýg]13249[/attach] ***** [attach=confýg]13250[/attach] murat doðan
Genpower jeneratör iflas masasýndan üretim izni almýþtýr... Hayýrlý olsun...
Murat doðan
Genpower jeneratör iflas masasýnda faaliyet izni almýþtýr hayýrlý olsun...
Murat doðan
SÖZ MAHULLÝDE , SÖZ 666 DA , SÖZ SAYIN NURÝ BEYDE , SÖZ MESUD BEYDE , SÖZ PÝA DA SÝZLERÝ BÜYÜK ÝSTANBUL TOPLANTISINA BEKLÝYORUM .. ÖÐRENDÝKLERÝNÝZ BAÞLANGIÇTIR...
MURAT DOÐAN
Yer Ýmleri