Sayfa 141/246 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

1.1040 dan Eurusd stopladım. Şu an 1.0940..

Veri nays

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ayyy Selim bey çok şekersiniz ya

Böyle hal hatır sormalar, bir de kahve yapın tam olsun

Günüm iyiydi şu an başım ağrıyor.. İşimi hallettim. Patrondan ayar yedim. Bir hata yaptım çünkü.. Neyse olur arada

Bir ağrı kesici aldım..

Siz nasılsınız.. Ve sizinle beraber diğer herkes nasıl
    Ben ve hayali arkadaşlarım çok iyiyiz...

Antrenör aradığında ne yalan söylesem diye düşünüyorum. Omzum ağrıyor, onu söylesem yalan olmaz

Daha yeni maaşıma zam yapmışlardı, iyi olmadı bu...

Yerleri öyle bir süpürdüm ki halılar aşındı. Sonra da ev yapımı pizzacık yaptım, daha çok börek gibiydi. Ama çayla çok güzel gitti.

1 adet Lavaş
    Lavaşın üzerine lavaşı ıslatıp yumuşatacak şekilde domates sosu
    1 Adet lavaş daha
    Yine domates sosu
    Biraz kaşar peyniri
    Biraz Biber, zeytin, evde ne varsa
    1 Adet önceden ısıtılmış fırın
    12-13 Dakika 200 derecede pişir
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    1.1040 dan Eurusd stopladım. Şu an 1.0940..

Veri nays
    Yarın patronun yüzüne 100-200 dolarla yanakları al al olana kadar tokat atarsınız.

Koltukta oturup ayaklarınızı masanın üstünde üst üste koymuş şekilde "Etme bulma dünyası Hüsnücüm" diyip Erol Taş gülüşü yaparsınız (patronun adının Hüsnü olduğunu varsaydım)

Bu ev yapımı pizza işi nasıl desem gereksiz. Yaptığınız masrafa, verdiğiniz emeğe ve zamana değmiyor asla. Hep hayal kırıklığı.. Pizza pizzacıdan yenir. Hamur işi birşey yemek istiyorsak yani amaç oysa siz iyi yapmışsınız afiyet olsun

Geçmiş olsun omuz ağrısını bilirim.. İyileşmeniz dileğiyle.. Belki de cidden bu ağrı sizin performansınızı düşürüyordur.. Fiziksel rahatsızlıklar isteksizleştirir insanı..

Hayali arkadaşlar???

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Yarın patronun yüzüne 100-200 dolarla yanakları al al olana kadar tokat atarsınız.

Koltukta oturup ayaklarınızı masanın üstünde üst üste koymuş şekilde "Etme bulma dünyası Hüsnücüm" diyip Erol Taş gülüşü yaparsınız (patronun adının Hüsnü olduğunu varsaydım)
    Çok vicdanlıdır.. Önce kızar sonra vicdan yapıp arar

Ayrıca benim tarzım bu değil. Basıp gidiyorum hiç birşey demeden çok dokunuyor

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bu ev yapımı pizza işi nasıl desem gereksiz. Yaptığınız masrafa, verdiğiniz emeğe ve zamana değmiyor asla. Hep hayal kırıklığı.. Pizza pizzacıdan yenir. Hamur işi birşey yemek istiyorsak yani amaç oysa siz iyi yapmışsınız afiyet olsun

Geçmiş olsun omuz ağrısını bilirim.. İyileşmeniz dileğiyle.. Belki de cidden bu ağrı sizin performansınızı düşürüyordur.. Fiziksel rahatsızlıklar isteksizleştirir insanı..

Hayali arkadaşlar???
    Sağı solu ağrımayan sporcu yoktur. Dramatize eden ya da etmeyen vardır. Ben onu bahane olarak kullanacağım Ayriyeten D vitamin takviyesi alıyorum, baya faydası oluyor.

Bu akşam İngilizce Konuşma kulübüne gideceğim. Bazen güzel muhabbetler oluyor. Çoğu üniversite öğrencisi ve ben babalarıyla yaşıtım nerdeyse.

İyi ki aklıma geldi, arayıp rezervasyon yapam...

Hayali arkadaşlar derken, evde dura dura şizofren olmuşum espirisi yapmıştım. Ama espiri mundar oldu...

Arkadaşlarınızı bizlere tanıtıp devam edebilirdiniz espriye

Benim hiç hayali arkadaşım olmadı ama hayallere dalıp içinde kendimi unuttuğum zamanlarım oldu Artık olmuyor..

Bulunduğum anı hissederek yaşamak istiyorum.. Bu daha değerli benim için

Kulüpte güzel ve keyifli zaman geçirmenizi dilerim

Sayfa 141/246 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •