ICBC eft limiti bilen var mı kaça kadar çıkabiliyorlar .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Rxpu nun dediği hoşgeldin hoşgeldini ilham almış Burgan da .
6 temdit hoşgeldin veriyorlarmış [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Aile fertlerine aktarım yaparak 2 yıla yakındır ING e-turuncu kullanıyorum, bildim bileli eft üst limit 250 bin; havale üst limit ise 100 bin di. Bunların üzerine kesinlikle çıkmıyorlar (Bu konuda en iyisi enpara) Geçenlerde Ingbank'daki bir hesapdan diğer bir hesaba 250 bin TL.yi aynı gün havale edemedim.100 bini havale, geri kalan 150 bini de başka bir bankaya eft, ordanda tekrar ING'ye eft yaptım. Ne şube ne de çağrı merkezi limitlerde artırım yapamadı...
Bence ilham almamış, çaktırmdan 2-3 ay önce pilot uygulamaya geçmiş. Ben de vay be ne pis pazarlık ediyorum diye geriniyordum. Hoşgeldinin hoşgeldininin hoşgeldinini aldım diye az coşmadım burada. Demek biz coşarken banka bizi ütülüyormuş. Biz giderken herifler dönüyormuş.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Hesap açtırdım mt ye ama bana da hoşgeldin verirseniz artık dedim oda sadece 0.10 fark var dedi sadece xxx Bey .
Dönüş ne zaman Senin rxpu dan az olursa bozuşuruz diyeceğim .
Siyah renkli Burgan açıldı ultra lüks oraya taşırım mı yoksa desem [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf %14.9 500+ 35 gun
15.1 vermısler aynı gün. Pts MT ile bir konusma yapacagım. Vade donusu yogun gunune denk gelmemeli acımıyorlar bankacılar.
Yer İmleri