Rica ederim.
Printable View
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...sUpQN&usqp=CAU
Son üç periyot da oluşan mumlar grubu doji sabah yıldızı adlandırılır.. En önemli trend dönüş sinyallerinden biridir... (Bu oluşumun büyük resim aylık grafik de olması daha da değerli) Haa bu arada aylık mum henüz tamamlanmadı, önümüzdeki hafta (ay sonu kapanışı) üç aşağı beş yukarı bu rakamlardan tamamlanacağını varsayarak analiz oluşturdum.. Kısaca, uzun vadeli görünüm çok olumlu. Kısa vadede kestirmek şimdilik zor...
Ortak, kısmen gerçekleşti gibi görünüyor.. Hisse saatlik analizde sat yönünde fakat diğer periyotlarda (günlük- haftalık -aylık) al yönünde görünüyor...
Gonlunce olsun sn kennym. Ltf yazmaya devam edin burada, ki umarim portfoydeki payi sifirlamazsiniz...
Eksisozlukteki entrylerinizi de okudum gecen gun... hos burda da part part yazdiniz onceden...grubun adiligini cok net ortaya koymussunuz... Benim alis eski fiyattan 19 ustu, 4.5-5 dolar arasi gibi birsey. Simdi hizli bir artisla 2 dolar oldu diye insanlar selale yapacak diye korkuyorlar... Son ay yaptigi olaganustu hacimler bu sefer MU mudahil oldu olaya hissiyati veriyor bana. Temettuyu ne zaman verir bilinmez ama o zamana kadar cikisini yavas da olsa devam ettirecek gibi geliyor bana.
BTC, etherium vesaire birgun hepberaber cop olacaklar kanimca ama o zamana kadar ekmegini yiyen cok olur, size de afiyet olsun diyelim.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
o kısım hesap hatası hocam , daha dogrusu mantık hatası.. şöyle oluyor ,
adam 14.29 maliyetli xxxx lot almış , 14.20 maliyetle de (xxxx-50) lot satmış , elinde hisse sayısı 50 adet nette , ama xxxx-50 * 9 kuruş zarar etmiş ya yaptıgı trade de.. işte bu zarar aslıdna elinde kalan malın maliyetine ekleniyor. 50 tane hisseyi 30 lira maliyetle almış oluyor. yani bu 50 tane hisseyi satmadığı sürece zarar realize olmuyor, elindeki hissenin maliyeti yüksekmiş gibi algılıyor sistem.
aslında hissesinin maliyeti 14,29 o elli adetin. bunun yanı sıra yaptıgı tradeden ise yyy tutarında zarar etti. bunu bu sekılde gostermiyor, hisse ortalamasına yediriyor.
aman hocam hala hissem var , sadece %75 ini verdim daha %25 'i duruyor , bir yere gittiğimiz yok .
şimdi o kadar sinirlenmeden takip edecem :)
Hocam bakış açınızı değiştirin, oluşturulan yeni sistem bir çok piyasayı yerinden edecek, bahsettiğimiz hisse senedi piyasalarının tamamı bu yapıya evrilecek.
bu gibi büyük dönüşümleri kaçırmayın ilerde çok üzülürsünüz.
ETH yi inceleyin, kişisel önerim toplayabildiginiz kadar da toplayın.. 3-5 yıl sonra çok üzülürsünüz.
diğer altcoinlerin olayı tamamen proje ile ilişkili.. geçmişte google facebook vb uniqornların tamamı şimdi bu piyasalarda filizleniyor.
binance örneği gibi. etherium örneği gibi..
Arkadaşlar yatırımkredş sitesinde yabancı oranı birden yüzde 19 a çıkmış yorum yapabilir misiniz acaba
Yorum yapabılecek komse yok mu arkasdaslar
adam halka arzdaki parayı yurtdısına kacırmıs belii ki , 16 dolardan sattıgı seyı 1.5 dolardan topluyor bak :)
Doçe, Ünlü gibi Bizim'deki malını unuttu galiba. Çakılı kaldı nicedir. 24 Nisan itibariyle 18,20 gözüküyor Cıtı ve Doçe toplamı. Cuma ve bugün ne yaptılar bilmiyoruz. Ak Yatırım'ı kullanmaları enteresan.
Bizim'e musallat olan bir günlükçü taifesi var. İlginç tipler. "Hadi tavan yap, falan hisseye yetişeceğim." "Dört gündür bekliyorum nalet hisse." "Perşembe tatil oldu hadi tavan yap." şeklinde bir sürü adam var. Tahtacı ne düşünüyor bilinmez.
Bende aynen siz gibi dusunuyorum 1 milyon lotun akibeti belli oldu.SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hissede olan tipler birde investig robot yapmis biri birsey yazsin 10 defa farkli nickle ayni mesaji yolluyorSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
resmen aglam duvarı olmuş investing, yav ben nasıl gormedim bu yorumları daha once, sayfayı ingilizce kullanıyoduk ondanmış..
Ben gecenlerde henel bir anlatım yapmıştım demekki o yazıyoda okumamışssınız :)
neyse ben bugun sembolik 1 BIZIM hissesi bırakarak geri kalan herseyi devrettim, Allah kazancınızı daim etsin..
Benim bilanço 100 K kar TL bazında , ne kadar zarar dolar bazında bilmiyom :) fırsat maliyeti açısından ise 1 milyon tl zararla bu hisse ile lan maceramı sonlandırdım :)
gidip biraz AKBANK aldım biraz da orda sürüneyim :) aylık seviyeleri çok güzel geldi gözüme..
hisseyi takibe devam tabi, yeniden güzel bir noktaya gelirse artık aşık olmadan al sat çerçevesinde işlemler yapacagım .. bu adamların anladıgı dil buymuş..
mesajı ıkı kere yolladı :)
neyse aksama bilançoya bakalım neler olmuş neler bitmiş ..
Hayırlı olsun kennym.
Kâğıdın şöyle adam gibi düşmesini bekledim olmadı. Sattıklarımı geri alma düşüncem var. Sattığım fiyatın üstünde de almak istemiyorum doğrusu. Kararsızım alıp almamakta.
Pasta paylaşabilecek olan varsa iyi olur.
24 04 2020 de yazmistimSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap haberleri geldi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço gelmiş. kar 3.809. 977
Allahdan zarar etmemis bu nasil is ya
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti 3.9 milyondu zaten.. Kimse bu fiyatlarda iken ahım şahım bir kar beklemesin zaten.. İyi bir bilançoyu bu fiyatlardan kimseye yedirmez bunlar... Ne zamanki anlamsız yükseliş serisi yakalar ve iyi rakamlara gelir.. Akabinde bilanço anlamında o vakit bir şeyler beklenebilir...
Şeffaf, yatırımcı dostu olmayan bir grubun şirketine ortaksanız... Bunları göz önüne alarak yatırım yapmak lazım.
Sigara geçtiğimiz yıl şirketin cirosunda %25 kadar yer kaplıyordu ve bu çeyrekte satışlar %10 daralmış sigara alanında. Faaliyet raporunda bahsedilmemiş ancak bu bilançoya olumsuz yansıyabilecek bir başka konu da şirket otellere toptan satış yapıyordu ve o alandaki gelirleri covid-19 sebebiyle zarar gördü.
Seç market ve online satışlar bilançoya pozitif yansıyabilecek konulardı. Özellikle online satışlardaki değişimi şirkete sormak lazım, keşke faaliyet raporunda değinselerdi.
dağ gene fare doğurdu ..
1.2 milyar ciro , 3,8 milyon kar ..
sıfıra sıfır elde var sıfır . hep aynı terane.. ama şu Seç marketleri takip etmek lazım .. bir kaç yıla burdan guzel ekmek cıkabilir.
Biliyorum, ben sizin verdiginiz bilginin dogrulugunu sorgulamadim. Demek istedigim fiyati 14 uzerine attiranlar ya kendileri surpriz rakamlar beklediler yada oyle bir hava yaratarak keriz avladilar simdi de gomecekler. Umarim yaniliyorumdur. Bu virus davalari hic olmasaydi ve millette boyle marketler super satis yaptilar havasi olusturulmamis olsaydi, ve foreks beklenti anketi yine gecen seneninkinin aynisi kar bekleniyor deseydi bu kagit simdi 14 liraya kadar tasinmis mi olurdu...bence olsa olsa 10 11 lira idi simdi. Muhtemelen kisa surede 11e dogru basacaklardir. Simdi ustune bir de turizmin destekledigi horeca eksikliginin stresi binecek.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Düşer çıkar bilemem ancak bu kadar yükselmesinde diğer perakende şirketleriyle benzer düşünen yatırımcının etkisi var bence de. iş yatırım raporunda yazılanlara çok benzer bir bilanço geldi. Şirketin sigara ve şeker ürünlerinde ciddi bir düşüş söz konusu ancak birçok yatırımcı bu tarafı göz ardı edip korona sebebiyle marketlerin satışlarının yükseldiğini varsayıp yatırım yapmış olabilir. Hatta bugün dediğiniz gibi geçen seneden çok bir farkı yok şeklinde yorumlayıp bir satış gelirse ve o satış diğer perakende şirketlerine de yansırsa yine bir yanılgı oluşturabilir.
tabi bunlar sadece bir fikir yürütme, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemeli.