1.1040 dan Eurusd stopladým. Þu an 1.0940..
Veri nays![]()
1.1040 dan Eurusd stopladým. Þu an 1.0940..
Veri nays![]()
Ben ve hayali arkadaþlarým çok iyiyiz...
Antrenör aradýðýnda ne yalan söylesem diye düþünüyorum. Omzum aðrýyor, onu söylesem yalan olmaz
Daha yeni maaþýma zam yapmýþlardý, iyi olmadý bu...
Yerleri öyle bir süpürdüm ki halýlar aþýndý. Sonra da ev yapýmý pizzacýk yaptým, daha çok börek gibiydi. Ama çayla çok güzel gitti.
1 adet Lavaþ
Lavaþýn üzerine lavaþý ýslatýp yumuþatacak þekilde domates sosu
1 Adet lavaþ daha
Yine domates sosu
Biraz kaþar peyniri
Biraz Biber, zeytin, evde ne varsa
1 Adet önceden ýsýtýlmýþ fýrýn
12-13 Dakika 200 derecede piþir
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Bu ev yapýmý pizza iþi nasýl desem gereksiz. Yaptýðýnýz masrafa, verdiðiniz emeðe ve zamana deðmiyor asla. Hep hayal kýrýklýðý.. Pizza pizzacýdan yenir. Hamur iþi birþey yemek istiyorsak yani amaç oysa siz iyi yapmýþsýnýz afiyet olsun
Geçmiþ olsun omuz aðrýsýný bilirim.. Ýyileþmeniz dileðiyle.. Belki de cidden bu aðrý sizin performansýnýzý düþürüyordur.. Fiziksel rahatsýzlýklar isteksizleþtirir insaný..
Hayali arkadaþlar???![]()
Saðý solu aðrýmayan sporcu yoktur. Dramatize eden ya da etmeyen vardýr. Ben onu bahane olarak kullanacaðýmAyriyeten D vitamin takviyesi alýyorum, baya faydasý oluyor.
Bu akþam Ýngilizce Konuþma kulübüne gideceðim. Bazen güzel muhabbetler oluyor. Çoðu üniversite öðrencisi ve ben babalarýyla yaþýtým nerdeyse.
Ýyi ki aklýma geldi, arayýp rezervasyon yapam...
Hayali arkadaþlar derken, evde dura dura þizofren olmuþum espirisi yapmýþtým. Ama espiri mundar oldu...
Arkadaþlarýnýzý bizlere tanýtýp devam edebilirdiniz espriye
Benim hiç hayali arkadaþým olmadý ama hayallere dalýp içinde kendimi unuttuðum zamanlarým olduArtýk olmuyor..
Bulunduðum aný hissederek yaþamak istiyorum.. Bu daha deðerli benim için![]()
Kulüpte güzel ve keyifli zaman geçirmenizi dilerim![]()
Yer Ýmleri