http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1399055
haftalık hisse yarışmamıza 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1399055
haftalık hisse yarışmamıza 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
500 k eft limiti talimatı verin daha fazla olmuyor .
Oran beğenmezseniz 2.5 tl masrafla aktarabilirsiniz .
Geçen dönüşte 14.75 hg 14.50 temdit vardı . Gerçi temdit 14.60 olduğunu duydum o gün mt bizi öpmüş yani [emoji3][emoji3][emoji3]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Hoşgeldin 15 devam faizi 14.90.Şu an hoşgeldin faiziyle devam faizi arasında en az farkın olduğu bankalardan biri...Geçen cuma 14.90 aldım,yeni müşteriye zaten 15 veriyorlardı....
Aynen.Devam oranları hoşgeldin faizinden 10-15 puan eksik oluyor...
Salı dönüş var, temdit. 15.XX vermezlerse bağlamam valla.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ING'de 250k olan internet şubesi eft limiti yazılı dilekçe ile artırılıyor mu acaba bilen var mı?
İng de havale 150 k dan 100e düşmüş bu nasil mantik eft 250 havale 100 bu ing'in işleri cok sacma..
ICBC eft limiti bilen var mı kaça kadar çıkabiliyorlar .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Rxpu nun dediği hoşgeldin hoşgeldini ilham almış Burgan da .
6 temdit hoşgeldin veriyorlarmış [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Aile fertlerine aktarım yaparak 2 yıla yakındır ING e-turuncu kullanıyorum, bildim bileli eft üst limit 250 bin; havale üst limit ise 100 bin di. Bunların üzerine kesinlikle çıkmıyorlar (Bu konuda en iyisi enpara) Geçenlerde Ingbank'daki bir hesapdan diğer bir hesaba 250 bin TL.yi aynı gün havale edemedim.100 bini havale, geri kalan 150 bini de başka bir bankaya eft, ordanda tekrar ING'ye eft yaptım. Ne şube ne de çağrı merkezi limitlerde artırım yapamadı...
Bence ilham almamış, çaktırmdan 2-3 ay önce pilot uygulamaya geçmiş. Ben de vay be ne pis pazarlık ediyorum diye geriniyordum. Hoşgeldinin hoşgeldininin hoşgeldinini aldım diye az coşmadım burada. Demek biz coşarken banka bizi ütülüyormuş. Biz giderken herifler dönüyormuş.
Hesap açtırdım mt ye ama bana da hoşgeldin verirseniz artık dedim oda sadece 0.10 fark var dedi sadece xxx Bey .
Dönüş ne zaman Senin rxpu dan az olursa bozuşuruz diyeceğim .
Siyah renkli Burgan açıldı ultra lüks oraya taşırım mı yoksa desem [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf %14.9 500+ 35 gun
15.1 vermısler aynı gün. Pts MT ile bir konusma yapacagım. Vade donusu yogun gunune denk gelmemeli acımıyorlar bankacılar.
https://i.hizliresim.com/By3GLV.jpg
https://www.wsj.com/articles/dollar-...sis-1513333226
3 aylık euro/dolar cross-currency swapları eksi 1,11 olmuş bu demek oluyor ki Avrupalı borçlanıcılar için dolar kıtlaşmaktadır, dolara olan talebin arttığını göstermektedir.
Bu oran en son 2008 krizinde eksi 1,5'lere gelmişti. Yüroyu dolarla swap etme maliyeti artmaktadır
Trump'ın vergi reformu da çok ülkeli şirketlerin yatırımlarını anavatanı ABD'ye geri dönmesini sağlayabilir.
Piyasadaki dolar azaldıkça dolar kıymetlenmeye devam edecektir.
2018 ilk çeyreği için eur/usd beklentim 1,11 :rules:
Merhaba arkadaşlar,
Bir sorum olacak;
Şubelerin verdiği mevduat faizi oranı ile özel bankacılık farklı olabilir mi? Ya da şöyle sorayım; diyelim ki özel bankacılık ile çalışabilecek seviyede yüklü bir mevduatınız var, ama şube ile çalışıyorsunuz. Vade oranı alırken şube yetkilisi, kendilerinin ve özel bankacılığın aynı oranları verdiklerini söylüyor. Özel bankacılığın tabii ki farklı yatırım araçları konusunda ilave yetkinlikleri var, ancak konu mevduat faizi olduğunda hem şube hem de özel bankacılığın aynı hazineden oran aldığını dolayısıyla aynı oranı verebilecekleri ifade ediliyor. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?
Kalitesiz beton diken müteahhitleri düşünmekten ve kayırmaktan eğitime sıra gelememiş! :( :(
Matematik ve Fen bilimleri eğitim kalitesinde dünyada 104 üncü sıraya gerilemişiz maalesef.
Math and science education quality, 2017. (of 137 countries)
1. Singapore
2. Finland
3. Switzerland
10. US
14. Germany
15. Canada
21. France
30. Australia
37. India
38. Italy
40. Indonesia
41. UK
50. China
51. Russia
63. Saudi
104. Turkey
118. Nigeria
131. Brazil
(WEF)
The Global Competitiveness Report
2017-2018
http://www3.weforum.org/docs/GCR2017...€“2018.pdf
The Global Competitiveness Index 2017–2018 Rankings
Covering 137 economies, the Global Competitiveness Index 2017 2018 measures national competitiveness defined as the set of institutions, policies and factors that determine the level of productivity.
Sayfa 11
Türkiye 53 üncü sırada...
vakıf 80 milyon a 15 üstü var oran diyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Para olarak tabi ki diyor sallıyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gülmek deyince Burganbank güldüren hesap kullanan var mı acaba? günlük faiz oranı nedir şu anda? Bir de burgan hesap işletim ücreti konusunda nasıldır, önceden anlaşmak mı gerekiyor, yoksa zaten almaz mı?
Aktif bonocular var mı forumda?Özel bankacılık için yani aktif bono için bir alt limit var mı?N-kolay bonoda bir artış olmadı hala 15.09,zaten bazı bankalar bu oranın üzerine mevduatta çıktı bile.aktifin bir cazibesi kalmıyor...
8 aydır tek kuruş ödemedim,şubeden eft de ücretsiz yapıyorum...Zaten yasa gereği artık HİÜ alamıyor bankalar,bildiğim kadarıyla...
Burgan temdit alan varmı?ayrıca Odea varmı?
Beni geçirdiler güldürene..:)
2000 tl boşta..
400.000 tl ye kadar kullandırıyorlar..
Gün içi istediğin kadar para çekebiliyorsun faiz bozulmuyor..
Diyelim 102.000 tl var...100.000 14.50 den işliyor 2000 de gecelik orandan..
Ertesi gün 5000 çektin
Yeni durum 95.000 e 2000 oluyor..
Şimdi kontrol ettim 2000 e birşey işletmiyorlar sanırım..:(
Dudu hiç bir ücret almadılar benden..
Yalnız ayrı bir hesap açılıyor imza mimza istiyorlar..Haberiniz olsun..
400.000 e ne kadar yakın paranız varsa o kadar avantajlı tabi ortalamadan ötürü..
İlginç bana MT boşta kalan 2000 e de gecelik işliyor demiş idi ama..
Şimdi kontrol ettim tamam 14.50 çalışmış 3 gün ama 2000 palamut gibi yatmaya devam etmiş..:)
MT bana 2000 de boşda durmuyor ona gecelik işliyor dedi idi..
Şimdi düşünüyorum 3 günden sonra 2000 aynen duruyor ama işleyen gecelik anapara üzerine gitmiş olabilir..
Çünkü 14.50 den hesapladığımda bir kaç tl fazlalık var çünkü..:)
Bu arada burgan da 3 lü para birimide var..
euro dolar TL..
14.50 tl 3.90 4 civarıda dolarda günlük duruyor istediğiniz gibi al sat yapabiliyorsunuz..
Bu arada MT cuma günü bana bir kağıt gösterdi..Telefon ile al sat larda artık şubeye gidip ıslak imza istemiyoruz bu kağıdı imzaladığınızda dedi..
Dolar trade inin önü full açıldı..
:)
Yalnız 3 para birimli de belirlediğiniz vade sonuna kadar para yatırma-çekme olmuyor...aksi takdirde biriken lira-dolar faizlerini kaybediyorsunuz.Müşteri temsilcisini arayarak kuru sabitliyorsunuz sonra telefon bankacılığından arayıp işleminizi o kur üzerinden gerçekleştiriyorlar...Dolar alım-satım için kiraz hesabı tavsiye ederim.Dördüncü ay sonunda oranlar düşse de makas sadece 0,5 kuruş.enparanın bile ötesinde...