ICBC eft limiti bilen var mý kaça kadar çýkabiliyorlar .
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Rxpu nun dediði hoþgeldin hoþgeldini ilham almýþ Burgan da .
6 temdit hoþgeldin veriyorlarmýþ [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Aile fertlerine aktarým yaparak 2 yýla yakýndýr ING e-turuncu kullanýyorum, bildim bileli eft üst limit 250 bin; havale üst limit ise 100 bin di. Bunlarýn üzerine kesinlikle çýkmýyorlar (Bu konuda en iyisi enpara) Geçenlerde Ingbank'daki bir hesapdan diðer bir hesaba 250 bin TL.yi ayný gün havale edemedim.100 bini havale, geri kalan 150 bini de baþka bir bankaya eft, ordanda tekrar ING'ye eft yaptým. Ne þube ne de çaðrý merkezi limitlerde artýrým yapamadý...
Bence ilham almamýþ, çaktýrmdan 2-3 ay önce pilot uygulamaya geçmiþ. Ben de vay be ne pis pazarlýk ediyorum diye geriniyordum. Hoþgeldinin hoþgeldininin hoþgeldinini aldým diye az coþmadým burada. Demek biz coþarken banka bizi ütülüyormuþ. Biz giderken herifler dönüyormuþ.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Hesap açtýrdým mt ye ama bana da hoþgeldin verirseniz artýk dedim oda sadece 0.10 fark var dedi sadece xxx Bey .
Dönüþ ne zaman Senin rxpu dan az olursa bozuþuruz diyeceðim .
Siyah renkli Burgan açýldý ultra lüks oraya taþýrým mý yoksa desem [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakýf %14.9 500+ 35 gun
15.1 vermýsler ayný gün. Pts MT ile bir konusma yapacagým. Vade donusu yogun gunune denk gelmemeli acýmýyorlar bankacýlar.
Yer Ýmleri