1.1040 dan Eurusd stopladım. Şu an 1.0940..
Veri nays:):):)
Printable View
1.1040 dan Eurusd stopladım. Şu an 1.0940..
Veri nays:):):)
Ben ve hayali arkadaşlarım çok iyiyiz...
Antrenör aradığında ne yalan söylesem diye düşünüyorum. Omzum ağrıyor, onu söylesem yalan olmaz :)
Daha yeni maaşıma zam yapmışlardı, iyi olmadı bu...
Yerleri öyle bir süpürdüm ki halılar aşındı. Sonra da ev yapımı pizzacık yaptım, daha çok börek gibiydi. Ama çayla çok güzel gitti.
1 adet Lavaş
Lavaşın üzerine lavaşı ıslatıp yumuşatacak şekilde domates sosu
1 Adet lavaş daha
Yine domates sosu
Biraz kaşar peyniri
Biraz Biber, zeytin, evde ne varsa
1 Adet önceden ısıtılmış fırın
12-13 Dakika 200 derecede pişir
Bu ev yapımı pizza işi nasıl desem gereksiz. Yaptığınız masrafa, verdiğiniz emeğe ve zamana değmiyor asla. Hep hayal kırıklığı.. Pizza pizzacıdan yenir. Hamur işi birşey yemek istiyorsak yani amaç oysa siz iyi yapmışsınız afiyet olsun:)
Geçmiş olsun omuz ağrısını bilirim.. İyileşmeniz dileğiyle.. Belki de cidden bu ağrı sizin performansınızı düşürüyordur.. Fiziksel rahatsızlıklar isteksizleştirir insanı..
Hayali arkadaşlar???:):):)
Sağı solu ağrımayan sporcu yoktur. Dramatize eden ya da etmeyen vardır. Ben onu bahane olarak kullanacağım :) Ayriyeten D vitamin takviyesi alıyorum, baya faydası oluyor.
Bu akşam İngilizce Konuşma kulübüne gideceğim. Bazen güzel muhabbetler oluyor. Çoğu üniversite öğrencisi ve ben babalarıyla yaşıtım nerdeyse.
İyi ki aklıma geldi, arayıp rezervasyon yapam...
Hayali arkadaşlar derken, evde dura dura şizofren olmuşum espirisi yapmıştım. Ama espiri mundar oldu...
Arkadaşlarınızı bizlere tanıtıp devam edebilirdiniz espriye :yes:
Benim hiç hayali arkadaşım olmadı ama hayallere dalıp içinde kendimi unuttuğum zamanlarım oldu:) Artık olmuyor..
Bulunduğum anı hissederek yaşamak istiyorum.. Bu daha değerli benim için:yes:
Kulüpte güzel ve keyifli zaman geçirmenizi dilerim:yes: