Sayfa 710/790 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Allahdan zarar etmemis bu nasil is ya

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Beklenti 3.9 milyondu zaten.. Kimse bu fiyatlarda iken ahım şahım bir kar beklemesin zaten.. İyi bir bilançoyu bu fiyatlardan kimseye yedirmez bunlar... Ne zamanki anlamsız yükseliş serisi yakalar ve iyi rakamlara gelir.. Akabinde bilanço anlamında o vakit bir şeyler beklenebilir...

Şeffaf, yatırımcı dostu olmayan bir grubun şirketine ortaksanız... Bunları göz önüne alarak yatırım yapmak lazım.
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3. Sigara geçtiğimiz yıl şirketin cirosunda %25 kadar yer kaplıyordu ve bu çeyrekte satışlar %10 daralmış sigara alanında. Faaliyet raporunda bahsedilmemiş ancak bu bilançoya olumsuz yansıyabilecek bir başka konu da şirket otellere toptan satış yapıyordu ve o alandaki gelirleri covid-19 sebebiyle zarar gördü.
    Seç market ve online satışlar bilançoya pozitif yansıyabilecek konulardı. Özellikle online satışlardaki değişimi şirkete sormak lazım, keşke faaliyet raporunda değinselerdi.

4. dağ gene fare doğurdu ..

1.2 milyar ciro , 3,8 milyon kar ..

sıfıra sıfır elde var sıfır . hep aynı terane.. ama şu Seç marketleri takip etmek lazım .. bir kaç yıla burdan guzel ekmek cıkabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Beklenti 3.9 milyondu zaten.. Kimse bu fiyatlarda iken ahım şahım bir kar beklemesin zaten.. İyi bir bilançoyu bu fiyatlardan kimseye yedirmez bunlar... Ne zamanki anlamsız yükseliş serisi yakalar ve iyi rakamlara gelir.. Akabinde bilanço anlamında o vakit bir şeyler beklenebilir...

Şeffaf, yatırımcı dostu olmayan bir grubun şirketine ortaksanız... Bunları göz önüne alarak yatırım yapmak lazım.
    Ne yani ustad bunlar su anki fiyati 3.9 mlyn kar icin mi degerlendirdiler? Muhtemelen birileri benim gibi daha yuksek rakamlar bekledi enayi gibi. Simdi sabah muhtemelen eksi %5 yapar en az.

Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir

6.  Alıntı Originally Posted by serkan1310 Yazıyı Oku
    Ne yani ustad bunlar su anki fiyati 3.9 mlyn kar icin mi degerlendirdiler? Muhtemelen birileri benim gibi daha yuksek rakamlar bekledi enayi gibi. Simdi sabah muhtemelen eksi %5 yapar en az.

https://uzmanparam.milliyet.com.tr/k...niyor/1568429/
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

7. Biliyorum, ben sizin verdiginiz bilginin dogrulugunu sorgulamadim. Demek istedigim fiyati 14 uzerine attiranlar ya kendileri surpriz rakamlar beklediler yada oyle bir hava yaratarak keriz avladilar simdi de gomecekler. Umarim yaniliyorumdur. Bu virus davalari hic olmasaydi ve millette boyle marketler super satis yaptilar havasi olusturulmamis olsaydi, ve foreks beklenti anketi yine gecen seneninkinin aynisi kar bekleniyor deseydi bu kagit simdi 14 liraya kadar tasinmis mi olurdu...bence olsa olsa 10 11 lira idi simdi. Muhtemelen kisa surede 11e dogru basacaklardir. Simdi ustune bir de turizmin destekledigi horeca eksikliginin stresi binecek.

8.  Alıntı Originally Posted by serkan1310 Yazıyı Oku
    Biliyorum, ben sizin verdiginiz bilginin dogrulugunu sorgulamadim. Demek istedigim fiyati 14 uzerine attiranlar ya kendileri surpriz rakamlar beklediler yada oyle bir hava yaratarak keriz avladilar simdi de gomecekler. Umarim yaniliyorumdur. Bu virus davalari hic olmasaydi ve millette boyle marketler super satis yaptilar havasi olusturulmamis olsaydi, ve foreks beklenti anketi yine gecen seneninkinin aynisi kar bekleniyor deseydi bu kagit simdi 14 liraya kadar tasinmis mi olurdu...bence olsa olsa 10 11 lira idi simdi. Muhtemelen kisa surede 11e dogru basacaklardir. Simdi ustune bir de turizmin destekledigi horeca eksikliginin stresi binecek.

Düşer çıkar bilemem ancak bu kadar yükselmesinde diğer perakende şirketleriyle benzer düşünen yatırımcının etkisi var bence de. iş yatırım raporunda yazılanlara çok benzer bir bilanço geldi. Şirketin sigara ve şeker ürünlerinde ciddi bir düşüş söz konusu ancak birçok yatırımcı bu tarafı göz ardı edip korona sebebiyle marketlerin satışlarının yükseldiğini varsayıp yatırım yapmış olabilir. Hatta bugün dediğiniz gibi geçen seneden çok bir farkı yok şeklinde yorumlayıp bir satış gelirse ve o satış diğer perakende şirketlerine de yansırsa yine bir yanılgı oluşturabilir.

tabi bunlar sadece bir fikir yürütme, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemeli.

Sayfa 710/790 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •